Comentariile membrilor:

 =  Floarea lui Alex
Ioan-Mircea Popovici
[03.Jun.07 05:32]
Am ajuns aici cand floarea eclipsei totale de luna facea semintele unei prietenii rare. In povestea lui Theotim se facuse o carare spre Mare. De dincolo de Intamplare incepea un alt Intre in care oamenii isi auzeau gandurile, isi daruiau canturile, isi zambeau a bucurie calda si nu stiau ce este frica.

Indianul Fox: Cine se teme de moarte înseamnă că se teme și de lumina soarelui, și de râu, și de iarbă, și de proprii săi copii; pentru că toate au fost lăsate pe lume cu același rost; ele, laolaltă, sunt parte a aceleiași Firi.

Prieten nu este cel care-ți dă un lucru de-a gata, ci acela care te ajută să dobândești acel lucru.

Vorbărețul și lăudărosul trebuiesc alungați din trib; ei fac cel mai mare rău omului cinstit. Îl învață să fie leneș și mulțumit de toate câte le-a făcut.

+ Presupun că am dreptul...
Gârda Petru Ioan
[27.Apr.17 16:04]
...să atrag atenția (după 12 ani de la publicare) cu o steluță asupra unui text (unor texte) plin de învățătură și de învățăminte. Vreau să fie și un semn de respect față de suferința atâtor oameni nevinovați. În paranteză fie spus, suferințele unor oameni nevinovați continuă și vor exista de-a pururi, se pare. Pentru că pornirile rapace ale unora sunt mai puternice decât fireasca tendință de înfrânare.
Un semn de respect și pentru efortul celui care a cules textele și le-a înscris în bibliotecă.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !