Comentariile membrilor:

 =  interesanta
Leonard Ancuta
[06.Oct.09 05:56]
luare de atitudine. pe mine nu ma prea cutrenura folk-ul, dar asta in general, fiindca uneori rezonez, si nu pentru ca nu sunt un cunoscator de muzica. Pe de alta parte exista categorii de muzica folc pe care le ascult cu placere, dar e vorba de formatii care rar ajung pe la noi. in orice caz am observat ca exista un public ca exista oameni interesati care organizeaza seri dedicate si concerte. decaderea vine pe de o parte din comercializarea radiourilor si televiziunilor care a condus ca o pervertire si subtiere a gusturilor muzicale ale tinerilor, apoi parintilor care nu i-au educat si in ultima instanta fenomenului de manelizare generala... de la diferite mode pana la abrutizarea fortata a artei in anume situatii. Stau si ma intreb daca o sa organizez o seara de poezie undeva, asa cum mi se propune o sa vina cineva sa asculte sa o sa ma trezesc cu unul cu tricou de puta madre care o sa imi ceara niste dedicatii de cartier?

 =  Fără teamă, Leonard!
mardale stefan
[06.Oct.09 06:56]
Leonard, fii liniștit! Maneliștii ne "crede" handicapați pe noi ăștia de ne place poezia. Nu ar veni nici să-i plătești. Nu le-ar trece o clipă prin cap că s-ar putea ca ei să fie cu ceva handicap pentru că la o adică le lipsește ceva cum de obicei handicapaților le lipsește o mână, un picior sau vreo facultate mintală. Multora nu le lipsește organul poeziei dar e o modă de mulți ani s-o faci pe gigi duru'. Am scris mai multe materiale în care spun că din cauza nepromovării adevăratelor cântece românești, adică alea de te fac să zâmbești sau să spui "ce frumos", manelele au luat așa amploare. Dacă ai timp te tog să citești un alt material personal "Bulgaria vecina Congoului".

Toate cele bune!

 =  noua ...generație
Amalia Cretu
[07.Oct.09 10:29]
"pentru ca melodii românești superbe" să nu ramana uitate de vremi, este nevoie de asemenea gesturi precum acesta, facut de tine; mult lirism si respect pentru valori, degaja aceste randuri. aprecieri, amalia

 =  Amalia
mardale stefan
[07.Oct.09 23:13]
Multumesc Amalia! Sa stii ca am trimis si scrisori prin posta clasica conducerii radioului national. Nu s-au obosit sa trimita un mail macar cu "am primit, vom analiza, pa". Ar fi bine daca unii din cei ce cred fac parte din generatiile mai sus pomenite s-ar deranja sa trimita un mail sau sms. Iti recomand sa lasi radioul pe actualitati intre orele 06-18. Poate te hotarasti sa trimiti un sms iti spun si numarul 0748887766. Si muzica straina e de multe ori de o calitate indoielnica. Cred ca ar fi o stare de normalitate ca Radioul National sa promoveze valoarea autohtona dand astfel exemplu posturilor comerciale.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !