Comentariile membrilor:

 =  ce vierme!
Ottilia Ardeleanu
[09.Aug.17 18:05]
un poem tandru, cu atît mai mult cu cît face referire la viermele de mătase, un creator în toată regula!

 =  ***
Paul Gabriel Sandu
[09.Aug.17 18:32]
Iti multumesc, Ottilia, pentru semn, pentru semnele pe care le lasi adeseori aici, si la care eu, cum trec in ultima vreme foarte rar pe sait, uneori uit sa raspund.

 =  Acolo unde se termină apropierea începe despărțirea
razvan rachieriu
[16.Aug.17 10:39]
Acolo unde se termină apropierea indusă de iubire, ’’începe despărțirea’’ care leagă două ființe ce s-au iubit printr-un ’’fir răsucit de mii și mii de ori’’, căci viața se întregește prin antiteze, ’’bucuriile’’ ei se grefează pe ’’suferințe’’, ’’exuberanța’’ se ciocnește de dezabuzare, iar ’’timpul’’ ce purta infatigabil iubirea s-a ’’risipit’’, s-a dispersat și a rămas din el un timp în care s-a încastrat despărțirea.

 =  Tema abordată este splendidă.
Vasile Dorinel Mirel
[22.Aug.17 14:49]
Referirea la viermele de mătase pare, din punctul meu de vedere, întruparea dragostei din această poezie. Acest poem te pune pe gânduri despre cum poate să fie evitată o despărțire.

 =  frumos text
Tinca Mihai-Paul
[12.Sep.17 15:21]
Deosebit acest text! Deși e vorba despre o despărțire tristă, mi-a plăcut foarte mult, mai ales partea cu „să le purtăm zâmbindu-ne
în vreme ce apele vieților noastre se despart”! Felicitări!

 =  Despărțirea e ca un vierme de mătase
razvan rachieriu
[15.Sep.17 11:01]
’’Despărțirea’’ e ca un ’’vierme de mătase’’ ce a prins iubirea într-un păienjeniș pentru a se ’’hrăni’’ cu ea, căci despărțirea mută ’’bucuriile’’ în ’’suferințe’’, ’’tăcerile’’ erotice într-un tumult superfluu, ’’exuberanța’’ în ’’neputință’’, spre deosebire de despărțire care a devenit un preaplin, în iubire s-a insinuat un gol care crește zilnic.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !