Comentariile membrilor:

 =  zboruri deloc țintuite în insectarul obscenității
Marin Constantin Daniel
[29.Jul.05 13:29]
Iată lentila a fost schimbată fără urme de praf ar putea induce în eroare ochiul cunoscător se aplică mostra lichefiată a orașului și într-adevăr sub nerăbdarea experienței apare surpriza care surpriză domnule zic deja certitudinea și-a făcul cuib precum gândacii ziua abia așteptăm noaptea să ne repopulam visurile cu zboruri deloc țintuite în insectarul obscenității atunci poate că plasa asta infernală are răbdare până peste mâine și atunci…

 =  știrea de păzeală
ioana cheregi crișan
[29.Jul.05 22:23]
uneori vezi ceea ce ar fi mai bine să nu. peste mâine este poimâine, ceea ce poate să devină îngrijorător. și atunci?...îți mulțumesc că ai trecut pe la mine deși erai avertizat :)

+ Remarcabil
Negru Vladimir
[29.Jul.05 22:33]
Un text care abunda in imagini originale si in care profunzimea starilor succesiv traite/experimentate imagistic de lector sunt meritul expresivitatii versului...
"între timp eu văd lucruri care mușcă din oameni"

"parcă tot orașul e un șoarece galben de jucărie care fuge mecanic de sub privirea mea și de sub pânda unei gigantice păsări de pradă."

"zidul de carne din vagoanele care ne-au sudat pe retină o zi prea lungă."

Finalul dovedeste ca sub aparenta betie de imagini autoarea construieste poezia, ii da sens, nu o leapada in "anticariatul" sterp al iluziei.
O clipa de viata surprinsa intr-o modalitate foarte personala... raman la opinia ca Ioana este una dintre cele mai bune poetese care posteaza aici.
Si uite de asta ma oftic cand astfel de texte sunt trecute cu vederea iar altele, vizibil mai sarace in virtuti poetice, sunt promovate intens. Sper sa nu ajung ziua cand sa ocolesc textele recomandate.

 =  viața bate filmul
ioana cheregi crișan
[30.Jul.05 00:57]
Vlad, îți mulțumesc mult pentru aprecieri...:) aceste texte sunt cu adevărat pre-texte, sunt turnate într-o formă brută, pentru că în cazul meu viața bate filmul încă. Mulțumesc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !