Comentariile membrilor:

 =  Câteva remarci (completări)
Ghejan Andrei
[31.Mar.18 15:22]
Iată cîteva nume celebre care ar putea să ne edifice mult mai mult despre hipnoză.
Din nefericire pentru cei care nu au știut, sesiunea lor la București a fost în Februarie 2018.
Cine este Freddy Jacquin?
Freddy Jacquin practică hipnoterapia din 1994.
De-a lungul carierei sale a ajutat peste 30.000 de clienți prin sesiunile de terapie private sau de grup pe care le-a susținut de-a lungul timpului.
Este fondatorul The Jacquin Hypnosis Academy, (cunoscut în prealabil drep UK Hypnotherapy Training College (UKHTC) ) și a format mai mult de o mie (1000) de hipnoterapeuți din întreaga lume.
De asemenea, Freddy este și creatorul unui program unic de parenting numit Potensharu care are scopul de a-i ajuta pe copii să conștientizez pontențialul minunat pe care îl au.
În 2010 a absolvit Masterul în Hipnoză Clinică al Colegiului Universității Saint Mary (St. Mary's University College).
Cine este Anthony Jacquin?
Anthony a intrat în contact cu hipnoza prin intermediul tatălui său și a realizat prima ședințăa de hipnoterapie în 1995.
Ulterior a căutat să învețe de la cei mai buni profersori din lume și practică hipnoza full time începând cu 2001.
Prin sesiunile sale de hipnoterapie pe care le-a realizat de atunci și până astăzi Anthony a ajutat mai mult de 5000 de oameni să își schimbe viața și să își îndeplinească visurile.
Din 2004 a început să susțină spectacole de magie și hipnoză cu ajutorul cărora a ajutat oamenii să descopere și să realizeze puterea extraordinară a minții umane.
Anthony s-a specializat în crearea unor programe unice în care unesc arta magiei cu jocuri ale minții și hipnoza generând astfel rezultate spectaculoase în rândul participanților.
Anthoy este autorul uneia dintre cele mai cunoscute cărți în lumea hipnozei, Reality is Plastic - The Art of Impromptu Hypnosis (Realitatea este Plastică - Arta Hipnozei de Improvizație) și susține traininguri și cursuri în întreaga lume.
De citit: ”Săgeata” +
Ted Jones PhD, “Cele cinci abilități de care pacientul are nevoie pentru a
face față fiecărei dureri cronice” +
+ Terapia cognitiv comportamentală (CBT) și Terapia de Acceptare și Angajare (TAA)
+ Sean MacKey, MD, PhD, șef al Diviziei de Medicină Standford –întreg cursul
+ dr. Roderick A. Borrie –Studii experimentale TAA
Reprezentative:
Thomas J. Purtzer, MD: traducere: ” ... hipnoza este precum o călătorie între starea de veghe și somn.”
Uri Geller , James Van Praagh (mentaliști): ”Transa hipnotică superficială este o stare de constiență modificată. Adica persoana hipnotizatăa este conștientă, însă are o stare specială: pe de o parte, este conștientă de sine, de prezența sa in mediul exterior, iar pe de altă parte, realizează ca are un contact neobisnuit de intim cu profunzimile lumii sale interioare. Aceasta poate fi accesată intuitiv, sau telepatic. Modificarea comporamentală este doar o rutină.”
Pentru inițierea în mecanismele intime de ordin chimic aș sugera: C.D. Nenițescu ”Chimie Generală” și ”Chimie organică” Vol. 1 și mai ales Vol. 2, Dumitru Săndulescu: ”Chimie Fizică”, precum și lucrări de specialitate a Acad prof dr. doc. Gheorghe C.Suciu, prof. Univ. Ghejan Ion, prof. Univ. I.Cuiban. Mă pot lăuda că pe ultimii 4 i-am avut profesori.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !