Comentariile membrilor:

 =  subiect
Liviu-Ioan Muresan
[25.Jul.09 16:22]
ce a fost dezbătut de mii de ori. Dar aici e totuși altfel. O privire atentă în jur, apoi gîndul început și continuat astfel. Ultima propoziție chiar mi-a plăcut. Rîsul generațiilor ce au trecut frumos pe pămînt.
LIM.

 =  nu-i altfel, LIM...
Adriana Lisandru
[25.Jul.09 16:30]
e acceași groapă cu deșeuri din care ne place să facem bici. :)
mulțumesc de vizită.

 =  On "raiul lucrurilor mici"
liviu ofileanu
[25.Jul.09 17:58]
Un pic de surrealism, o franchețe lipicioasă și câteva trimiteri bine-făcute pe marginea angajării într-un dat existențial "sufocant" - condiția artistului, a Omului-Oarecare în scumpa noastră țară -, apoi regnul animal inserat prin câteva simboluri ascensionale, folosite aici cu scopul de a sugera "natural" automatismul și lejeritatea Omului Modern, care are timp pentru orice lucru în afară de eleganța sinelui său.
Imagini bune și o impresie de neputință mimată în debutul poemului, unde poeta descrie "urmările Katrinei" sufletești, implicit travaliul de a-l închide cu fermoarul unui surâs la vederea lucrului autentic.
Cu stimă, liviu ofileanu

 =  adriana l-bun
Nache Mamier Angela
[25.Jul.09 18:26]
un poem reusit ,care meria un loc în afara de "personale"
caci mi se pare o oglinda fidela a cotidianului plin de hachite ,un poem "întreg" ,bine scris,între clar si obscur ,între râs si plâns,între autoironie si mesaj social îndraznet(aluzia la stat),între umor caustic inspirat(miroase a cifre prajite)si aztecul,simbolul unei lumi apuse, de vis si de nostalgii

 =  raspunsuri
Adriana Lisandru
[25.Jul.09 20:34]
sunteti foarte generosi. chiar prea generosi. :)

doamna Angela, e chiar o personala...nici nu s-a vrut poezie.

 =  aztecul de 3 lei 85
Călin Sămărghițan
[26.Jul.09 13:53]
Magnific, Adriana. Tu știi să vezi micile raiuri și ne-raiuri, dar și să le scrii. Deschizi pagina, citești cu un mic zâmbet, apoi mai larg, apoi se face amar, tot mai amar. Iona iese din pântec, păsările se pregătesc să migreze în plină vară, iar chitul n-are nimic împotrivă. Te-am citit cu aceeași plăcere de care nu te mai saturi.

Aztecul din clopotniță știe ceva!

 =  Călin
Adriana Lisandru
[26.Jul.09 15:23]
mulțam fain.
cred că râsul aztecului nu se mai aude din pricina clopotelor trase prea des...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !