Comentariile membrilor:

 =  soarbe aer, dani!
Dana Stefan
[08.May.05 15:54]
din spirit de solidaritate sunt eu aici, acum, daniel bratu.
pentru ca acest poem e de data asta numai al tau si cu tine. nu incape comentariu aici. tu ai de ales, pentru ca oscilezi inca cu toate ca iti dai seama singur ca balanta nu are cum sta in echilibru perfect, de vreme ce tu nu esti echidistant in raport cu cele doua capete..
o masca rade, o masca plange, cuvintele tale sunt supuse la prea mari cazne acum..atat de frumoase treceri si petreceri ar mai sti ele inca sa fie..constructia, osatura lor aici o dovedeste. insa..
dani, scutura colbul si fa pasi inainte, te rog..

drag, Linea

 =  hm
florin bratu
[08.May.05 17:12]
refuzul artificialitatii. o tema draga si mie, abordata aici intr/o perspectiva originala. viitorul incepe sa sperie in ultimele versuri cu zambetul sau dureros.

 =  falsificat realul ofer recompensa :)))
Sorin DespoT
[09.May.05 02:43]
nu pot spune sigur daca identific clar un refuz radical al artificialului... nu pot spune nici ca nu am in fata o piesa in trei acte "falsificatoare" de realitate si "mancatoare" de contraste...

de asemenea, nu stiu daca e firesc (sau nu) dar simt nevoia sa las aici cateva versuri (un experiment ceva mai vechi) ce cred eu ca se potrivesc intr-un fel sau altul cu textul tau, Daniel.

cerneala
sau tus
cuvinte
imagini
nume proprii silabisite scolareste
creioane digitale pe caiete cu LCD si porturi USB
mototoliti in pixeli iubim pene de megabiti
scurse sub semn de negare
de sub cerul desenat in COREL
cadere libera
circuite integrate
tastatura fara semne de punctuatie
motivul insiruirii acestor cuvinte
drag DeSpOt

logout mimat
din incheietura
Alt F4
Ctrl Q
Esc

 =  ex-cel: multumiri intre bare
Daniel Bratu
[09.May.05 11:30]
Dana, multumesc, atat pentru comentariu in sine, cat si pentru indemnul din titlu, inca nu pot sorbi decat aerul greu al cutiei, acolo unde rasul are sange de sarcasm pe buzele muscate.
Pasi inainte, da, deocamdata merg cu spatele, insa. Simt de-acum ca voi intoarce si obrazul celalalt, mai sticlos, in curand. :)

Florin, multumesc, da, e una din idei, artificialitatea, dar nu e refuz, e o resemnare lucida, batjocoritoare de sinele incriptat in hatisul de bare din viitor.

Sorin, multumesc, ai dreptate, nu e un refuz clar, e o imbinare paradoxala de planuri: mitic - de adancime si asumare a vinovatiei, erotic – floral, chinuit si pragmatic - limpezimea dihotomica, de gheata protectoare, a barelor destinului "cool".
As fi vrut sa spun si eu, ca tine, ca DesPot … a scrie versuri asa clarificatoare-stilet, ca ale tale din comentariu. M-am oprit, poate ca la timp. :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !