Comentariile membrilor:

 =  .
Ioana Barac Grigore
[21.Oct.04 17:33]
Tudor, am citit articolul tau cu mare placere. un stil nervos si echilibrat, plin de savoare. Il recunosc aici pe Cristian cel traitor al "anilor cinematografului" si aflu amanunte pe care nu le stiam sau doar le banuiam.

Va felicit pe amandoi si la mai mult si mai bine!

cu prietenie

 =  gînduri, mai mult sau mai puțin critice...
Tudor Negoescu
[21.Oct.04 17:56]
Dragă Ioana, mulțumesc pentru mesaj.
Fără să-l cunosc (nici eu) pe autor, mi-am permis cîteva gînduri, mai mult sau mai puțin critice...

 =  Felicitari pentru idee!
Claudiu Stroe
[22.Oct.04 10:50]
Un volum pe care l-am citit cu placere, si pe care, cu si mai mare placere il vad comentat pe poezie.ro.

 =  Claudiu (o provocare pentru comentatori)
Tudor Negoescu
[22.Oct.04 11:17]
Mulțumesc pentru intervenție, Claudiu!
Mi se pare o datorie de onoare aceea de a face cunoscute producțiile literare ale colegilor de site.
Acest gest e și o provocare pentru obișnuiții comentariului literar(consacrații în ale criticii de pe poezie.ro)!

 =  La o eventuală reeditare... (Ioana et comp.)
Tudor Negoescu
[27.Oct.04 12:22]
Ioana, sînt convins că și sugestiile tale (și ale altor colegi de site)l-au ajutat pe Cristian în definitivarea acestor proze.
La o eventuală reeditare a cărții, eu aș adăuga la final și comentariile colegilor de site...

 =  link către material.
Radu Herinean
[29.Oct.04 13:34]
cautând o ilustrație pentru acest articol am găsit o singură poză a acestui autor. poza din profilul lui de pe www.agonia.ro.
am făcut un link în text pe prima mențiune a numelui lui care vă duce în pagina cu materialele publicate pe acest site.

vă ofer și un link către primul material din seria "Anii cinematografului", pe care vizitatorii agonia.ro l-au putut citi în avanpremieră încă din luna mai.
felicitări.

 =  Mulțumesc pentru link, Radu!
Tudor Negoescu
[01.Nov.04 07:04]
Mulțumesc și eu,Radu,pentru acest gest frumos, care pune într-o lumină favorabilă semnalarea mea despre cartea colegului Noru Ghinea!

 =  Cultura virtuală naște cărți, somnul redacțiilor păfuite naște falimente
Ghinea Nouras Cristian
[02.Nov.04 16:08]
Dragi prieteni, după două săptămâni petrecute fără voia mea departe de calculator, am intrat în sfârșit pe agonia.ro, gest devenit sinonim cu deschiderea computerului de câteva luni încoace. Nu are rost să vă spun ce surpriză plăcută mi-ați făcut. "Anii..." este chiar o carte născută, capitol cu capitol, pe acest site, chiar și ideea mi-a venit în urma unui schimb de comentarii găzduit în acest spațiu. Sunt convins că nu este o situație singulară, după cum nu poate fi subiectivă senzația de bine, de confort intelectual pe care o am citind o serie de creații remarcabile semnate de autori tineri ce se manifestă atât de dezinvolt pe site. Chiar și schimburile virulente de replici își au farmecul lor, atâta timp cât există de ambele părți simțul umorului și acel gen de "complicitate" a oamenilor care, fundamental, se respectă, se invidiază, se admiră. Cred sincer în fenomenul www.poezie.ro, chiar dacă el este privit chiorâș de unii culturnici care se cred senatori de drept, "unici și nemuritori" în literatura română, lansati prin anii 70 și care de prin 80 nu mai scriu... nimic. Recentul articol din revista "Cultura" despre site-urile literare ne-a oferit câteva mostre de idei preconcepute și gândire nenuanțată despre această adevărată revoluție în cultura română. Colegul nostru Gelu Vlasin le-a reamintit însă celor care persiflează evoluția cenaclurilor virtuale câțiva termeni familiari în televiziune: rating, audiență, adică trafic intens și număr de accesări ale acestui site. În timp ce câțiva deplâng moartea gazetei "Contemporanul" (nume demn de toată stima, de altfel) - rămasă fără subvenții de la stat, peste 3000 de vizitatori onorează zilnic munca editorilor de la www.poezie.ro, nr. 1 în top-ul românesc de profil. Mi-ar place să văd o revistă literară axată pe creație, care să apară cotidian și să se vândă în 3000 de exemplare!
Ca să închei acest discurs cam dezlânat, dar sincer, vă spun: un lucru rămâne sigur - pentru mine, "Agonia" este cea mai frumoasă întâmplare de la începutul anului.

 =  Anii lui Nouraș
Tudor Negoescu
[09.Nov.04 12:07]
Stimate Nouraș Ghinea, acest demers al meu se vrea a fi un semnal de alarmă pentru criticii de pe site: noile apariții editoriale ale colegilor au nevoie de comentarii, chiar și de simple semnalări!




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !