Comentariile membrilor:

 =  fuga de bach si de consecintele omorului prin imprudenta
Andu Moldovean
[04.Jul.06 23:19]
Ioana :-), acum ce faci? Te dai si tu pe morbide ca emiemi? Brrr...
Din prima strofa deduc ca esti fericita posesoare a unei pisici (asa o fi?) si suferi de sindromul cunoscut chiar si in medicina sub numele de "ghemotoc de par de matza" si care, din pacate (asa cum rezulta de fapt abia in strofa a doua) poate fi letal. Sfatul meu este sa deretici mai des prin casa, e un obicei pe cat de bun pentru impresia artistica, pe atat de sanatos si, dupa cum spunea latinul transformat in aceasta seara in broscan fericit de echipa lui nationala si atat de proprie "mens sana in corpore barosana" sau asa ceva, nu se poate una fara cealalta.
Bobadil.
P.S.
Nu cred ca un caine surd are prea multe sperante de viata, daramite sa mai prinda de-un somn bun inainte de... dar cine stie? Dupa cum ti-ai dat poate seama, eu ma pricep mai mult la pisici.

 =  cats and dog
ioana cheregi crișan
[04.Jul.06 23:34]
Andu, deși nu mă pricep la pisici, chiar așa m-am gândit că ar fi dacă ar năpârli aerul. cât privește dereticatul prin casă o s-o rog pe tanti G să fie mai atentă...despre morbidități și comorbidități m-am cam săturat să tot vorbesc, așa că te invit la o discuție despre câinii cu factori de risc rutier și cu prognostic rezervat.

 =  Andu!
ioana cheregi crișan
[05.Jul.06 12:30]
Andu, îmi place mult cum ți-ai intitulat comentariul. s-ar potrivi perfect ca titlu al textului. îmi permiți să-l preiau?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !