Comentariile membrilor:

 =  uimită
dana julei
[26.Jun.08 04:04]
Chiar mi se par geniale poeziile prozaice prin felul lor banal si lipsit de sublim,pentru că decriu anumite etape ale vieții simple care se juoacă deseori cu monotonia și pare să cuprindă mai multe taine decât mintea umană ar putea citi.Mi-a plăcut deși la prima vedere pare un text lipsit de viață ,pe parcurs cititorul își dă seama de sensurile ascunse ale poemului.

 =  :)
Carmen-Manuela Macelaru
[26.Jun.08 09:25]
cred ca poti trece lejer de la personale la poem, chiar daca pentru tine e ceva personal(izat),pentru un cititor ca mine e suficient sa am in fata un poem. o poveste simpla, mi-a placut finalul ce scoate poemul din ritm, ii da puterea de care are nevoie.
mcm

 =  genul acesta de desfășurare
alina livia lazăr
[26.Jun.08 09:54]

trebuie suspendată undeva. adică la un moment dat, cumva, să schimbi planurile, mai ales că asta și faci în final. să le schimbi însă mai repede, lăsând primul plan mult mai suspendat. cel puțin așa cred eu. de pildă, aici văd eu intervenția:

după ce ai închis ai început să te învârți prin cameră
am înțeles că era momentul să plec


adică ai spus prea mult. e ca un film al cărui final îl știi dinainte. e conținut cumva în început. nu trebuie să se întâmple asta.

 =  Comentariile voastre sunt foarte importante pentru mine,
andrei dragomir
[26.Jun.08 16:18]
de aceea va multumesc ca ati trecut.
Dana, nu stiu daca poemul prozaic este neaparat genial, este insa foarte dificil de scris si foarte riscant deoarece poti aluneca usor in banalitate si monotonie.
Carmen, poemul acesta ramane inca, din punctul meu de vedere, un experiment, deoarece simt ca mai e de lucrat la el, dar ma bucur ca ti-a placut.
Alina, ai dreptate, si eu simt ca experimentul acesta scartaie pe undeva, o sa tin cont de observatiile tale. Te mai astept, am nevoie de cititori ca tine, care sa-mi disece textele.

 =  andrei dragomir, umezeala din zâmbetele trecătorilor,...
Teodor Dume
[26.Jun.08 21:07]
andrei,
îmi place simplitatea discursului. aici nu se poate vorbi despre un experiment pentru că după cum bine se știe, simplitatea aduce un plus de valoare. tu o stăpânești. acuratețea , modul de redare nu lasă loc de interpretări
m-am gândit la observația alinei. poate e mai curat fără antipenultimul vers. oricum tu ești acela care hotărăști

nu știu cum faci dar ai niște finaluri superbe

"când am ieșit ploaia se oprise
și umezeala se infiltrase adânc în zâmbetele trecătorilor"

plăcut poemul tău

cu sinceritate,
teodor dume,




 =  Teodor D,
andrei dragomir
[27.Jun.08 19:26]
iti multumesc pentru trecere. Te mai astept.

 =  .
Leonard Ancuta
[27.Jun.08 19:29]
mi se pare un tecst fain. din puntul meu de vedere surprinde, descrie, are final. este genul de tecst pe care il citesc cu placere fiindca mizeaza pe starea clientului, a cititorului, mai putin pe poeticul in sine. nu e prozaic. e pur si simplu.

 =  Leonard,
andrei dragomir
[28.Jun.08 19:53]
ma bucur ca ti-a placut. Principalul motiv pentru care aproape textele postate pe acest site au subtitlul "experiment" este ca ma intereseaza mai putin textul in sine sau mesajul sau si mai mult felul in care e perceput de cititor si care sunt asteptarile cititorului fata de acel text, ce reactie starneste cititorului si cum crede cititorul ca ar trebui sa fie textul ca sa-l multumeasca.

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[02.Jul.08 23:14]
Andrei,
am citi si eu din txtele tale. ineleg ca este vorba de ceva experimental, personal. poeme care se cauta, inca. descrieri in/cu miza si top... succes!

retin:când am ieșit ploaia se oprise
și umezeala se infiltrase adânc în zâmbetele trecătorilor

cu prietenie,




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/dynamic/-agonia.v3-2/www/tmp) in Unknown on line 0