Comentariile membrilor:

 =  decadenta
zabet mihai
[26.Aug.06 23:31]
decadenta ta deriva din simbolism
da
este de fapt un amestec de simbolism cu decadenta
si isi are "originea" exact in "prabusirea" de la 1871 si caderea imperiului
respingerea exceselor naturalismului si a racelii parnasului o reeditare fleurs du mal in varianta postmoderna
hmm
este o poema de cabaret "chat-noir" pigmentata cu melancolia bolnavicioasa a poetilor din jeune belgique

o poema care face trecerea ta de la amelie la poezia adevarata spusa sacadat urlat tipat

e prima poezie pe care o citesc la tine in pagina / si nu sunt subiectiv sau mai stiu eu ce

teoria lui bergson nu iti tine de cald
asa sa stii jeane avril

si da
ai cearcane

+ bon ton
Ela Victoria Luca
[26.Aug.06 23:45]
da, rafinament, lejeritate în trecerea dintr-un registru în altul, imagistică, scenografie, dialog bine susținut, portret en negatif, le chat noir nu te lasă în superstiții. m-am tot întrebat de ce coloristica negru-galben dar e alegerea autoarei. și m-am întrebat dacă nu cumva e rue de la fontaine, dar nu țin neapărat să fie conform cu realitatea. aici e poezie, da, ciar e poezie. invită la imaginar, la fabulos, la real, la promenade, la dans chiar. și denotă un narcisism bine temperat în final. mereu două planuri, mereu o dublă oglindire. Amelie acum se lasă văzută, a lăsat deoparte alte imago-uri, rămâne ea, compune, nu se mai descompune prismatic. bun. primește semnul meu, înainte de a închide seara.

Ela

 =  ce ma framanta pe mine la 5 dimineata
Anghel Pop
[27.Aug.06 03:39]
Am si eu o nedumerire: daca d-l sot Mateescu este consul, atunci cum de stai la Brasov si nu in alta tara?

CÓNSUL, consuli, s.m. 1. (În republica romană) Titlul celor trei magistrați, aleși anual, care dețineau puterea supremă; persoană purtând acest titlu.
2. Persoană numită de un stat în funcția de șef al unei reprezentanțe oficiale cu rang de consulat IN ALT STAT și care apără interesele economice, administrative și juridice ale unui stat, precum și pe cele ale cetățenilor acestuia. – Din fr. consul.

Cum magistrat roman nu prea are cum fi, inseamna ca d-l Mateescu este consul al Romaniei in alt stat. Si-a deschis Romania consulat in Statul Brasov?

 =  tania draga
carmen mihaela visalon
[27.Aug.06 08:51]
Ai tu o poezie despre despatimire in care surprinzi mai bine esenta: jean avril!
http://www.agonia.ro/index.php/personals/144330/index.html
Poezia aia, ma duce cu gandul la pictura lui Lautrec.
Asta imi aminteste de un afis cu Jane facut de Maurice Biais.
Pe scurt, textul acesta mi se pare mult prea diluat la nivel ideatic, reusit la capitolul cronica mondena despre trecerea secolelor.

 =  raspuns d. Anghel Pop
Mihai Moise
[27.Aug.06 11:10]
Pentru că am avut deja prilejul întâlnirii, îndraznesc să preiau solicitarea stimabilului Anghel Pop, plină de o gregară curiozitate.

Nelămurirea dumitale, domnule Anghel Pop, este, pentru a da cărțile pe față, "cine susține șederea consulului Mateescu la Brașov?".

Deslușirea se va face în două fire: cu primul, de culoare albă, Anghel Pop va înțelege ca există mai multe feluri de republici, monarhii și imperii, iar cu al doilea, de culoare roșie, se va spune clar că d. consul nu ar fi putut sa gasească o ambasada mai primitoare și un schimb de experiență mai fructuos.

În fine domnule Pop, acum îți poți agăța în piept mărțișorul pe care împreună l-am făcut. Are să îți folosească mai mult decât dicționarul - dicționarele sunt pentru copii.

 =  orice raspuns gesteaza alte intrebari
Anghel Pop
[27.Aug.06 13:04]
Intelesei desavarsit toate cele, dar acum am alta framantare existentialibila: Mihai, tu cine esti, Amelie sau Jane Avril?
Ca nu prea semeni cu Tania la mugshot nici din fata, nici din profil.

Sau vei fi fiind insusi onorabilul-venerabilul-respectabilul, excelenta a sa insasi, domnul consul Mateescu in persoana?

 =  le chat noir, hercule poirot et autres histoires
tania cozianu
[27.Aug.06 13:11]
ela,
les decadents era una din cafenelele preferate de lautrec, situata pe strada sa veche, rue fontaine -
"Café-concert de la rue Fontaine, ouvert en 1893 et dirigé par Jouy et Louis Dufour. L'établissement dut fermer ses portes l'année suivante en raison d'un spectacle qui avait déclenché un scandale. (...)"
asta poti gasi, ela, pe site-ul despre toulouse lautrec, pe care-l stii, :) desigur. eu m-am gandit ca aceasta trebuie sa fie denumirea veche, de la finalul sec. XIX, a strazii, dar e posibil sa existe si alte variante explicativ-toponimice pe care nu le stiu eu.
in ceea ce priveste cromatica galben-negru, are tot caracter pur istoric (ca sa zic asa) - may belfort isi facea aparitiile pe scena intr-o camasa ingenua de noapte galbena, cu maneci largi, albe, cu buclele negre strecurate pe sub boneta cu panglici bogate, purtand in brate un pui negru de pisica si declamand versuri naive.
ma bucur ca prezenta repetata a pisicii negre aici n-a fost interpretata ca avand conotatii superstitioase.. alaturarea ei la sfarsitul de veac socotit exact, putea sa induca o astfel de nuanta. dar m-am bizuit pe spiritul cititorului liber de constrangeri senzoriale imediate.
hm :) e usor boema si extravaganta steaua ta.. spun asta pentru ca mi se pare o stea curajoasa data unui text care vorbeste despre un anume tip de decadenta in totala dizarmonie cu cererea poetica de acum. de fapt, sunt surprinsa, placut surprinsa, nu doar pentru ca ai rezonat cu un text ce reia o tema draga mie, ci pentru minutioasa analiza pe care ai facut-o privind aici.

hahaha, d-le anghel pop, esti vraiment offtopique si ma amuza teribil pricina nesomnului tau duminical asa de matinal.
carevasazica, d-l mateescu nu face obiectul discutiei acestui text, dar mi-am spus ca un consul da bine in biografia unei poete inconnue, n`est pas? :) desigur, poate ca trebuia sa-mi consult avocatul asupra stabilirii exacte a locatiei si/ sau statutului social, dar cum dumnealui e plecat in insule, am preferat eschivarea cu under construction page. prin urmare, deductiile dumitale ar fi perfect rezonabile, mais, cher monsieur, tu dois rester discret sur cette question.. ca veux dire que se cadea sa ma poftesti sa-ti lamuresc chestiunea pe terasa, nu in privirile oaspetilor, hm, no? monsieur hercule poirot? :)
(si in speranta ca pot sa pastrez pe mai departe discretie absoluta in privinta d-lui consul, aduc multumiri d-lui mihai moise pentru interventia sa magulitoare, bine-intentionata si lamuritoara in aceasta problema deosebit de importanta pentru tara)

carmen, da, off.. am recitit si eu fragmentul acela (oare de ce ma tot mir cum stii sa surprinzi stari/ etape/ scene..)
acolo e mai mult jane avril si mai putin chat noir. probabil ca ar trebui sa schimb titlul textului (?). eu asa am simtit ieri ca s-ar potrivi, dar poate ca eram prea cu gandul la jane.
textul asta ti se pare 'mult prea diluat la nivel ideatic' :( 'reusit la capitolul cronica mondena despre trecerea secolelor' :) atunci tot am facut un lucru putin si bun, nu-i asa?

mihai zabet, presupun ca ti s-a parut agreabil textul, asa cum spui, la modul ne-subiectiv, desi am unele insignifiante rezerve, intrucat - se stie - ai gasit aici un teren care tie iti place asa de mult - post-impresionismul, naturalismul decadent de tip parisien fin de siecle, cu stabilimente rau famate pe fundal, cu promenade nocturne pe rue des moulins, cu reprezentatii en rouge et noir. sau pur si simplu iti place si tie jane avril. da, poate ca asa e, cu-adevarat.

ps pentru framantarile de la amiaza ale d-lui anghel pop: si eu incep sa am framantari similare.. dar un lucru e cert: d-l mateescu nu este aici de fata printre cei prezenti. hm. pare deja mai limpede asa? :)

 =  despre mateescu st james’s și nu numai
zabet mihai
[27.Aug.06 15:25]
apropos de zarva iscată cu poezia lui alboo mi-a rămas în cap bietul gide care trebuie să recunoști amelie seamănă un pic cu lautrec mai ales că au fost prieteni de pahar
ei acest formidabil gide a descris în falsificatorii de bani cum:
mergând vincent meditează
simte că sațietatea dorințelor poate naște
însoțind bucuria și adăpostindu-se parcă în spatele ei
un anume fel de disperare

hmm nu ți se pare cunoscută această disperare amelie
legată de imposibilitatea peștilor de talie mare de a avea orgasm
de incredibila naivitate a nisetrilor pe strada dintre palat și cazino
de prostia crasă a mormolocilor de bani gata
despre calitatea supărătoare a corespondenței zilnice
de incompatibilitatea dintre o broască râioasă îndrăgostită și o știucă șmecheră plină de șarm dar rece și calculată ca un aisberg
o știucă care își cunoaște foarte bine interesul și calcă pe cadavre de mormoloci

și cum

edouard scoate din buzunarul vestonului scrisoarea laurei
scrisoarea pe care o recitea pe puntea vasului
o citește iar:

dragă prietene,
ultima oară când te-am văzut – era, îți amintești, în St James’s ( locul ambasadei Statelor Unite în Regatul Unit ), la două aprilie, în ajunul plecării mele spre Sud – m-ai făcut să-ți promit că îți voi scrie dacă mă voi afla în vreo încurcătură.
îmi țin promisiunea
la cine altul decât la dumneata aș putea apela?
căci tocmai celor în care aș vrea să găsesc un sprijin, lor mai ales trebuie să le ascund adresa mea
prietene
sunt într-o situație disperată
despre ce a fost viața mea după ce l-am părăsit pe felix
o să îți povestesc cândva

m-a însoțit până la Pau
apoi s-a întors singur la Cambridge
la îndatoririle lui profesionale
ce s-a petrecut acolo cu mine
părăsită și singură numai cu mine însămi
primăvara
în convalescență…
voi îndrăzni oare să-ți mărturisesc dumitale ceea ce nu-i pot spune nici lui felix?
a sosit clipa în care ar trebui să fim din nou împreună
dar, vai, nu mai sunt demnă să dau ochii cu el
scrisorile pe care i le scriu de câtăva vreme sunt pline de minciuni
iar cele pe care le primesc de la el nu vorbesc decât de bucuria lui de a mă ști însănătoșită
de ce nu sunt și-acum bolnavă?
de ce n-am murit acolo?

 =  jurnalul lui edouard
zabet mihai
[27.Aug.06 16:17]
tot gide
tot flasificatorii de bani

laura nu pare să-și dea seama de puterea ei; eu, fiind în stare să pătrund în secretele inimii mele, știu prea bine că până acum n-am scris un singur rând care să nu fi fost indirect inspirat de ea
când e cu mine, o simt copilăroasă încă și toată elocvența mea o datorez dorinței de a o instrui, de a o convinge, de a o cuceri
nu văd nimic, nu aud nimic fără a mă gândi imediat: oare ea ce-ar spune despre asta?
renunț la emoțiile mele și nu le mai cunosc decât pe ale ei
mi se pare chiar că, dacă ea n-ar fi lângă mine ca să pot preciza, personalitatea mea s-ar destrăma în contururi foarte vagi; nu mă adun și nu mă definesc decât alături de ea
prin ce iluzie am putut crede până acum că aș putea-o modela după asemănarea mea?
fiindcă, dimpotivă, eu sunt cel care se mulează după ea; și nu remarcam acest lucru
sau mai degrabă: printr-o stranie încrucișare a influențelor, ființele noastre se deformau reciproc
involuntar, inconștient, două ființe se modelează reciproc, fiecare se străduiește să semene cu acel idol pe care-l contemplă în inima celuilalt
oricine iubește cu adevărat renunță la sinceritate

cam așa scria gide la sfârșitul secolului trecut
frumoasă descriere a unei societăți apuse din păcate
eu zic că este în spiritul poemei tale care îmi place sincer îmi place dar nu pot da stea din cauza bârfei din sat
așa-i amelie?

 =  zabet
carmen mihaela visalon
[27.Aug.06 16:24]
Daca tot ai scris 1000 de comuri, nu vad de ce nu ai putea da stea?
Daca te ataca cineva te apar eu. Daca tu o ataci pe Tania,
insemna ca te voi provoca la duel.
Asa ca, pls, desi poezia nu este printre preferatele mele, da-i steaua invelita intrun chateau la fel ca cel in care a copilarit Lautrec.

 =  carmen
zabet mihai
[27.Aug.06 16:29]
eu si cand bat campii ii bat cu gratie
crede-ma sincer chiar daca scriu un comm de 1000 de pagini sau unul de doua randuri niciun cuvant nu e pus aiurea nici greselile gramaticale / de aia nu fac erate
si nici copy paste

de dat stea nu dau stai linistita nu ca nu ma simt aparat de tine dar am eu rezoanele mele

oricum nu am dat stea niciodata la sugestia nimanui oricat ar parea de futurista o astfel de afirmatie pe agonia dar cei care ma cunosc stiu ca aici nu fac rabat / la datul stelelor

 =  zabet
carmen mihaela visalon
[27.Aug.06 16:36]
Zabet, steaua ar fi fost la sugestia ta. Greselile mi le asum, dar nu-mi fac probleme ca nu sunt o dactilografa perfecta. Cat despre cele 1000 d pagini sau 2 vorbe, hai lasa-ma. Esti in topul celor care abereaza si care nu prea stiu cum sa motiveze o stea.
Dar, nu-i bai. Uneori ca ca poet esti bun.
Cat despre copy-paste, decta o rautate gratuita, mai bine un paste la subiect. Evident trebuie sa stii unde si ce sa cauti. De nu, iti folosesti inteligenta si o tii langa cu
cu gaina neagra.
PS: sper ca fim pusi impreuna in offTOPIC:)

 =  *
zabet mihai
[27.Aug.06 16:45]
speri
normal ca speri
asa scapi usor fara buseala si ramai sa ai ultimul cuvant
uite iti garantez eu ca nu ne baga nimeni la offtopic pentru ca nu este o cearta de tate la colt de piata

desi s-ar putea transforma in una / nu e greu avand in vedere ce zic astrele astazi si gainile negre

bine ca stii tu sa argumentezi

o sa ma bizui pe tine la urmatoarea stea sa-mi faci o analiza literara competenta

si da / si greselile de typo sunt impardonabile pentru nivel 120 / asta nu inseamna ca nu le facem toti

 =  o diferenta de 5 minute
adrian grauenfels
[27.Aug.06 18:53]
chapeau Tania, ne-ai dus pentru 5 minute prin coridoarele muzeului Lautrec la Albi, unde mai rasuna pasii lui Jane si capeti o dara de parfum de la Goulue intrand la Moulin Rouge exact la ora 6.25 pt ca nu lasam o femeie sa astepte nici macar 5 minute..

 =  domnule zabet
carmen mihaela visalon
[27.Aug.06 19:45]
Cine munceste mult, greseste proportional. Daca si eu, ca si dumneavoastra, as face commuri doar la prieteni si cei cativa de pe lista neagra, si, cand si cand as mai intra pe textul unui necunoscut, as fi mult mai atenta la forma.
Cat despre copy paste, daca doriti va repet. Nu eu fac traduceri si el semnez cu numele meu, nu eu copiez articole si uit sa indic sursa.
Credeti-ma, mi-ar fi foarte usor sa nu dau link-ul, sau sa fac o compilatie ad-hoc si sa ma pup in oglinda soptindu-mi la ureche: Sunt cea mai geniala!
Greu imi este sa ma cobor pana la disputele cu gaina neagra, pentru ca nu am precupete in familie.

 =  ***
zabet mihai
[27.Aug.06 20:14]
carmen iti place tie sa faci circ sa te dai rotunda
noi muncim nu gandim
da
si cei de la IMGB in anul 1990 aveau acelasi tip de discurs
tot asa ardeau gazul in fabrica aia ceausita

adica sa inteleg ca ai norma de lucru pe agonia lucrezi in schimburi 12 cu 24?

hai sa fim seriosi exista o viata acolo afara
o viata reala care nu are nicio o legatura cu lumea lui asimov de aici

spunea odata cineva "get a life" ceva
ceva trebuie sa faci ca ne asasinezi pe toti cu pretiozitatile tale si cu parerile sanatoase despre orice misca pe lumea asta raul ramul google tarot gaini negre lutrec ausvit

m-am luat de tine cumva?
ti-am spus ceva?
am facut si eu trei comentarii pe un text / la text nu aiurea / si hop top apari matale ca cocosul rosu sa imi zici sa dau stea

te-a bagat cineva in seama?
a avut cineva ceva de impartit cu mata?
nu
ai aparut asa netam nisam din palarie si ai inceput sa dai sfaturi

hai mai scrie repede un com ca sa ai ultimul cuvant ca vad ca iti place teribil chestia asta

te excita la culme probabil

 =  domnule Zabet, ultimul, offTOPIC
carmen mihaela visalon
[27.Aug.06 20:41]
Excitatia on line nu-i specialitatea mea, oricat de mult
te-ai agita:) Totul a pornit de la: Tania, ti-as da o stea,si, eu m-am amestecat in vorba pentru ca nu m-am prins daca vorbeste domnul sau precupetul zabet. Pentru ca unul dintre multele tale talente este sa scrii ca si cum ai avea multiple personalitati.

De ce muncesc atat? Pentru cama intereseaza calitatea sitelui pe care public.

 =  promenade avec vous
tania cozianu
[27.Aug.06 20:43]
of, of,
carmen si mihai, please chill out a little bit for me, please
(doamne, ce ma fac cu voi, hm?)
as zice sa-i lasam lui jane ultimul cuvant
anyway, eu ma retrag in gradina cu d-l grauenfels care e un oaspete remarcabil si drag al meu.. e o seara minunata de plimbare
si te rog, mihai, sa hranesti tu motanul. aa, da, si lasa-mi si mie o editie din jurnalul lui gide. din cea cu_coperti din piele inscriptionata aurit - (mi-au placut fragmentele de mai sus)
ps: dar poate veniti si voi totusi in gradina.
hm, ce-as face, oricum, singura, fara de voi, in underground-ul acesta liric

 =  montmartre
andreea iancu
[27.Aug.06 22:09]
o sa revin asupra textului cu o mare atentie, cred ca merita, acum fac doar o trecre. imaginile create, lautrec bien sur prezent, el este cel care face primele afise pt moulin rouge si cel care o face celebra pe jane avril. descrierile sunt aproape ok, referirile si ele, dar o sa revin pt o analiza cum se cuvine. referirea la bergson si la teoria lui este o subtilitate grozava; ce nu mi-a placut sunt versurile in engleza deoarece da un melanj care strica izul decadent al montmartrelui si a expresionismului.revin,
medeea

 =  medeea a montmartre
tania cozianu
[27.Aug.06 22:51]
pana cand vei reveni, andreea, vreau sa-ti spun ca-mi place acuitatea camerei tale de filmat.. si da, ar fi interesant de vazut rezultatul disectiei dupa aplicarea unui filtru corespunzator de lumina si o concentratie potrivita pentru zoom 13.
versurile in engleza au o explicatie foarte simpla -
may belfort era de origine irlandeza, iar primele sale reprezentatii au fost la londra.. la paris, in jardin de paris, in les decadents, la eden, a ramas putin timp. probabil ca versurile suna usor nepotrivit in economia textului, dar fac parte din detaliile unui tablou care nu se doreste a fi deloc perfect si nici macar armonic.
dar mie-mi place may, cu jocurile ei perverse cu serpi, broaste, femei, pisici.. poate trebuia sa accentuez mai atent contrastul dintre cele doua femei.. mda

p.s. pentru carmen si mihai: sper sa nu fi plecat nici-unul din voi mahnit din pagina mea.. tin mult la textul acesta ca sa fi pricinuit vreo suparare de dragul lui, cuiva

 =  tania
andreea iancu
[29.Aug.06 09:42]
revin cum am promis; fotografie nu cred ca este nici cea mai proasta nici cea mai buna din seria agonia de pe pagina mea. . . totusi mai treci.
ziceam de versurile in engleza ca nu dau prea bine; asta nu inseamna ca trebuie sa le schimbi sau sa te simti ofensata , doar stii asta :), contrastul, sincer nu mi se pare foarte reusit; e prea gingas. nu se vrea perfectiunea, alea, alea, vorba lui salinger, dar mi-ar fi placut mult sa fie un poem care sa dea trezire. sfarsitul, nici el nu m-a satisfacut, mi se pare ca este o explicare inutila.
dealtfel poemul este foarte bun, nu trebuie sa spun eu asta pt ca se stie, dar merita nitel lucrat.
cu tot respectul de care dau dovada,
medeea:)

 =  decadanse
Alexandru Vultur
[31.Aug.06 09:55]
- De aici, de la masa unde l-am ascultat o vreme pe Alphonse Allais (je ne comprends pas pourquoi Jane n'a jamais voulu m'epouser), am privit-o pe Tania dansind si scriind un poem menit sa seduca. Nu este, desigur, le french cancan, ci un spectacol de strip-tease, dansul vremurilor si al raurilor noastre postmoderne: Tania se imbraca cu rochia galbena a lui May Belfort si cu alte vesminte din garderoba decadenta, ca sa si le lepede apoi unul cite unul, in fata noastra, cu promisiunea unei dezvaluiri care se implineste intr-un poem mereu aminat. La fel ca in strip-tease, Tania isi propune in "Jane Avril" sa seduca prin privirea intoarsa asupra siesi, indragostita de propriul corp de cuvinte, auto-sedusa, si prin simularea unei denudari pina la piele, o piele cu dermografii ilizibile.

Nu-mi vine sa cred, prin urmare, ca in "Jane Avril" Tania "se lasa vazuta", raminind ea insasi, si nici ca poemul ar putea insemna "o trecere de la Amelie la poezia adevarata, spusa sacadat, urlat, tipat". Daca versurile de la urma nu ne-ar arata ce sa vedem ("jane/danseaza in fata oglinzii e/singura si/goala/se indragosteste de corpul ei/inca o data..."), as crede ca am vedenii de la niste Grant's in care am reusit sa ma scufund de mai multe ori in noaptea asta.

- Mais pourquoi des crayons et des gommes? - intervint un jeune homme pale qui s'etait jusqu'alors contente d'ecouter sans mot dire.

 =  sin palabras
tania cozianu
[05.Sep.06 01:12]
andreea,
spui ca nu mi-a izbutit contrastul jane / may, ca am ratat finalul, ca textul n-are feeling (...)
iar in final ma mangai pe crestet cu: "dealtfel poemul este foarte bun", tocmai cand ma pregateam sa devin din serioasa si grava, putin cam trista.
presupun ca ar trebui sa revad/ refac pe alocuri.. uneori ma gandesc ca nu e suficient sa o vad eu pe jane, daca nu pot transmite imaginea din mintea mea si cititorului. e tot un soi de egoism de-al meu si aici - tentatia de-a pastra oglinda in care se arata goala, intoarsa cu fata doar inspre mine..
.. mi-a prins bine trecerea ta, asa sa stii

alexandru vultur,
nici nu stiu cum se poate raspunde unui comentariu care, pe langa faptul ca filmeaza cu acuitate surprinzatoare detalii care in mod uzual scapa ochiului, este, hm..
este mult mai frumos decat textul in sine//
senzatia ca ti-au fost ravasite rochiile, fotografiile, cutiile de pantofi, batistele, cartile si-apoi totul repus la loc in cea mai desavarsita ordine. ramane doar esenta subtila si placut apasatoare a trecerii.
.. iar la intrebarea din final nu vreau sa raspund. nu din ignoranta sau din capriciu, ci pentru ca e intreaga cu ea insasi asa. si fiindca am senzatia lamurita ca nici macar nu e construita sa aiba raspuns. doar intregeste vedenia.
cu permisiunea ta, am sa o scriu dinaintea textului.
stiu eu de ce.

 =  intru vultureala
t
[04.Jan.07 11:37]
Vulturiti, domnule Vultur...
Un certain regard trudind hermeneutic intre patologic si sanatate




Autorul acestui text nu mai acceptă comentarii la acest text
(sau şirul de comentarii a fost oprit de un editor)



Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/dynamic/-agonia.v3-2/www/tmp) in Unknown on line 0