Comentariile membrilor:

 =  trenul tau
motanu
[11.Oct.01 02:42]
in gara mea e o singura linie
si ma intreb uneori... daca tu
ai plecat cu ultimul tren,
mai e vreo speranta pentru mine ?
si sper... e ultimul meu refugiu...
sper sa fie o singura gara in calea ta
si linia asta pe care ai plecat
sa fie un cerc ...

 =  ptr motanul din (aero)gara
oriana
[11.Oct.01 02:46]
am alergat de una singura pe doua linii de tren si m-am clasat pe locul trei- ceva de genul asta era mesajul din prima strofa a poeziei.
cat despre comentariul tau... stupoare! o adevarata noua provocare la care nu pot sa nu raspund! recunosc: cand am plecat ultima data am luat avionul... peste o mie de ani voi fi luand ultima racheta intergalactica :)
cred ca niciun drum nu poate fi cu adevarat circular, e mai degraba o spirala, revin in acelasi loc spatial dar temporar azi nu mai e ieri si nimic nu mai seamana cu ce-am lasat in urma. nici eu nu mai sunt cea de ieri, celulele mele au nascut altele si au murit intre timp. in schimb sufletul, eh, sufletul e acelasi incapatinat pitic care imi bate toba in neuroni si arunca cu sageti la tinta vulnerabila din inima.
o unica linie de tren... oh, iubirea ta e generoasa si nobila. iti doresc sa fii iubit pe masura.

 = 
geo
[30.Jan.14 17:10]
este frumos , destul profund, din pacate nu sunt vreu , sa reusesc surprinderea tuturor aspectelor, dar e emotzinanta!bravo!

 =  lui Norclor
oriana
[11.Oct.01 02:46]
Multumesc dar dupa ce ti-am citit ultima poezie ma amuza gandul ca peste 20 de ani copii tai vor spune dupa ora de literatura romana: "Ce lectie de..." nu-i asa?!? :)

 =  ma vad nevoit
un poet
[30.Jan.14 17:10]
Ma vad nevoit sa declar ca te invidiez pt sustzinatori pe care ai.In privintza textului nu pot spune aceleasi lucruri.Este bun dar nu e perfect si nici aproape de perfectiune.Mesajul pe care ai vrut sa il transmitzi a fost insa receptat si itzi doresc sa fi mereu la 1000 de ani de perfectziune.Iti doresc acest lucru pt ca asta inseamna perfectiunea;sa simtzi ca perfectiunea e atat de departe.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !