Comentariile membrilor:

+ Bravo
Vlad Ioan Mirescu
[14.Feb.04 17:04]
Draga Alexandra

Textul tau mi-a amintit de povestea cu "Razboiul lumilor,"opera" lui Orson Welles. Bravo din tot sufletul!
Bogdan Geana

 =  bun
Nic
[15.Aug.02 18:33]
Mi-a placut. Poate te gandesti sa-l mai elaborezi?

 =  .axy
Akemi
[15.Aug.02 23:21]
Vezi ca ai cateva greseli din cauza scrierii in graba. Despre text: puteai sa-l mai elaborezi. Oricum e un inceput bun.

 =  nedumerire
Ochiul
[16.Aug.02 04:28]
Oi fi eu inca tanar si neexperimentat in ale cuvintelor potrivite dar textul de mai sus nu mi se pare decat o rafala zgomotoasa de sentimente confuze si difuze pline de sinceritate dar fara pic de talent catusi de putin. Chiar nu inteleg cum ar putea fi considerata proza... Mai de graba monolog cu tenta dramaturgica si totusi lipesesc atatea elemnte de stil... Poate in asta consta modernimsmul? Atunci mie nu imi place... dar oricum pe tine, nu te intereseaza. Tu ne urasti pe toti. Afla ca Dumnezeu rasplateste cu iubire ura, si iubirea cu si mai multa iubire de aceea inca existam, e prea mare si prea bun. PUNCT.

 -  Numai voi
costel
[16.Aug.02 07:37]
Eu nu stiu ce se bolmajeste in textul asta. Geana e mistocar, ar trebui sa i se ia stelutele, biata fata o sa-l si creada ca a scris ceva.

 =  o fi ceva
teoboss
[16.Aug.02 14:38]
textul e abramburit total.
se incearca transmiterea unui lucru de care nici tu habar n-ai.total confuz si fara noima.

 =  ->Axy & ALL
RaduLucian
[16.Aug.02 22:02]
intre timp, suparata de comentariul sincer (dar rautacios) al lui costel, aceasta autoare s-a retras defintiv din site. asa anunta intr-un text postat care nu a aparut si nu va aparea fiindca este off-topic.
iar bogdan cred ca era intr-o pasa proasta ca nu mi se pare a fi mistocareala din partea lui.
parerea mea, text slab, scris cu frica si cu pretentii declarate mult prea mari. altfel, un inceput bun. nu merita nici stea si nici vot negativ.
pentru AXY: nu te poate impiedica nimeni sa faci ceea ce vrei sa faci. succes in continuare orice decizi sa faci.
radu
editor

 =  Radule
DoDu
[17.Aug.02 23:58]
Radule,
am fost sincer sau am fost rau?
Rau de ce?
Oricum pe axy n-o intereseaza, cel putin asa am inteles din text.

 =  oricum era un inceput de poveste
Axy
[19.Aug.02 00:25]
spre cunostiinta generala a unor persoane acest text era un inceput de poveste! o poveste mai ciudata! dar bineinteles ca unii comenteaza direct persoana care scrie! atata tot!aaa! si inca ceva! ma intereseaza!

 =  Axy, un sfat
costel
[19.Aug.02 02:58]
Draga Axy,

cand pornesti la un drum nu te opresti pentru ca te-ai impiedecat im prima movila de furnici.Nici macar de a doua sau a treia.
De unde vrei sa stie domnul cititor ca e un inceput de ceva, nu e specificat niciunde. Pe de-o parte. Pe de alta, concluzia din final mi se pare foarte convigatoare. Daca la prima afirmatie aveai niste ghilimele, in final nu le mai ai. Deduc, logic, ca e vocea autorului.
Si inca ceva, chiar si pentru un inceput, demersul tau literar e subtire. Nu asta voiai sa afli atunci cand ai postat textul? Cum e receptat de cititor?
Daca dupa prima incercare te-ai suparat si te retragi, atunci ce ai sa faci daca virgula calcandu-ti pe inima indraznesti sa mai postezi un text si vei avea reactii asemanatoare? Te vei lasa de scris definitiv? Crezi ca merita cineva pe care nici nu-l cunosti, atata umilinta?
Fii mai bataioasa. Fii mai barbat. ia exemplu de la Enjoy care nu se lasa.
Acesta e sfatul meu

 =  greseli banale...
Paiu Constantin
[08.Feb.05 06:28]
purica-ti textul de greselile de punctuatie si vocabular, abia apoi gandeste-te ce si cum vei scrie mai departe. daca poezia e mai permisiva cu ideile si te lasa sa bati campi cum te taie capul, in proza situatia e mai complicata, mai complexa, mai fragila. o virgula lipsa poate darama intreg esafodul.
etc...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !