Comentariile membrilor:

 =  concluzie
RaduLucian
[28.Sep.02 16:25]
am aprobat textul tau exact in virtutea dreptului la replica.
am citit comentariul la care te referi, FARA SA CITESC TEXTUL, pentru a putea fi obiectiv in analiza comentariului, fiindca despre comentariu este vorba aici.
comentariul apartine lui degeaba, iar degeaba este un pic prea impulsiv pentru un "critic cu stelute" ,SAU, nu a inteles pentru ce sunt stelutele. Sau, si mai bine spus, nu a inteles pentru ce NU sunt stelutele. In comentariul lui nu am gasit motivul LITERAR pentru dezaprobarea lui. Am gasit motivatia psihologica pentru gestul lui si consider ca a gresit, mai ales ca a facut un comentariu la persoana, invocand acolo niste argumente complet irelevante. Iar folosirea stelutei a fost doar pentru a anula steluta oferita de un comentator anterior. Pentru asta NU sunt stelutele.
Ca atare, cu riscul unor noi manifestari nepotrivite din partea unor membri ai site-ului, am luat hotararea de a separa facilitatea "autor recomandat" de cea de "critic stelar", si Degeaba va fi primul "autor recomandat" fara posibilitatea de a mai acorda stelute (incepand probabil de luni sau marti), urmand sa continui aceasta separare si rearanjare ierarhica si cu ceilalti membri ai site-ului, in urma unor consultari cu ceilalti cenzori.
Consider acest subiect inchis, si astept orice contestatie sau comentariu asupra acestei decizii numai pe email la adresa [email protected]
Va multumesc pentru intelegere.
radu
editor
Autorul acestui text nu mai acceptă comentarii la acest text
(sau şirul de comentarii a fost oprit de un editor)