Comentariile membrilor:

 =  iadul & kinga bucătarilor
Vasile Munteanu
[18.Dec.14 12:49]

am înțeles: personal, v-au fost înșelate așptările: nu ați aflat "impresii frumoase, experiențe unice" și nici nu vi s-a împărtășit "o deschidere de drum în domeniul culinar"; dar, din punctul de vedere al cititorului, sincer, nu am înțeles care este miza unui astfel de text: culpabirizarea "chef"-ilor? înfierarea producătorilor? pornirea unei revoluții care să retrimită bucătarii la curățat cartofi, să ne mai scutească de promovarea pe scticlă sub pretextul divertismentului de produse sau de locații? și am putea continua mult și bine; solidaritatea cu un adult care "s-a înscris în programul „Iadul bucătarilor” știind că este as în bucătărie și atrasă de premiul impresionant de 80.000 de euro" (am bănuiala că, dacă nu toți, majoritatea concurenților cred asta; deși singurul concurent pe care eu l-aș aprecia ar fi acela care s-ar înscrie din pură pasiune gastronomică...)?

să înțeleg că, dacă acestui Florin (Dumitrescu, parcă), fiidu-i "milă de oamenii veniți de pe drumuri", i-ar fi trecut prin cap ca, în loc de 50 de lei (app, ce ziceați că a prestat această Kinga pe acolo? suma mi se pare dubios de ridicolă...), ar fi asezonat cafelei în discuție și cei 80kE, "râsul frumos" al Kingăi ar fi devenit... mai frumos?

perverse concursurile astea d-nă, sălbatice rău; te halesc fiarele de viu, nu alta! ce să vezi, și confort domestic și cu sufletul în rai e mai greu; mai ales că, așa am auzit, în rai nu sunt bancomate de unde să ridici fezandați gata euroii ăia; unde nu ai nevoie de mărunțiș? acolo, de un acatist, de lumânare...; că o fi el banul ochiul dracului, dar fără el, mai ales când gastronomic dai chix, greu te mai faci plăcut Domnului.

în concluzie, la fel de sincer, dacă a slăbit, nu-i prinde rău; dar, dacă o mai prindeți în vreo "pauză de nici zece minute", asigurați-o că nu are de ce să își facă griji: la câte avea, șase kilograme trec neobservate.

iar, pe viitor, poate deplângeți și dv pe cineva sau ceva care chiar merită; sau și dv ați ratat vreun premiu pe la Cancan?

 =  multumiri
Mihaela Rascu
[18.Dec.14 13:42]
Multumesc d-lui Munteanu pentru interesul sau fata de o descriere sumara a unei experiente de show. Nu am urmarit nimic in acest material decat sa arat ca emisiunile nu sunt ceea ce par si cat de usor ne poate influenta media. Ca sa va raspund in amanunt, nu am participat in viata mea la astfel de concursuri, sunt doar o economista careia ii place sa scrie si ma bucur cand randurile mele starnesc reactii. Cu stima si respect pentru stilul dvs., M.R.

 =  îmi cer scuze
Vasile Munteanu
[18.Dec.14 14:22]

dacă am fost mai ironic decât era nevoie (asta e un fel de cochetărie masculină, clar am fost); despre stilul dv nu mi-aș permite (încă) să mă exprim deoarece acesta este singurul text accesat (din motiv că era primul din lista noilor postări); așa, la o simplă lectură, nu pot să spun că m-a convins (stilul), dar aș minți dacă aș pretinde că i-am găsit carențe majore sau incorigibile (adică unele acceptabile); este și motivul pentru care mi-am permis recomandarea de a aborda subiecte "consistente" și pe cât posibil de actualitate (să nu îmi spuneți că, până să o "intervievați" pe acestă Kinga, trăiați cu impresia că trusturile media sunt altare culturale, etice și dezinteresate).


toate cele bune.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !