Comentariile membrilor:

 =  Cristiana,
carmen mihaela visalon
[19.Nov.05 00:58]
trezitul de dimineata, inghesuitul in în tramvai, "boschetar(ul) cumsecade/care îți oferă până la urmă locul lui"- printre nuferi si nuferi, alergatul orb spre masa tacerii, dar mai ales, si mai ales, imaginea copiilor spartani, m-au facut sa-mi amintesc de balanganita asta de viata, pe care in fiecare dimineta incerc sa o uit.

 =  solutiile
Marin Tanase
[03.Mar.23 19:44]
Draga Cristiana,

Unde sunt solutiile? Oare e de ajuns sa fim critici? Unde sunt solutiile?

 =  Carmen, Bogdan
Cristiana Miu
[26.Nov.05 10:54]
Carmen, cum am mai zis, acesta este un text absolut banal despre viata. Multumesc de intelegere. Stiu ca tu stii.
Bogdan, nu inteleg prea bine la ce te referi. Care critica, care solutii? Solutii la moarte sau ce? Iti stau la dispozitie pentru explicatii aici sau pe adresa mea de mail [email protected]

 =  m-a pus pe ganduri...
Fanache Emil
[14.Jan.06 18:03]
Pe cat de banala ar parea la prima vedere, sincer, toata rutina asta m-a pus pe ganduri.Intrebare... din moment ce au ajuns pana la urma pe masa aia, plamanii(bineinteleas in "ambalajul"lor-noi) ce glorie mai au? Sau poate e o intrerupere a sortii, o schimbare a cursului lucrurilor firesti.
Cu stima,
Ialin

 =  Ialin
Cristiana Miu
[14.Jan.06 18:14]
Emil, sa explic faza cu gloria. Proba docimaziei se intalneste in medicina legala si consta in introducerea unei mici bucatele din plamanii unui cadavru in apa. Daca pluteste (docimazie pozitiva) inseamna ca e plin cu aer, adica persoana nu a murit inecata (pentru cadavrele aruncate in apa) sau ca fatul s-a nascut viu si a respirat macar o data inainte de moarte (pentru pruncucideri). Daca se duce la fund (docimazie negativa) inseamna exact contrariul.
Numele probei este legat, nu stiu exact cum anume, de vechii spartani care isi aruncau copiii nou-nascuti in apa. Cei care invatau instantaneu sa inoate supravietuiau si erau sortiti gloriei, restul mureau inecati fiindca se considera ca nu sunt suficient de puternici. Cuvantul glorie acolo e pus tocmai in contrast cu lipsa de glorie a unui om, oricarui om cand ajunge pe masa de necropsie. Am mai zis: acolo sus e o poveste adevarata.

 =  Multumesc si imi cer scuze de indoiala!
Fanache Emil
[14.Jan.06 18:27]
Va multumesc pentru lectia de cultura medicala.Defapt cultura in general.Acum am inteles...Glorie intr-adevar!
Imi cer scuze!
Cu stima,
Ialin

 =  multumesc, Ialin
Cristiana Miu
[14.Jan.06 18:33]
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Nu cred ca e cultura generala. E doar meseria mea. Multumesc ca ai trecut pe aici si ai inteles. Inseamna mult pentru mine.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/dynamic/-agonia.v3-2/www/tmp) in Unknown on line 0