Comentariile membrilor:

 =  Echilibrul așază viața echidistant
razvan rachieriu
[10.Jun.18 09:41]
Poetul are calitatea mentală de a nu-și „epuiza’’ niciodată „toate resursele imaginației’’ metamorfozate în poezii expresive sau gnomice, căci imaginația înfrumusețează viața care în lipsa ei ar fi ternă, simplă, găunoasă și limitată de rutine.
Echilibrul așază viața „echidistant’’ într-un centru în care ființează omul normal.

 =  Ca ființe cuvântătoare...
Daniela Luminita Teleoaca
[10.Jun.18 16:43]
păstrăm fie și o parte infimă din acea forță ilocuționară (originară) maximă a Verbului divin (cf. "a(u) zis și s-a(u) făcut"). Norocul nostru!! Și chiar dc existența nu este întotdeauna roz, evocarea ei prin apelul la cuvânt se poate dovedi salutară în multe situații! Mulțumesc!

+ ...
Marinescu Victor
[12.Jun.18 10:51]
imi place poemul si nu cred ca e momentul sa justific printr-un comentariu de ce imi place. justificandu-ne, nu facem altceva decat sa intuim o stare a poetului mai ales, ca avem la dispozitie doar cuvintele. oricum, am ramas cu o stare de dragoste ratata de la bun inceput prin care se incearca o vindecare a trupului!

frumos!

 =  Dragă Victor,
Daniela Luminita Teleoaca
[12.Jun.18 16:29]
să știi că acest text a mai primit o stea galbenă! Mai exact, prima variantă a textului, în urmă cu ceva vreme! Dar - cred eu - versiunea 3 (cine știe dc nu „se pune” și de o a 4-a?!) este mai bună (cine e minimum curios poate verifica „la fața locului”!!)! Mă bucură faptul că au existat măcar 2 persoane (ambele / ambii, poeți... pursânge!!!) care s-au oprit asupra unor texte mai vechi, revăzute de mine, în încercarea de a le îmbunătăți, astfel încât să-și merite locul într-un volum!!

ps: se întâmplă adesea să ratăm Sentimentul încă de la... „bun (!!!!) început”!!! S-o numi predestinare, fatalitate, normalitate, o simplă întâmplare, premisă / pretext pentru (auto)cunoaștere etc.?! În orice caz, „de-ale omului”!!!.

Gândurile mele (cele mai) bune, D.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !