Comentariile membrilor:

 =  cioburile aduc noroc
Adina Batîr
[31.Aug.05 23:09]
Este un pre_text al iesirii... al cautarii de liniste. Pierderea numelui si a identitatii incepe, cred, din renuntarea la amintiri, din imprastierea sinelui in marea iluzie... si asta poate datorita daruirii. Iubirea insasi prinde in poezia ta un aer pe care il recunosti, dar il impingi undeva catre evanescenta. Imi era dor de scrierile tale, cum imi e dor si de cele ale Biancai Goean, ma bucur ca ne revii uneori si ne lasi nu orice semn, ci o revarsare de trairi aparte.
(ai doua greseli typo: "îmbătrânnească" si "geu")

 =  Ultima fereastră
Florin Andor
[01.Sep.05 08:50]
... teama aceasta a ta nu trece prin mine dar îmi smulge cristalele de cuarț cu unghiile strângându-mi ochii acolo unde lumina se ferește ruptă de șuvoiul lăuntric prin geamuri fumurii ... "noaptea visez o lehamite nouă" care-mi biciuie chipul mușcând ca dintr-o pâine mușchii sugrumați în așteptarea saltului ... da, învățăm să iubim rupând din tăcere o sferă, adăpostind la piept o inițială cu vârful ascuțit ca un ciob din ultima fereastră ... poate că acolo unde lumina se ferește cioburile aduc uneori noroc ... frumos și trist textul tău ... sunt alături de tine Ioana ... la bună veghere :)

 =  I. de la Ion
ioana cheregi crișan
[01.Sep.05 19:23]
Adina, ai surprins momentul care mă surprinde chiar și pe mine prin complexitatea lui. mulțumesc.

Florin, îți mulțumesc din tot sufletul pentru că-mi ești alături...am spart și ultima fereastră...

 =  hmm
florin bratu
[02.Sep.05 22:47]
o poezie frumoasa, a plurisensului, dar semnul meu nu se refera neaparat la acest lucru, ci mai degraba la o subtila schimbare de accent in poezia ta, ca sa nu zic de stil (ar fi prea mult). ceea ce nu e neaparat bine sau rau. place, pe deasupra e favorabila (schimbarea) unor explorari necesare oricui cred eu. citesc cu interes pe aici.

 =  Florin
ioana cheregi crișan
[03.Sep.05 12:05]
Florin, nu știu dacă schimbarea e benefică. explorez? poate. îți mulțumesc pentru semn.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !