Comentariile membrilor:

 =  un mic exemplu!
vasile vasile
[12.Jul.02 19:30]
nu voi comenta deloc editorialul acesta. vreau numai sa arat cat de mult schimba oamenii "invatatura" pe care ei o primesc pentru a deveni agenti de asigurari.
dupa cativa anisori dupa ce am terminat studentia, m-am intalnit cu o fosta colega de care stiam initial ca lucra intr-un domeniu oarecare.
bucurosi de intamplarea intalnirii, ne povestim la repezeala noutatile personale. dupa ceva timp aflu ca si-a schimbat serviciul si a devenit agent de asigurari la o firma mare pe piata romaneasca, cu ceva banci straine ca piloni de sustinere. am fost tentat sa cred ca era o veste proasta drept pentru care am dat sa o consolez dar m-a asigurat ca desi isi parasise profesiunea, castiga foarte bine.
eu mai fusesem haituit in trecut de cativa agenti de asigurari si ma bucuram ca fosta mea colega nu este deloc ca ei. dovada, iata ca are succes!
nu stiu de ce si ce resoarte interioare m-au facut sa spun ca parca mi-ar place sa fiu asigurat. atat mi-a fost! de dragul ei, si de frica de a o nu vedea si pe ea haituindu-ma cu telefoane mai mult sau mai putin de curtoazie, am fixat repede o zi pentru a incheia un contract de asigurare.
la intalnirea fixata am luat-o din prima cu cea mai simpla forma de asigurare rugand-o sa-mi vorbeasca doar despre asta. nu mica mi-a fost mirarea cand simpatica si apropiata mea prietena din studentie incepe deodata sa mi se adreseze cu "domnule" si ca nu se putea limita in nici un chip la a-mi prezenta doar varianta urmarita de mine.
dupa ce am fost "domnit" de cateva ori, impulsiv cum sunt, am pus piciorul in prag rugand-o sa mi se adreseze normal. ce credeti ca mi-a raspuns?: "vasile, te rog, lasa-ma sa-mi fac treaba!"

as dori sa inchei cu concluziile pe care le-am tras de unul singur: agentii de asigurari sunt instruiti sa aiba la indemana in orice moment si pentru orice fel de client, o gama intreaga de abordari. nu este vorba de o singura replica, ci de un algoritm intreg cu precizie matematica. mai mult de atat, "haituielile" lor sunt atat de feroce incat mai devreme sau mai tarziu esuezi prin a te duce singur sa te "asiguri". iar pentru ca o fac in mod amabil si profesionist, nici macar nu poti gasi motiv de suparare.

daca vreti un sfat sigur sa scapati de ei, spuneti-le ca sunteti, la alegere: diabetic dependent, epileptic, cardiac sau suferind de cancer. scapati de ei la sigur, dar e pe raspunderea dumneavoastra.

 =  alpha & omega asigurărilor
adrian_nairda
[12.Jul.02 19:51]
Înțeleg că dacă te lua mai pe ocolite erai asigurata acum!
... Pleacă unul pentru mai mult timp și lasă în grija prietenului sau pisoiul și pe mamă-sa. După un timp dă telefon să afle ce-i fac ființele iubite. Băi, cotoiul a murit, a căzut de pe casă, praf s-a făcut. Auuu!, nu așa trebuia să-mi spui, ci pe ocolite: că era vesel, că s-a îndrăgostit, că s-a urcat pe acoperiș să facă o serenadă, că era orbit de iubire și ... deduceam eu.
După o vreme dă iară telefon: Cum se simte mama? Păi s-a îndrăgostit ...

 =  comentariile functioneaza din nou
RaduLucian
[15.Jul.02 12:48]
:) eu o plimb pe agenta de 5 luni.
sunt curios cand renunta.

 =  editoriale
Nour
[01.Aug.02 21:16]
da, asa sunt multi in ziua de azi. eu nu cred ca ca as putea sa proactic o astfel de meserie. insistenta si agsare. dar, isi castiga si ei existenta cumva.
asadar Nic, acum inteleg, tu esti cu editoriale. bun, mai asteptam!
(un micut "i" la copiii)
si ma bucur ca m-ai citit!

 =  felicitari
Melina
[11.Sep.02 03:57]
mi-a placut mult
foarte frumos povestit

e o tipa in Herastrau care opreste oamenii sa-i intrebe ce e corect
acoperisuri sau acoperise

e in stare sa-ti rupa hainele ca sa te opresti si sa te intrebe

eu am fost avertizata la timp
de o prietena de incredere
:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !