Comentariile membrilor:

 =  Moșul portocaliu
Florentina-Loredana Dalian
[23.Dec.12 15:50]
Bucurii și tristeți de copil, împletite cu măiestrie în acest text... pentru oameni mari.
Dialogul e bine dozat, atât cât trebuie să transmită, vocea naratorului are tonul acela care te face părtaș la cele petrecute, să simți că parcă ai fi tu în locul său.
Felicitări, Realdo! Mi-a plăcut acest text scris cu duioșie de copil, dar cu maturitatea adultului care privește acum o altfel de vitrină, un alt fel de Moș...

 =  vitrine - dar si oglinzi
Realdo Tokacs
[23.Dec.12 19:04]
Va multumesc pentru aprecieri. Zilele astea aduc cu ele madlene de toate felurile, unele dulci, altele amarui. E o vreme a pierderii, a regasirii si iar a pierderii unei soi de inocente.

 =  un text
lupu ionut catalin
[23.Dec.12 19:20]
bun, destinat sa adune oameni pentru a-i purta mai apoi in afara trecutului, a timpului, pentru a le reaminti ca sacrificiile celor din jurul nostru sau copilaria fiecaruia dintre noi, nu sunt doar un simplu eveniment, o intamplare in adevarurile nescrise ale propriei noastre istorii. indiferent ca vorbim despre revolutia de la 89 ori despre orice alt razboi, eu consider ca martorii acestor tragedii, supravietuitorii, vor compara, analiza prezentul, prin raport la lumea amintirilor lor, iar pentru noi ceilalti aceste marturii ar trebui inglobate in constiinta noastra, ca si cum acolo s-ar vorbi despre propriile noastre fapte, despre propriul nostru trecut. un text care mi-a placut.
Catalin

 =  Revoluția copiilor
mihai nedelcu
[24.Dec.12 14:14]
Am apreciat textul mai ales pentru că e scris de un om cam de-o vârstă cu mine. Noi fiind copii la revoluție, nu am trăit-o ca părinții noștri și totuși...Mi-a plăcut mai cu seamă contrastul între generații: copilul nu pricepe mare lucru, dar trăiește intens fiecare clipă, pentru părinți parcă e invers. Iar la final, eroul e în contemplare...Oare suntem toți condamnați să ne pierdem intensitatea odată cu vârsta și această iluzie a înțelegerii?
Un text plăcut și numai bun pentru sărbători, felicitări!

 =  Merita citit
Tudose Dragos
[04.Jan.13 11:41]
Sinceritate, prospetime, inocenta intr-o lume inghetata, un text care merita citit.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !