Comentariile membrilor:

 =  who knows much suffers much
Tara Mircea Marcel
[23.Mar.07 09:27]
ma steptam sa fie full aici de comenturi, ca am vazut ca nu-i la atelier :))

"poti împarte" impartii, si mai ai ici colo cate un typo, o consoana dublata sau o vocala. separa te rog dialogul mintal ce are loc, ca se intelege putin cam greu, si sa pui toate diacriticile. atat cu prostii din astea necesare.

sti... nu trebuie sa fii ignorant pentru a fi fericit, si ignoranta nu iti aduce fericirea, daca nu ai cunoaste diversele si diferitele probleme ale celor din jur ai putea fi fericit, inconstienta, necunoasterea aduc fericire. da' fericirea nu e cea mai importanta pentru ca atunci cand te gandesti la fericire ta gandesti la ea intr-un mod egoist: cum pot sa fiu eu fericit? nu cum poate sa fie vecinul meu fericit.
cred ca se bazeaza pe o logica gresita, pentru ca atunci cand ignori anumite lucruri asta iti schimba starea de dinainte pentru ca exista o doza mai mica sau mai mare de constiinta care lucreaza si iti zice cand esti pe ignoring mode.

p.s.: ii mai bine sa fi un necunoscator decat un ignorant

 =  cec dis aut
Ciprian Ciuciu
[23.Mar.07 13:00]
vezi? spuneam eu la sfarsit ca n-am reusit prea bine sa explic ideea... imagineaza-te laga un tv, vorbind cu un prieten f bun, care iti spune ca tipa de aseara a intrebat de tine... si la stiri se aude, printre vorbele astuia ca un cutremur a facut 5 morti in Valcea... cu toate ca stirea e cum e, mai baga aia si-o coloana sonora, ca-ti vine sa inchiriezi stirea pe dvd...sa te mai uiti la ea... tu zici: "da-o dracu`... si spune-mi... ce zicea aia???" ... cam asta era in linii mari ideea... typo'urile o sa le mai corectez eu... ms :)

 =  fericire
David Monica
[23.Mar.07 13:20]
Fiecare isi gaseste fericirea in ceva, avem un tel in viata care daca il urmam , am putea ajunge la fericire, dar daca suntem fericiti si nu ne pasa de nefericirea cewlor din jur , e destul de grav, nici nu stiu daca veo persoana a ajuns la adevarata fericire. Cred ca in aceasta lume cunoastem doar momente pe care le consideram fericire si suntem fericiti ca avem parte de ele. Monica

 =  inevitabil suntem
Ciprian Ciuciu
[23.Mar.07 13:36]
monica, nu spun ca textul meu e un model, e doar o parte a noatra. si tind sa cred, daca nu sunt chiar sigur, ca fiecare din noi este la un momentdat, fie ca o constientizeaza sau nu... ignorant cu pretul fericirii... ms de lectura :)

 =  logica :D
Tara Mircea Marcel
[25.Mar.07 23:35]
Gata mi-am gasit scopul in viata :D sa fiu cel mai mare ignorant, si voi atinge fericirea suprema, cand nimic nu ma va mai deranja... pentru ca ma voi ignora inclusiv pe mine, voi intra in inexistenta, si daca nu existi nu poti sa fi trist, si concluzie esti fericit...

 =  păi ignoranța nu e și ea o piesă din puzzle?
Ciprian Ciuciu
[27.Mar.07 13:28]
mircea, ironic sau nu... spui ceva. dar eu am spus ca e si asta o parte din noi, pe care putem sau nu sa o controlam. una peste alta, ma bucur ca macar ai citit textu' :p
sa ne auzim sanatosi!

 =  nu sti unde e piesa aia din colt, cu putin albastru si gri pe ea, si are scris p
Tara Mircea Marcel
[27.Mar.07 17:50]
nu conteaza sanatosi, bolnavi, doar sa ne auzim.
ironia provine din textul tau, chiar daca pare o treaba serioasa. e si un lucru serios, o problema care se naste, dar care moare imediat ce decidem sa fim "fericit", adica sa ignoram.
puzzle-ul este complet

 =  o ultima explicatie.
Ciprian Ciuciu
[27.Mar.07 18:56]
ei si nu-mi spune acum ca tu nu ai ignorat niciodata? repet! textul nu e un etalon! nu reprezinta un mod de viata! nu m-as hazarda probabil niciodata in a descrie un mod de viata... e doar un pasaj. o secventa... gata. nu ma mai scuz :)

 =  da
Tara Mircea Marcel
[27.Mar.07 23:45]
am inteles de prima oara cand ai spus asta :D

 =  Sincere felicitari!
Alexandra N.
[17.May.07 22:25]
Domnule Ciuciu, textele dumneavoastra sunt impresionante, cel putin pt mine.Sunteti intr-adevar un artist...si unul foarte bun.
Textul de mai sus e perfect integrat in conceptiile mele despre viata, fericire si chestii de astea filozofice.Am trait de multe ori pe pielea mea ceea ce expuneti d-voastra mai sus in cuvinte,dar eu nu am stiut exprima ceea ce simteam...
P.S:Am citit noua d-voastra carte si sincer..."am mancat-o", daca pot sa zic asa,in cateva ore.Succes!Sper sa aud si pe viitor despre dumneata.

 =  ei, ia te uita :)
Ciprian Ciuciu
[02.Jun.07 21:01]
Alexandra, tre sa recunosc ca nu ma asteptam la un asa coment aici, pe agonia. Nu pt decat sa ma bucur ca imi impartasesti punctul de vedere, si sa iti multumesc nu atat pentru aprecieri, cat pentru lectura cartii. Sa ne auzim cu bine!

 =  privind mai sus
Jucan Grigore Alexandru
[24.Nov.07 04:38]
cineva spunea ca in viata aceasta exita ceva mai important decat fericirea: mantuirea sufletului. "4. Ieși-va duhul lor și se vor întoarce în pământ. În ziua aceea vor pieri toate gândurile lor."(psalm 145) Tot ceea ce este al meu are sa dispara cu odata cu trupul. Singurul lucru care ramane e duhul, darul primit de la Dumnezeu, care ramane ignorat in timpul alergarii dupa dorintele egoului si pe care il construim numai cu vointa, pentru ca vointa si dorinta sunt niste lucruri total diferita. Astazi sunt insa confundate pentru ca oamenii sunt antrenati intr-un vartej in care nu mai au timp sa faca aceasta diferenta. Duhul este talantul care trebuie folosit cu intelepciune si pentru care mi se va cere socoteala in ultima zi(aminteste-ti pilda). Fericirea o gasesti pe cale. Nimeni din cei care isi satisfac dorintele egoului nu gasesc fericirea. Gasesc doar o satisfactie si un confort de scurta durata care le provoaca o dependenta destructiva si o vor cauta tot pe aceleasi cai deoarece au ca si dovada faptul ca le-au gasit prima data.

 =  pildei dvs
Ciprian Ciuciu
[24.Nov.07 22:06]
domnule(?) Jucan... asa o fi... traiasca totusi Liberul Aritru! Meciuri placute va doresc!

 =  Off topic
Jucan Grigore Alexandru
[26.Nov.07 00:54]
multumesc dar nu urmaresc emisiuni legate de sport. Sa nu ai impresia ca toti oamenii care au astfel de ganduri sunt microbisti. Unii au vazut destul din imbecilitatea gloatei pe care altii o alimenteaza in loc sa o trezeasca si au pornit pe alte cai. Ai gasit ceva ofensiv in ce ti-am scris sau ataci doar ca sa iesi in evidenta("Meciuri placute va doresc!" :)) )? Toate cele bune!

 =  multumesc
Ciprian Ciuciu
[26.Nov.07 12:14]
alexandru, pentru ca se pare... suntem apropiati la varsta totusi... nu am gasit nimic ofensiv in comentariul tau anterior, si nici nu vreau sa ies in evidenta... cat despre meciuri... urarea era strict legata de textul asta al meu, de fata... nu are nimic microbist in ea. sa ne citim sanatosi.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !