Comentariile membrilor:

 =  azi si maine, doar!
Ben Ami
[08.Feb.06 18:33]
Voi incerca si maine, poate maine voi vedea mai bine in crepusculul realitatii imediate. Poate ca maine voi discerne graul de neghina. Poate ca maine va fi mai... altfel.
Azi?
Azi te conjur sa ii rogi pe prieteni sa te-ajute. Sa scapi de micile stangacii in exprimare, sa perii un pic textul, poate chiar sa-l strunesti mai din scurt, ori sa-l lasi sa-si gaseasca ritmul.
Ca sa ni-l poata oferi - asa cum e normal - si noua!

 =  faramaturi de clipa
Catalina Paraschivescu
[09.Feb.06 10:59]
O lume minimalizata.. oameni mici, idealuri mici, sperante mici.. dorinte oprimate involuntar in mizeria omeneasca.. pacat ca ai dreptate, ca, in mare vorbind, lumea se reduce la nivel de promiscuitate si lipsa impulsului de evolutie. Fericirea dintr-o coaja de nuca? Dedublarea realitatii prin iluzii mici, de moment, prin atentia detaliului. Un suflet mare mereu gaseste bucuria in amanunte care, in mod normal, nu ar atrage atentia. Asa ca, textul e interesant prin relatia adevar-corespondenta, prin capacitatea de sintetizare si descriere a amanuntului, a zilnicelor lucruri banale pe care, deseori, le trecem cu vederea si le consideram normale.

 =  Ține-o tot așa
Tarciuc Viorel
[10.Dec.18 14:27]
Măi să știi că îmi place ceea ce ai scris. E prima oară când mă uit peste textele tale și constat cu uimire că nu se refera la sex.:) Am mai pus și eu câte ceva.Poate arunci o privire și îmi spui o părere.Ține-o tot așa. Să nu te lași. Baftă multă!!!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !