Comentariile membrilor:

 =  *
ionelia cristea
[30.Aug.09 23:05]
Imi plac ultimele trei strofe. Sunt pline de sensibilitate.

Versurile astea:"de la o vreme am început să scriu poeme de dragoste
ceva nu e ok
cred că de vină e liniștea" mi se par cele mai reusite.

Titlul rezuma o dogma filosofica a feminitatii cu care nu sunt de acord fiindca aduce in prim plan neputinta de a alege, o resemnare pe care femeia o practica de sute de ani si care se subordoneaza pasivitatii.
Cred ca in virtutea celor de mai sus dincolo de nuanta poetica evidenta a ordinii alese de tine- ar fi mai bine Eu te caut. Nu te mai astept.:)
Cu stima IC

 =  ok
Lucian Preda
[30.Aug.09 23:52]
prima strofa e cea mai revoltatoare te face sa te gandesti departe in mijlocul pamantului si cea cu macii e interesanta iar daca astepti sa sti ca ai de asteptat pentru ca esti inconjurata de el:D

 =  i.
ioana negoescu
[31.Aug.09 10:24]
Ionelia, feminitatea e ok :) În ceea ce privește căutarea devine inutilă atunci când ai găsit, când ȘTII, nu poți decât să aștepți. Există un soi de resemnare în asta, dar e tot o alegere de fapt, cel puțin în ceea ce mă privește. Îmi place să cred în predestinare, îmi place să mă ridic peste întâmplări. Mulțumesc mult.

Lucian, da, cred că ai dreptate, sunt înconjurată :) Mulțumesc.

 =  cioara
Leonard Ancuta
[31.Aug.09 15:51]
aia e foarte simpatica. mi-a placut si mi-a revelat atmosfera poemului. in prima strofa e cam asa si asa, poate mai umbli putin. in rest bun.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !