agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 11539 .



Donează 2 minute pentru literatură și cultură
comunităţi [ poezie.ro ]
nu te costă nimic să donezi 2% din impozit pentru cultură Colecţia: noutăţi, scame, recomandări

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2009-05-04  |     | 



Ai fost la festivalurile Agonia? Ai participat la cenacluri? Ai scris texte și ai așteptat cu sufletul la gură un comentariu? Ai venit pe site ca să citești pur și simplu o poezie? Dacă citești acest articol, probabil cel puțin unul din răspunsuri este "da".

De aceea îți cerem să ne acorzi acum 2 minute din timpul tău pentru ceea ce dorim să facem pe viitor.

Știm că nu toți membrii și vizitatorii sitului pot fi mulțumiți. Știm că poate ceea ce-și dorește unul este un afront pentru ceilalți. Știm că unii au "plecat" de pe acest site și apoi s-au întors și în ciuda diferendelor pe care le-au avut cu alți membri, continuă totuși să intre zi de zi și să petreacă ore întregi în compania site-ului.

De aceea am încercat, și sperăm noi, am reușit, ca pe parcursul celor peste 10 ani de activitate să oferim prin intermediul acestui site și a proiectelor derulate prin el un mediu virtual constructiv pentru literatură și pentru schimburile de idei.

Nu știm dacă v-ați întrebat vreodată cine susține acest site și cine susține efortul, mai mic sau mai mare, de întreținere a tuturor acțiunilor și interacțiunilor pe care le generează acest site. E vorba de o mână de oameni (sau mai bine zis două), care își dedică timpul și resursele funcționării acestui site. De la dezvoltarea facilităților tehnice, de programare, de infrastructură, de găzduire a sute de mii de texte și comentarii, până la corectură, editare și clasificare a textelor, organizare și derulare e festivalurilor, cenaclurilor, lansărilor, coordonare a editărilor de carte, și așa mai departe. Totuși nu ei sunt motivul principal pentru care vă cerem ajutorul acum. Site-ul funcționează și va funcționa mereu prin efortul admirabil al unui colectiv din ce în ce mai mare de editori voluntari și a diverșilor susținători.

Credem însă că poate a venit momentul să ne gândim acum la lucrurile pe care am putea să le facem și cu ajutorul vostru.

Nu vom intra în detalii. Dar ne referim la câteva idei pe care voi ni le-ați dat și pe care nu le-am putut pune în practică așa cum ne-am dorit din lipsă de fonduri.
Ne gândim acum la susținerea cărților publicate de membrii site-ului, la evenimente permanente la care să ne putem permite să invităm și să găzduim și prieteni din afara Bucureștiului, la o publicație periodică care să prezinte și să reprezinte activitatea membrilor site-ului, la concursuri cu premii și recompense mai substanțiale, la susținerea eficientă a unor tabere și festivaluri de literatură, la volume de autor și antologii și colecții literare. Iar pe această zonă ne gândim chiar la susținerea unei activități de tip editură, care să încurajeze, să susțină și să promoveze pe cei care vor publice "pe hârtie".

Ce vă cerem deci acum și cum puteți contribui? Aveți mai puțin de 10 zile la dispoziție și e nevoie de alte 2 minute pentru a vă implica.

Cum?
Anual, prin programul guvernamental "2 la sută", puteți dona unei organizații non-profit 2 procente din impozitul pe venitul vostru din anul trecut. E important să știți că e vorba aici de bani care au fost deja trimiși către bugetul de stat prin intermediul impozitelor și pe care puteți să îi redirecționați în fiecare an către un subiect pe care îl cunoașteți și cu care sunteți familiari.

Ce trebuie să facem?
Tot ce trebuie să faceți este să descărcați formularul atașat, care este completat deja cu datele fundației care susține acest site și activitățile noastre. Trebuie să tipăriți prima pagină din formular, să completați datele voastre la rubrica I din formular, să îl semnați și să îl depuneți personal sau să îl trimiteți prin scrisoare recomandată la circa financiară de care aparțineți.
Aceleași instrucțiuni le găsiți în fișierul atașat pe pagina a doua a formularului și pe site-ul dedicat acestei inițiative.

Dacă voi personal nu aveți venituri impozitate în anul 2008 sau dacă pur și simplu sunteți motivați pentru a face un efort sumplimentar, puteți să vă invitați prietenii și cunoscuții să participe la această inițiativă, mai ales că, repetăm, această donație se face din impozitul deja plătit statului în 2008 și nu presupune nici o cheltuială suplimentară pentru contribuabil.

Ne oprim aici, pentru că am promis să nu vă cerem decât 2 minute, însă vă stăm la dispoziție cu detalii și răspunsuri la eventualele întrebari prin intermediul comentariilor.

Vă mulțumim pentru atenția și susținerea voastră.
Colectivul editorial agonia.ro / poezie.ro

Descarcă formularul PDF

Cateva lamuriri suplimentare:
- nu este obligatoriu câmpul sumei, aceasta calculându-se în acest caz automat
- puteți lua legătura cu noi pentru orice lămuriri și la [email protected]

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!