Comentariile membrilor:

+ Salut cartea...
Iulia Elize
[04.Oct.21 19:21]
Felicitări, Mihaelei Aionesei, mă bucur pentru acest proiect de excepție, cum este cartea, care se vede ”bine” de sub recenzia Ottiliei, mai ales că această care a apărut sub minunata oblăduire dinspre Editura Rafet, din Râmnicu Sărat, cu care, și eu, am avut o colaborare excelentă, în anul 2018, și sub egida căreia mi-a ieșit, și mie, o carte de care sunt chiar mândră. Pe această cale, salut, foarte cald, toate proiectele Editurii Rafet!

Mi-a atras atenția această carte, a Mihaelei, prin citatele evidențiate, iată, mai sus, remarcând, cu precădere, poezia ”În plânsul pietrelor”, așa este, să poți urca Golgota, când ceilalți coboară, fiind aici și o metatextualitate, pentru că Golgota înseamnă, de multe ori, și o asumare transcedentală gravă și o acceptare, în destin, al unui urcuș plin de semnificații. Poate că există câte o Golgota în fiecare, poate este o metatranscedență, în tot, mai ales dacă la gleznă ți s-au pus indiciile Golgotei. Și că trebuies să (o) urci...

Felicitări, încă o dată, și mult succes acestei cărți, las și eu o stea pentru evindențiere...

 =  Mulțumiri!
Ottilia Ardeleanu
[06.Oct.21 17:51]
Mulțumiri redacției pentru recomandare.

Mulțumiri, Iulia, pentru cuvintele favorabile despre cartea Mihaelei.

Cele bune!

+ "În liniștea unui miez de rugăciune"...
Teodor Dume
[09.Oct.21 16:30]
Orice apariție editorială trebuie să bucure sufletele sincere!. Cunosc îndeaproape scriitura Mihaelei și sunt bucuros că a reușit să ne ofere firimituri din sufletul său. Felicit autoarea și îți mulțumesc Ottilia Ardeleanu pentru tot ceea ce faci!

Cu sinceritate!
luminez

 =  Teo,
Ottilia Ardeleanu
[10.Oct.21 19:06]
mulțumiri pentru alăturare.
O carte spune mereu ceva. E bucurie atunci când se pliază pe sufletele cititoare!

 =  Observatori, spectatori si participanti
razvan rachieriu
[19.Jan.22 10:03]
Cei care sunt observatorii şi “spectatorii” propriilor vieți “rămân în cercul” lor, fără să-şi modeleze şi inoveze ființarea, iar cei care participă şi se implică proactiv în viața lor, descoperă “adevărul şi calea”, chiar dacă sunt definitorii şi esențiale doar pentru ei.

 =  Răzvan,
Ottilia Ardeleanu
[19.Jan.22 15:00]
mă bucur pentru că ești unul dintre cititorii mei fideli, dar mai ales, că ești poate printre foarte puținii care citești și lași comentarii cam peste tot. Dacă eu aș putea, aș recompensa efortul tău deloc de neglijat. Nu este deloc puțin lucru. Eu mă simt onorată de constanța trecerii și semnelor lăsate în pagina mea. Însă, repet, tu ești prezent în subsolurile textelor a, cred că, 80% din lista celor care mai activează pe site. Știu că părerile filosofice și mai cu seamă textele filosofice nu sunt înghițite de orișicine, poate de aceea tu ai mai puține feed-back-uri. Dar, meriți un mare bravo și un mare mulțumesc din partea mea cel puțin.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !