Comentariile membrilor:

 =  Intre Indiana Gions si herodot
Vlad Ioan Mirescu
[14.Feb.04 17:04]
O poezie deosebita, deosebita in sensul ca ceva nu se pupa asa cum ma asteptam eu, in urma celor pe care le-am mai citit si eu. Indiana asta trebuie sa fi fost un tip tare cool, din moment ce il citezi in locul lui Herodot, sau te-a impresionat pe tine spiritul lui de actiune cata vreme Herodot saracu'te-a cam expresionat. Domne' adevarul este ca mafia e mare la Hollywood (vorba lui Marilyn Manson), si Herodot, cum n-a dat el prea multa spaga...

 =  pt geana
stihuri
[02.Feb.02 15:20]
acelasi geana,acelasi comentarii...cand o sa cresti mare?

 =  Stihurilor-Joaca si nu te lasa
Vlad Ioan Mirescu
[14.Feb.04 17:04]
De ce nu ma convingi ca estetic vorbind Indiana Gions este un subiect antropologic vorbind important pentru opera poetica universala? Cu alte cuvinte, cand ai sa ma convingi ca eu sunt un infantil apeland la Herodot si tu esti un ganditor subtil, calauzit bineinteles de Indiana Gions? Fii atent ca pe warzone.ro se anunta un nou PC game cu Gions. Poate dupa ce il joci vei scrie un ciclu special dedicat eroului tau.
Joaca si nu te lasa!
P.S.Stimate domnule Pacurar, numele meu de familie nu e bataie de joc, asa ca daca il veti mai folosi ireventios voi fi nevoit sa va aprob articolul pe siteul: www.mahala.ro!!!

P.S.2: Mai multa atentie la Gramatica Limbii Romane: aceleasi comentarii, NU ACELASI!!!

 =  pt.d-nul geana
stihuri
[05.Feb.02 12:16]
d-nule geana,infantilismul tau vine din poezia"copilul cu chip de porc"care este scrisa,probabil,intr-un moment de revelatie interioara.ma intreb:era aceasta poezie importanta pt literatura universala?
apropo,d-nule geana,ce spui de mahala.ro?ai relatii in aceea zona?
cat despre mine,d-nul pacurar,iti voi urma sfatul.ce zici,ma descurc?tu nu te prea descurci in jocul asta,asa ca ,te sfatuiesc sa o lasi balta.o sa fie in avantajul tau.

 =  ->bogdan
RaduLucian
[05.Feb.02 12:20]
bogdan, am si eu o rugaminte, te rog si eu ceva, lasa-l in pace pe "d-nul pacurar".
imi este suficient ca sunt atatea texte insipide, nu mai provoca tu si comentarii insipide. (e clar ca acum am provocat si eu un comentariu insipid dar promit ca e ultimul :)
multumesc

 =  Radu
Vlad Ioan Mirescu
[14.Feb.04 17:04]
O.k., ai dreptate. Sunt mut ca o lebada!

 =  Dlor Geana si Pacurar
prietenul_necunoscut
[05.Feb.02 19:04]
Domnule Geana, domnule Pacurar, chiar trebuie sa va racaiti de fiecare data? Domnule Geana, trebuie sa-ti spun ca sunt dezamagit ca, pe cat de aspru, ironic, acid critic te dovedesti la adresa textelor dlui Pacurar, pe atat de bland, intelegator, indiferent chiar, te arati la adresa altor zeci de textulete mult mai slabe decat cel de mai sus, unele frizand penibilul. In ultima vreme e o atmosfera de "da-mi voie sa te pup, ce capodopera ai scris", "nu, da-mi mie voie sa-ti aduc osanale pentru opera incontestabila pe care ai dat-o omenirii"... de aceea, poate, au aparut atatea texte... nici nu stiu cum sa le mai spun ca sa nu se simta jigniti "poetii" respectivi...
Dle Pacurar, am observat o schimbare de atitudine si de stil... N-ar fi bine sa le pastrezi?

 =  sa vina si papusica Barbie
Mat
[05.Feb.02 19:23]
of! mi-am promis ca nu o sa mai comentez nici un text de pe site. dar nu pot! structura mea interioara nu-mi permite sa fac acest lucru (e drept, am si o scuza ...).asa ca ...1,2,3 sa purcedem la o analiza literara riguroasa.
citesc, recitesc, sunt mut ca o lebada si nu gasesc ...textul.dar, poate nu-i totul pierdut. poate in jungla se afla si papusica barbie. sa vina! eu ii fac de pe acum cu ochiul.

 =  pt radu
stihuri
[21.Feb.02 12:31]
se pare ca nu am facut un lucru gresit atunci cand mi-am pus sperantele in tine.stiam eu ca esti mare,dar acum sunt sigur.hai sa ne strangem mana si s-o ingropam pe aia neagra si urata.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !