Comentariile membrilor:

 =  ”să pot scrie încă o poezie
Maria Mitea
[10.Aug.21 13:09]

într-o noapte
care aprinde licurici în oasele mele”

Nuța îmi place cums se desfășoară poemul, ... cum perpetuează acest sendiment ”de mii de ori ...”
Felicitări!
Cu drag!
Maria, =  Multumesc, Maria Mitea
Nuta Craciun
[10.Aug.21 19:04]
pentru semn si pentru rezonante!!
Sa ne auzim cu bine!

 =  Un poem bun.
Iulia Elize
[10.Aug.21 21:27]
Foarte frumos și, mărturisesc, îmi place, deigur, mult, cum e, exact neîncărcat! E chiar frumos! Un sfat: aș fi scris Umeri Cu Ploaie, pare mai expresiv, bănuiesc că se face referire la pădure, așa apare, contextual, iar apa de pe frunze, imaginea, aș vedea-o drept ”Umeri cu ploaie”.

Felicitări pentru un poem bun și echilibrat, foarte frumos, perfect stilistic și foarte puțin încărcat!

Spor la scris, multă râvnă și multă bucurie de viață, prin fiecare poezie, pentru că stilul este dulce-feminin și pe placul inimii! Cu mult drag,

+ să repar o pereche de pantofi în care m-am simțit femeie!!!
enea gela
[11.Aug.21 21:39]
Am citit și alte texte scrise de Nuța Crăciun. Nu m-am oprit, nu am simțit nevoia să comentez. Acest text mi se pare grozav, felul cum creează atmosfera, într-un fel de abandon al ființei, gesturile intimiste, confesiunea sinceră, impresia de firesc în tot ce exprimă, da, asta este Poezia! Stea!

 =  Cuvintele capătă imanență și esențialitate
razvan rachieriu
[12.Aug.21 16:39]
„Cuvintele de mii de ori spuse” dacă „de mii de ori sunt ascultate” capătă imanență, exponențial, potențial și esențialitate, ies din aria galimatiei și empatizează cu cei cărora le sunt adresate.

 =  Multumiri,
Nuta Craciun
[14.Aug.21 20:25]
Iulia Elize, enea gela, razvan rachieru!
Marturisesc ca m-am emotionat citind semnele voastre generoase, e minunat să lipsesti câteva zile si la intoarcere să găsesti așa cuvinte frumoase, care sa te motiveze să mergi mai departe, să-ti scrii povestile, care, uite ca pot avea rezonante si în alte suflete... că doar ce altceva e poezia, decât o poveste iar poetul un vânzător care își vinde mereu sufletul cu fiecare poezie, sau îl donează în mici părți de suflet știind că sufletul îi va crește la loc.
O să mă gândesc la sugestia ta, Iulia, multumesc cu acelasi drag!
Multumesc de stea, Gela, mare de tot surpriza, tare m-a bucurat!
Multumesc, Razvan!
Vă doresc inspirație si mult spor în tot ce faceti!

 =  importanța de a face auzite voci
Mondea Adrian
[24.Aug.21 14:03]
o perspectivă emoționantă, un carusel de „zidiri”, ca și cum m-aș izbi pretutindeni de proximitatea unui prezent intrinsec, un complice fidel al noilor tendințe aduse ca omagiu: „consider că merită să trăiesc / să repar o pereche de pantofi / în care m-am simțit femeie”. Cineva a spus: „cuvintele de azi scriu amintirea zilei de mâine”. Aș completa... tot ceea ce ne înconjoară ne fascinează – un sentiment de echilibru, de acceptare. cu plus |a.m.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !