Comentariile membrilor:

 =  Exceptând micile tragedii ...
Viorel Darie
[09.Aug.16 14:24]

Dacă facem abstracție de micile tragedii cotidiene: pierderea de bănuți la iluzia caștigurilor, dezamăgirile repetate de rezultate, boala surorii profesorului - povestirea se remarcă prin uriașul ghinion al profesorului.

Morala: dacă e să fii consecvent, trebuie să fii absolut consecvent! O singură abatere de la a fi consecvent, duce la o tragică pedeapsă.

Să lăsăm deoparte loteria ca sursă de câstig, povestirea Dvs., Doamna Mihaela Rascu are un cert câștig, - prin stilul calculat, elaborat, în care suspansul plutește de la început și până la sfârșit.

Cu stimă

Viorel Darie

 =  desen din cuvinte
Zaharia Ramona
[11.Aug.16 10:33]
Îmi place felul indirect în care se conturează pesonajul: prin ochii Ceraselei, prin derularea măruntă a lucrurilor, prin zâmbet și vise care se prăbușesc. Dar în final se câștigă mai mult - prietenia sinceră dintre oameni cu vârste și preocupări diferite.
Un text scut reușește să ofere un portret frumos, complet.

 =  A treia formă
Mihaela Rascu
[11.Aug.16 14:22]
Este o poveste reală, de familie, căreia i-am căutat destul de mult forma. Am renunțat la încă două încercări, considerându-le prea seci pentru emoția textului. Mă bucură mult aceste aprecieri pentru care vă mulțumesc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !