Comentariile membrilor:

 =  Despre iubire
Valeria Pintea
[06.Jul.05 11:33]
Ce ai scris tu aici, am putea spune ca sunt gandurile multor oameni. Nu esti singurul care gandeste asa si care simte asa si cred ca sti asta. Nu-ti voi spune ca nu esti un visator, pentru ca si eu am fost si sunt o visatoare, nici ca de fapt nu esti un idealist, pentru ca si eu sunt asa, si totusi, am gasit iubirea la care visezi si tu. Si eu, ca multi oameni si ca tine de altfel, am crezut de multe ori ca am gasit iubirea si ne-am inselat si am avut multe neampliniri, dar asta nu m-a facut sa incetez sa sper ca va veni intr-o zi. Nu trebuie sa o cauti. Vine ea, la momentul potrivit. Bine, asta nu inseamna ca trebuie sa te inchizi in casa si sa astepti. :) E adevarat ca trebuie ajutat putin destinul asta al nostru. Dar cand trebuie, sunt sigura ca se va opri si in fata ta. Mai vin la pagina ta sa vad ce-ai mai scris, ca-mi place ce citesc aici.

 =  viziunea mea despre iubire
Liviu Florin Căpitan
[02.Oct.05 19:06]
iubirea in viziunea mea este durere sau bucurie, alinare sau necaz, totul sau nimic. iata aici cateva sentimente de ale mele pe care le impărtășesc tuturor. astept opiniile voastre. veți citi un text scri mai intai cu inima (prima parte pana dupa versuri)si apoi cu mintea (parte a 2 a)

 =  Kabinett der Sinne
Iris Barbulescu
[07.Jul.05 23:42]
Sunt de acord cu d-na Valeria, nu recunosc decat gandurile altor oameni aici, puse cap la cap. Sunt sigura ca ai scris asta pentru ca asta ai simtit, dar mai sunt sigura ca esti capabil sa cerni alte existente straine altor penite decat a ta.
Succes!
Autumn Wings

 =  multumesc pentru sfaturi Iris
Liviu Florin Căpitan
[02.Oct.05 19:06]
intr-adevar asta am simtit. bineinteles ca nu sunt singurul care simte astfel, care traieste aceste sentimente si care le aseaza pe hartie.am tratat iubirea in textul de mai sus si la modul general si la cel particular. in zilele noastre este greu sa atingi un subiect care sa nu aiba o corespondenta, macar de ansamblu, la alt autor. am sa incerc sa-mi pastrez originalitatea in structura poeziei mele si am sa incerc sa abordez lucruruile dintr-un punct de vedere mult mai personal. multumesc pentru sfaturi !
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !