Comentariile membrilor:

 =  "spune-mi de când n-am mai stat atat de aproape"
Doru Emanuel Iconar
[28.Feb.08 15:55]

Victor

Te regăsesc și cu tine regăsesc „gustul de scorțișoară” și-mi curăt ochii când te citesc și-ncep să-i iubesc pe Duduia, Polonez, curtea și strada, „porție de rai lângă Antipa”.
Lumina este în noi, prietene, trebuie doar descoperită, există.

Cu drag

Emanuel

 =  mă bucur...
ioana matei
[29.Feb.08 03:22]
că acel "pe curând", pare-se, a expirat!...un text reușit, cu rotunjimi de Duduie...final foarte inspirat...parcă și mie îmi vine să-l intreb (pe dânsul, finalul, criminalul) "unde s-o fi dus lumina, duduio?"... doar că eu sunt de-un optimism incurabil...sper ca Duduia să-mi zâmbească... și încălțată... și descălțată...sau NU...

 =  raspunsuri
Marinescu Victor
[29.Feb.08 08:07]
Ema, sper ca anul asta am sa reusesc sa strabat intreaga strada. doar timpul sa-mi fie asa cum il doresc si de lung si de prielnic. nu am sa-ti pot multumi niciodata pentru cum primesti cuvintele mele. pe curand!

Ioana, si eu sper ca Duduia sa zambeasca de departe. e bine ca esti optimista! si eu sunt, doar ca uneori nu mai am ce corabii sa inec. ma bucur ca te opresti sa-mi spui si poate "pe curand" expira iar inainte de termen. conditiile in care il pastrez nu-s tocmai potrivite. pe curand!




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !