agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3595 .



Chirdarjii porțiilor otomane ajutați de lumea întreagă?
eseu [ ]
Înfintarea unei Ambassade Talibane în Turcia anul 2011!?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Viespea ]

2011-04-16  |     | 



Chirdarjii porțiilor otomane ajutatți de lumea întreagă?unde datul (Darului /Bir) se va face în peșcheș nu euro sau dolarii.

Înfințarea unei Ambassade Talibane în Turcia anul 2011!?



*În prag de paște mă întreb cine o să ne fie conducătorul spiritual suprem? Noi care mai sîntem, și fostam odată creștini visători,dar apoi împrostiți să ne uitam trilul privighetorilor din cîntecele istorice de mare prețuire și valoare pentru noi!
Cînd vor plăti turci despagubiri?pentru ocupația timp de secole ,cînd își va cere scuze de la romani și românia pe care a ținuto sub opinca musulmană papucul lui Aladin!
Ocupanți venitau cu alai să ne pună în robie și să ne ia birul cu biciul ,poporul român de care șia bătut joc pînă în ziua de astazi anul 2011.
Expatrierii forțate și de nevoi materiale,a mijlocit negocieriile la sursă cu aceptulul mamei de lapte să ne trimitem fete în haremurile turcălanilor: moldovencele noastre ,bucureștencele,ardelencele ,oltencele etc.
Taverne încheiate la contract de contact cu (mușterii)clienții care consuma de la traficul de influență,afaceri bine încheiate, bine negustorit de șefi de bloc din lumea întreagă, locuințe îmbîcsite împinzesc demisolurile din țăriile eurpei și pe mai departe.în cel mai fericit cay dacă nu sînt omorăți dupa ce au platit suma de ieșire din țara chipurile că la lucru în UE.
Celule unde ne sînt duși emigranții noștrii, mai furați chipuriile ajutați .Intelectuali furți băieții bagați în armata secretă a porții otomane care învîrte lumea dupa deget.
Spre exemplu tratativele la zi dea se înfința o ambassada Talibana în Turcia care să mijloceasca mai bine Comunicarea,adică va să zică un Barou de legalizare a terorismului oficial peste întreaga lume.(de parca lumea a uitat povestea cu scufita roșie:
Da,am Ochi mari ca să te pot vedea mai bine îi spune lupul fetiței). Așa sau găsit acum turci să deschidă o poartă otomană, poartă de comunicații dintre Talibani și restul lumii. Dupa ce nea otomanizat- feicare centimetru din lumea noastra reala țările nostre moderne creștine cu pagînismul lor și obiceiurile sexuale tipisc: pe din dos!Ex:lumea gay.

În lumea noastra modernă în țarile noastre pute peste tot de acești turcălăi care își pun mînile pe organul de reproducție cînd vad o femeie albă din lumea noastră creștină!

Odată recruați fii noștrii ,ei numindui fii lor formatți prin inițiere spurcată de ”ieniceri” !

Acesști Turcaălani ruso-turcii chirdarajii au rupt în două moldova. atunci și acum și restul lumii;
Fetele îndoctrinate în sclavagia supunerii.
cu sarcina de copta la harem și convițuirea în ierarhie umple bazinele de înot basturile orașelor mari sînt asaltate cu aceste ruso-turcoaice coptînd de la aficani tolci bilingvi care habar nau în ce relație de prietenie si cultura se integrează /aventureazà destăinuinduși viața pe o bancă în aburii calzi de bastu.Improstiți.

Spre luare aminte ca istoria se repetă amintesc:

Tratatul dintre Bogdan, Suveranul Moldovei și Sultanul Baiazet II (din 1511)valabil 2011.

ART. 1
Poarta cunoaste pe Moldova de pamant liber si nesupus.
ART. 2
Legea creștinească, care se ține în Moldova, nu va fi niciodata călcată sau tulburată, ci încă poporul va avea libere bisericile sale ca și înainte.
ART. 3
Poarta se îndatorește a apara pe Moldova de toți cei ce ar putea să o calce, pazind-o în starea întru care au fost mai înainte, fara a i se face vreo nelegiuire, sau să sufere ca să i se facă vreodată cea mai mică desparțire.
ART. 4
Moldova va fi stăpânita și cîrmuită după legile și așezămintele sale, fara să se amestece Poarta cat de puțin.
ART. 5
Domnii vor fi aleși de popor și întăriți de Poartă.
ART. 6
Domnii vor fi cîrmuitori ai tot pămantului Moldovei, și vor putea avea întru stăpanirea lor oaste cu plată de la sine, pământeni sau și oameni străini.
ART. 7
Moldovenii vor putea cumpara și ține o casa la Konstantinopoli pentru șederea solilor (Capuchehaialilor) lor, unde vor putea face și o biserică.
ART. 8
Turcii nu vor putea cumpara nici stăpâni pământuri în Moldova, nici a se aseza în țară, nici a avea sau a face geamii nici intr-un chip.
ART. 9
Domnul împreună cu populul va avea purtare de grijă a trimite pe tot anul la poarta 4000 galbini turcesti, adica 11.000 lei, 40 soimi si 40 iepe fatatoare. Aceste toate cu nume de peșcheș, adică dar.(Cadou)
ART. 10


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!