Comentariile membrilor:

 =  .
nica mădălina
[03.Jun.08 21:40]
auzisem despre coperta catacombelor, chiar așteptam curioasă.
e din linie, văd, cu cea a revistei sinapsa. și mă bucură să regăsesc același concept de imagine și aceeași simplitate. sper și textura să fie la fel. plus să am cât mai devreme ocazia să și lecturez. cu revista am fost norocoasă în sensul ăsta.
cu scuze pentru referirile aproape numai la ambalaj, dar cu gândul să aibă deschidere, felicit și eu, pentru toate câte vor fi lansate. chit că să ajung la fața către față a locului mi-e imposibil.

+ Felicitări!
Dana Banu
[03.Jun.08 21:51]
Mă bucur, Florine, pentru lansările anunțate de tine aici, voi încerca să fiu alături de tine sâmbătă

pentru mine rămâi un autor de o luminozitate a scrisului impresionantă

cu prietenie de suflet,
Dana Banu

 =  F
Aida Hancer
[03.Jun.08 22:07]
vin si eu sa-l felicit cu drag pe Florin
si sa te rog
daca mai ai putin suflet,
sa nu furi toti invitatii de la lansarea cartilor noastre
la standul vinea;))
oricum abia astept sa vad cartea ta
si pe a mea
si sa-ti strang mana
de felicitare
si pentru celelalte carti
in care alf florin decat poetul
vorbeste

Cu prietenie,

+ grație
Ela Victoria Luca
[03.Jun.08 22:58]
fiindcă ești unul dintre rarii oameni, de mine întâlniți, care au lumina în palme, care știu a rostui viața, sufletul, spiritul, cartea, liniștea și litera, cu o dragoste simplă pentru toate acestea și pentru tot ce îi este lăsat a trăi, îți doresc să simți această împlinire nu doar ca pe o treaptă a spiritului, ci ca pe un crez.
voi fi acolo sâmbătă, de la miezul zilei, până la orele șase ale serii.
frumos orânduiești lucrurile. bucurie luminoasă fi-va.
admirativ,
ela

 =  eveniment editorial
Amalia Cretu
[03.Jun.08 23:19]
și act de cultură; sincere felicitări, Florin. Am citit "Antropologia Iconică" și apreciez în mod deosebit calitatea și complexitatea abordării temei, deopotrivă cu noul adus de tine în domeniul iconografiei.
cu drag,
amalia

 =  mulțumesc
florin caragiu
[04.Jun.08 00:03]
Vă mulțumesc, prieteni, pentru că ați trecut pe aici, prezența celor pe care i-am simțit mereu aproape în mod discret îmi este dragă si incurajatoare. M-aș bucura să mai apuc să mai cunosc față către față pe câte unii din cei pe care am avut prilejul să îi cunosc și prețuiesc pe virtual. In fapt m-am obisnuit cu toti cei de pe aici asa de mult, incat toti fac cumva parte din zona familiarului.
Mădălina: mulțumesc mult pentru încurajare, da, simplitatea e un criteriu căutat, mi se pare un bun conductor, meritul pentru copertă nu îmi revine, dar e pe gustul meu. mă bucur că a ajuns la tine sinapsa.
Dana: mersi frumos pentru flacara olimpica si tonusul pe care il oferi in modul tau unic, sufletist.
Aida: ce poate fi mai tonifiant decat prezenta pe aproape a unui tovaras de bucurie si suferinta poetica :) mersi pentru vizita, promit sa nu fur invitatii, nici n-as putea :) cu aceeasi prietenie,
Ela: mulțumesc pentru cuvintele mergătoare la inimă prin generozitate, orânduirile se întâmplă de cele mai multe ori fără să știu, parcă expres să nu existe riscul să stric, e o reală bucurie să te știu prin preajmă.
Amalia: ma bucur mult ca ai gasit rost in carte, parerea si prezenta ta conteaza mult pentru mine.
+ Florin,
heghedus camelia
[04.Jun.08 07:02]
felicitari! si cum sa nu regret ca atunci cand drumurile la Bucuresti mi se intampla de 2 ori/saptamana e liniste pe frontul unor asemenea evenimente? sa ai parte de o lansare frumoasa, chiar asa cum meriti! si sa ne spui de unde cumparam cartile. unul din stocuri e deja epuizat, daca bine am vazut.

 =  Camelia
florin caragiu
[04.Jun.08 08:52]
Mersi frumos, și mie îmi pare rău că nu ești prin zonă atunci, dar nu-i nimic, odată și odată tot ne întâlnim, nu? :) despre cărți putem vorbi pe mail, facem rost :) cu drag,

 =  felicitari
Maria Del
[04.Jun.08 09:05]
Florin, fratioare, felicitari. Voi incerca sa fiu neaparat acolo - cu gandul:). Mai ai adresa lui tata? As fi bucuroasa de un pachet:).

 =  M
florin caragiu
[04.Jun.08 09:37]
Mai trimite-mi-o odata pe mail. Trimit, negreșit, oricum numele tau e legat de cartea asta prin jamul nostru :) care e si el pe acolo pe undeva

 =  Doamne ajuta.
Branoiu Elisabeta
[04.Jun.08 12:50]
Cu multa stima va doresc si eu "bafta" pentru lansarile anuntate, si "calea vietii" sa va fie presarata numai cu flori de buna mireasma. Daca nu va incomodez cu deranjul as dorii sa fiu si eu prezenta.
Va rog treceti si pe pagina mea de autor, ma iertati ca am indraznit sa va pomenesc numele in articolul pe care l-am scris astazi. Inca odata va multumesc si pe aceasta cale. Aveti ceva "Sfant in suflet", pastrati-l cu pretul vietii Dvs.
Felicitari si mari realizari si pe viitor. Doamne ajuta. Elisabeta.

 =  multumesc
florin caragiu
[04.Jun.08 13:38]
Elisabeta: fiecare dintre noi avem ceva sfant in suflet, in dar de la Dumnezeu. O sa ma uit pe articol dupa ce va fi vizibil. Multumesc pentru semn si m-as bucura sa veniti.

 =  sezonul musonic
katya kelaro
[04.Jun.08 16:27]
n/am ce zice. e sezonul ploilor de carte si pace. felicitari. in momentele astea mari sunt geloasa ca bucurestiul e departe, ca nu pot lua parte la lansare in mod direct. dar ce/ar fi sa faci o lansare si la iasi? dam alarma si facem mobilizare generala.

p.s. > cartile vor putea fi gasite in librariile din iasi?

 =  Katya
florin caragiu
[04.Jun.08 16:42]
Sa stii mi s-ar parea minunat sa fac o lansare si la Iasi, vom mai vorbi. Cat despre distributia de carte tinem legatura, nu stiu nici eu deocamdata, dar aflu curand, se va clarifica. Ma bucur de trecerea ta, multumesc ca esti alaturi.

 =  Florin si modestia lui pilduitoare
Adrian Munteanu
[04.Jun.08 19:55]
Tot mai activ, mai aplecat asupra foii de hartie, cu ganduri si trairi relevante, in spatii de manifestare livresca diverse, bantuind tacut si modest, pilduitor de modest, prin orase diferite, uneori fara sa dai un semn, alteori abia impartasit, ca acum, ne faci sa te admiram pentru ce reusesti.
Ar trebui sa ma crezi ca m-as urca in tren pentru asta, dar iata, poate nu intamplator si lipsit de semnificatie, am si eu evenimentele mele care se consuma in acelasi timp. Sambata este nunta fiicei mele. Singurul moment pe care nu-l pot lasa pe planul doi si ar fi culmea sa se desfasoare fara mine.
Lasa ca vor mai fi momente. Poate unele in care sa recuperam cate ceva. Iti tin pumnii si nu ma indoiesc ca va fi asa cum trebuie sa fie.

 =  Adrian
florin caragiu
[04.Jun.08 20:36]
Multumesc pentru gandurile bune. Imi pare rau ca am ratat atunci intalnirea la Brasov, a fost o venire foarte inopinata intr-un context in care s-a luat o decizie pe loc si n-am putut anunta. Dar sper si eu din inima sa mai fie prilejuri sa ne vedem. Felicitari pentru momentul fericit din familie, sa fie intr-un ceas bun. Ma bucur mult de trecerea pe aici si acum.

 =  florin caragiu, câteva cuvinte și mult suflet...
Teodor Dume
[04.Jun.08 20:58]
florin caragiu, felicitări!
adunarea cuvintelor între coperțile unei cărți e un respect și-o împlinire sufletească.
voi fi alături cu gândul și respectul pe care vi-l port.
Doamne ajută!

stimă și considerație,
teodor dume,

 =  Teodor
florin caragiu
[04.Jun.08 22:22]
Mulțumesc pentru gândul bun și căldura sufletească, vă urez la rândul meu cât mai multe împliniri. cu prietenie,

 =  Felicitări!!
Doru Emanuel Iconar
[04.Jun.08 22:52]
Cam târziu, căci acest sfârșit de an școlar se dovedește stresant, nu se mai termină, vin și eu să vă felicit, din toată inima pentru dubla lansare.
Dacă-mi puteți spune cum, m-aș bucura și eu de mireasma paginilor noi, dragi mie. Că la București nu mi se arată să vin deși am primit o invitație la Târgul de Carte.
Toate cele ce-s bune să vi se împlinească!

Doru Emanuel

 =  Doru
florin caragiu
[04.Jun.08 23:23]
Mulțumesc, Doru, pentru urare, și tu să te bucuri de împliniri! Cât despre carte, ținem legătura pe mail, să văd eu ce și cum.

 =  felicitări!
Alina Manole
[05.Jun.08 00:24]
Felicitari din tot sufletul! Mult succes la lansare!
Doresc sa am si eu cartile, daca se poate, cu drag.

+ cu gandul
Ligia Pârvulescu
[05.Jun.08 00:22]
acolo voi fi, felicitari Florin, regret foarte tare ca nu pot sa ajung, dar sunt sigura ca vor mai fi evenimente in care vei lansa intre coperti scrierile tale de calitate.
Cu drag.

 =  mulțumesc
florin caragiu
[05.Jun.08 01:02]
Alina: mulțumesc pentru cuvinte, cum să nu, ținem legătura și rezolvăm cu drag.
Ligia: mulțumesc mult, Ligia, intenția e deja prezență și întrepătrundere :) poate totusi gasim vreme sa ne mai adunam odata cativa poheti din Bucuresti sa ne cunoastem face+to+face, ca n-o fi foc, nu?

 =  Felicitari Florin
Adriana Giurcă
[05.Jun.08 01:32]
Tu esti un om aparte, asta lasa amprente pe tot ceea ce scrii. Fie-ti neferecate portile oamenilor. In sufletul meu poezia ta are mereu o fereastra deschisa. :)

+ sărbătoare
Ion Diviza
[05.Jun.08 08:58]
M-aș bucura să fiu la lansarea volumelor tale, Florin.
Ești un creator de frumos și un om dintre acei care dau prestanță site-ului și pe care îmi doresc să îi cunosc personal.
Felicitări și să ai o sărbătoare cât mai luminoasă.

+ bucurie
Leonard Ancuta
[05.Jun.08 11:00]
ma bucur si pentru tine Florin, iata ca a aparut moda dublelor lansari. Voi incerca sa intru in volumelor. primeste si de la mine un semn de apreciere si consideratie.

 =  mulțumiri
florin caragiu
[05.Jun.08 18:49]
Adriana: ce frumos ai spus, mulțumesc pentru fereastră și neferecare, simpatia e reciprocă, mersi mult pentru trecere
Ion: Și eu sper să ne întâlnim cândva, și o vom face negereșit. Mulțumesc pentru cuvintele generoase și urări și... ținem aproape sufletește!
Leonard: Mă bucur mult că ai trecut pe aci, mulțumesc pentru gândurile din inimă. cu prietenie,

 =  imi place...
ioana matei
[05.Jun.08 19:17]
coperta...ca un inceput de mărturisire a Cuvantului...si stiu ca restul vine de la sine...felicitari Florin Caragiu, poet *simplu* si complex!...

 =  Ioana
florin caragiu
[05.Jun.08 23:45]
mulțumesc frumos pentru vizită și încurajări.

 =  florin caragiu
Ramona Ungureanu
[11.Jun.08 00:47]
Eram in Bucuresti pe 7. Ce rau imi pare ca n-am stiut! Oricum, felicitari.

 =  multumesc
florin caragiu
[11.Jun.08 09:54]
multumesc, Ramona. Multumesc tuturor celor care au participat la lansare, lui Nicolae Tzone, editorul meu, lui Iulian Costache si Felix Nicolau care au vorbit despre carte, si la toti cei de fata, de asemeni tuturor celor de pe Agonia care m-au impulsionat cu prezenta si comentariile lor pe pagina aceasta.

 =  si totusi
Anni- Lorei Mainka
[11.Jun.08 14:15]
te rog - stiu si presupun ca ai destule pe cap, poate nu uiti sa-mi lasi citeva rinduri pe mail despre volume, si te rog tare sa ne vedem pe 20 sau asa ceva iulie sa fac un interviu .....cu drag anni

 =  Anni
florin caragiu
[11.Jun.08 16:33]
da, tinem legatura, o sa iti scriu, sper sa fiu in Bucuresti, facem cumva si ne vedem :) cu drag, f.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !