Comentariile membrilor:

+ interesant
Leonard Ancuta
[20.Nov.09 11:30]
foarte interesant chiar daca ai face o modificare - adica finalul, sa schimbi cu ceva de genul si nimeni niciodata nu s-a mai intors de acolo

asa chestia asta ii da o deschidere mare si face intregul tecst sa rasufle. asa pare ca il inchide in zona unei spaime, a unei frici pe care o inoculezi unui copil. chiar si asa e bine, fiindca pare ca respecta toate etapele, aduce cu sine elementele acelea care il fac pe copil sa simta indoiala, temerile. e un mic horror as zice, un fel de "the attic" in care ceea ce e pur in noi incepe sa simta indoiala si nesiguranta. proiectia viitorului in noi nu e intotdeauna cea mai vesela. daca as judeca vocea ca fiind o voce interioara, dat fiind si numele personajului Io, as zice ca in cheia asta ai scris despre frica ta, despre viitorul care te bantuie la fel ca si pe noi. deci, e un tecst interesant, care e susceptibil pt mai multe pareri , il supun atentiei.

 =  Re
Octavia Sandu
[20.Nov.09 15:57]
Leonard, iti multumesc pentru prima mea steluta, ai dreptate si in privinta fricii si a finalului:)

 =  octavia sandu
Mihaela Roxana Boboc
[20.Nov.09 16:32]
Un text reușit, Octavia. Îmi place și tonul poemului și ritmul interesant, felul în care descrii treptele în concordanță cu stările, îmi place tot. Bravo!

 =  fain
Raul Ionut Coldea
[01.Jun.11 16:51]
fain text, e foarte bine conturat, gradat suspansul și finalul vine exact așa cum trebuie.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !