Comentariile membrilor:

 =  hm
Anghel Pop
[27.Jun.09 21:37]
Se pare că era mare nevoie de un videoclip kitsch-os pe agonia, unul făcut din poze ciordite, poze care bineînțeles că nu-i aparțin lui Alberto, nu sunt făcute de Alberto, sunt doar luate de pe net, încălcând copyright-ul în mod clar.

Se pare că literatura română de net avea nevoie mare de acest videopoem, colat din poze de duzină, cum e cea cu ambulanța Lego care merge numai bine cu o icoană ortodoxă, sau aia cu muntele de dolari în care înoată o cocalară, sau aia cu îngerii țopăind în parcare, supremul bun gust al lui Alberto în materie de simbolistică lirică.

Alberto ne mai propune și un nebun chior, plus un clișeu grotesc cu eroina desenată din filmul "Corpse Bride".

Pentru translații folosește efecte speciale uluitoare, din acelea pe care le vezi în orice slideshow de amatori de pe hi5 sau matrimoniale.ro.

Toate astea pe o muzică înălțătoare, care, bineînțeles, nu-i aparține, nu are dreptul s-o folosească, dar îi prinde bine pentru a se lansa în divertismentul de masă cu ea.

Era nevoie de o secțiune Multimedia pe Agonia, pentru a ține pasul cu lumea, dar nu așa, ci una pe care să se posteze videopoeme făcute cu poze proprii sau free, cu video-uri proprii sau free, cu muzică proprie sau liberă de copyright.
Creații originale 100%, ori folosind și elemente care să fie free. Direcția asta nu e bună pentru viitorul Multimedia pe Agonia, țin să atrag atenția.

 =  :))))))
Alberto M. Popesco
[27.Jun.09 21:40]
bine, anghel, ți-ai exprimat punctul de vedere, ai demonstrat că știi, că poți și că vrei.
c u later, aligator

 =  ..
Gabriela Juganaru
[27.Jun.09 21:51]
pozele nu-s foarte fericite dar slide-ul e amuzant.si poemul simpatic :)

 =  da?!
Alberto M. Popesco
[27.Jun.09 21:53]
păi atunci, merci, toată treaba e să ne distrăm, nu, Gabriela :)

 =  pentru editorul care tot îmi scoate videoclipul
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 12:34]
acest videoclip îmi aparține în totalitate, mai mult decât atât, sunt alte videopoeme care stau bine-merci la ”multimedia” și nu li se întâmplă nimic.
de ce tocami mie, aveți probleme cu mine? e doar un videopoem, tratați-l ca atare.
rog repostarea lui
mulțumesc anticipat

 =  slab cu logica
Anghel Pop
[18.Jul.09 12:39]
Dacă nu tu ai făcut pozele, atunci cum îți aparține în TOTALITATE?

 =  anghel, răstalmacești mereu
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 12:44]
realizarea lui tehnică îmi aparține în totalitate. iar tu în loc să protestezi pentru un abuz alături de mine, te dai în stambă pe aici cu replicile tale răutăcioase, ăsta ești, atâta poți, ce să-ți mai cer???
halal

 =  să-ți explic eu, că văd că nu te prinzi
Anghel Pop
[18.Jul.09 12:49]
Dacă vrei ca un videopoem să-ți aparțină în TOTALITATE, atunci investește într-un aparat foto digital, te duci cu el pe stradă, faci poze interesante, îți bați capul să prinzi subiecte insolite din unghiuri bune, ceri voie oamenilor să-i pozezi, setezi diafragma, reglezi luminozitatea, alegi calitatea filmului, încadrezi subiectul, setezi timpul de expunere, setezi culorile, etc. Transferi pe computer, retușezi, colezi.

După aia poți să te joci cu pozele cât vrei în videopoeme, că sunt ale tale. Nu ale altora. Nu-ți faci credit pe Agonia pe munca ALTORA. Asta e hoție, domnule Cătănuș a.k.a. Alberto alias Popesco. Încetează odată cu atitudinea asta de ciorditor de țiple, pe care o transferi și în poezie și în videopoeme. Maturizează-te, Alberto.

 =  ești perfid
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 12:53]
sunt alte videoclipuri pe site care nu respectă regulile impuse de tine.
de ce tocmai mie îmi reproșezi toate astea și nu te iei de celalte videopoeme? îți spun eu de ce: că ai ceva cu mine și ție frică să te pui rău cu editorul care are un asemenea videopoem ca al meu. ai comentat vreodata negativ un editor? nu, niciodată. așa că sunt lămurit cu atitudinea ta de cavalerul luminii stinse.
halal încă o data

 =  repetitio este mater albertihno
Anghel Pop
[18.Jul.09 12:59]
Păi dacă toată lumea spune că toată lumea o face, când se va mai regla situația?
Măcelaru s-a scuzat că și alții încalcă pe site copyright-ul, tu spui că și alții încalcă pe site copyright-ul. Și vă convine să vă ascundeți unii după alții, nu?

Încet-încet situația asta trebuie să înceteze. Să se modifice regulamentul Agonia, să fie mai clar ce e permis și ce nu, să specifice că pt. furt de poze se ia ban definitiv, -20 pe viață.
Și atunci nimeni nu va mai spune: am făcut-o pt. că lui Alberto i se dă voie, el de ce e favorizat?

Iar tu înțelegi extrem de greu, sau deloc, așa că-mi face plăcere să conversez cu tine.

P.S. Am criticat editori, stai liniștit. Erai mititel pe atunci, nici nu existai pe aici.

 =  anghel, de acord, atunci să i se scadă nivelul și celorlalți
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 13:04]
nu se poate aplica regulamentul site-ului selectiv. dar se pare că tu negi evidența clară a lucrurilor. nu am inaugurat eu seria videopoemelor, deci cu alte cuvinte eu am postat când deja alte texte erau admise. ceea ce e frustrant la atitudinea ta e că ai tăcut mâlc când alții au postat videopoeme asemnătoate inaintea mea, dar ai avut grijă se te repezi la beregata mea. spune, anghel, de ce ești duplictar? spune, de ce?
și gata, nu mai reveni, eu nu am nimic cu tine, tu doar agiți spiritele, eu mă adresesem editorului care a săvârșit un abuz

 =  alberto se simte persecutat
Anghel Pop
[18.Jul.09 13:12]
Mereu te plângi că ești persecutat, deși faci numai prostioare pe toate site-urile. Ai cumva mania persecuției? Simți că te urmăresc priviri nevăzute?

Nu e niciun abuz aici, s-a făcut doar ceea ce trebuia să se facă. Tu ai încălcat copyright-ul cu tupeu, editorii au retras "opera" buclucașă. Bravo lor! Așa să facă de acum cu tot ce încalcă legea.

Nu te mai smiorcăi atâta, că te cunoaște toată lumea ce poamă bună ești. Nu vrei și un lăptic, și să te mângâiem pe căpșor?

 =  anghel, termină circul ăsta de prost gust
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 13:16]
.

 =  ...
Ioana Geacăr
[18.Jul.09 14:42]
Alberto, între timp regulamentul s-a schimbat și multe din textele de acolo au fost reîncadrate. Citeste regulamentul scris de Radu Herinean la începutul secțiunii, nu ești doar tu în cauză, fii înțelegător. Au rămas doar textele care corespund noului regulament și cele recomandate (doar că au apucat să fie recomandate după vechiul regulament)
Videoclipul e făcut de tine, dar imaginile nu-ti aparțin. Nu te supăra, a fost un exercițiu, il poti lăsa la "personale", pe propriul blog,
te așteptăm cu un altul,
dar amical! :)

 =  m/am lămurit mergem după 2 regulamente, unul pt mine și altul pt ceilalți
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 15:01]
parcă nu știam eu că oricum mă lupt în van cu tine, Ioana Geacăr, tot cum vrei tu aplici regulamentul. aflu mai nou că sunt 2 regulamente. tu chiar crezi gogoșile astea? și în plus când am postat era încă în vigoare vechiul regulament, așa că tot răzbunare ieftină este, Ioana Geacăr

 =  sau altfel spus
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 15:06]
videopoemele după vechiul regulament sunt acceptate, deși nu sunt recomandat și mă refer la videopoemul lui Călin, că pe al meu îl calculezi după noul regulament și al lui nu
http://poezie.ro/index.php/multimedia/13896267/Bilet_s%C4%83_te_g%C4%83seasc%C4%83
uite și videopoem postat in vechiul regulament care stă pe pagina principală bine merci deși nu era în vigoare noul regulament.
așa ai procedat și când mi-ai luat nivelul, despotic, parcă aș fi fost un criminal de război.

 =  ...
Ioana Geacăr
[18.Jul.09 15:09]
Alberto, nu eu am făcut regulamentul, din momentul acesta nu-ți mai răspund, regulamentul s-a reactualizat, ți-am dat toate datele în comentariul de mai sus, termină aici plîngerile astea fără sens, nu ești o victimă
și nu îmi pierd timpul "chinuindu-te" pe tine, mai bine fă scenarii pe hîrtie.
Scrie la administrație dacă regulamentul nu-ți este pe plac sau nu-ți ajunge.

 =  ai dreptate, ce atâta scandal pt un videoclip?!
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 15:14]
dar am o întrebare: de ce mă inviți să postez un alt videopoem când știi foarte bine că tu mi-ai luat nivelul de vizuale? ca să mă ironizezi, sau cum?

 =  era si cazul: să ascundem mizeriile sub preș
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 17:36]
deci pagină de autor: nici nu mă mir, așa ai procedat mereu Ioana Geacăr, calci în picioare demnitatea userilor sub acoperișul unei atitudini binevoitoare.
de ce nu-mi dai și -20 ca să nu îți mai repet că nu ai nicio legătură cu verticalitata editorială?

 =  ...
Ioana Geacăr
[18.Jul.09 17:44]
nu, nu te ironizez, cînd vei avea nevoie te vom ajuta noi, editorii, să postezi videoclipul cel nou. e valabil pentru oricine care nu are nivel html. și nu uita că nivelul poate să și crească prin calitatea textelor și a comentariilor.:)
te rog, nu mai încerca să atragi atenția asupra ta țipînd și jignind pe site, fă-o prin intermediul poemelor tale,
amical


 =  ...
Ioana Geacăr
[18.Jul.09 17:47]
nu uita că ai mai primit un avertisment pentru că folosesti spatiul de comentarii sub text pentru injurii și nemulțumiri la adresa editorilor. Îți reamintesc:
= avertizare.

Radu Herinean
[20.Jun.09 10:48]
Acest gen de mesaj este potrivit pentru un email catre adresa de contact a site-ului.
Nu mai revin cu alte explicatii sau argumente, la urmatoare actiune de acest gen eu personal scad nivelul la 0 si impun veto pentru orice promovare ulterioara, pentru a evita astfel de situatii pe viitor.
multumesc pentru intelegere.
radu

 =  :)
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 17:47]
macar ai putea sa-mi mulțumești pt faptul că ți-am dedicat un videopoem din care ai reușit să-l arunci în pagină de autor. și nu numai eu mă plâng de deciziil tale, mai sunt și alți useri, care atunci când ridică glasul sunt taxați că ”aduc injurii”
en fin, o zi bună și la multă la revedere

 =  ...
Ioana Geacăr
[18.Jul.09 17:51]
l-am "aruncat" în pagină de autor pentru că l-ai transformat în jalbă, nu-mi plac dedicațiile, mulțumesc, nici cele prietenești :)
să ai o seară liniștită

 =  :)
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 17:52]
păi nu mi-ai spus clar nici tu nici Radu unde am jignit: după părerea mea, și am dreptul la o opinie: iei decizii părtinitoare, amicii tăi pot păstra texte la multimedia și eu nu... ți se pare că ai procedat corect? și când te-am jignit Ioana Geacăr? din contră, ți-am dedicat și un poem, ar trebui să-mi mulțumești

 =  videopoem?
Marius Surleac
[18.Jul.09 22:50]
Alberto, te agiți degeaba. Ceea ce ai făcut tu nu se poate numi videopoem. E culmea cum de poți crede așa ceva, și mai culmea e cum de insiști atât.
Noțiunea de videopoem implică mult mai mult decât prezentarea ta. Cred că poți învăța mai multe despre acest gen de la oameni precum: Andrei Ruse, Paul Blaj, Mugur Grosu, Elis Ioan.
În plus, cele mai faine videopoeme le gasesti pe site-uri de profil din afară. Încearcă să urmărești pe Boston Cyberarts cam care e nivelul actual al videopoemelor.


 =  o, da! tu lipseai! chiar tu!
Alberto M. Popesco
[18.Jul.09 22:57]
dă-mi voie să te contrazic și să-ți spun că după ce ai venit de 100 de ori pe textele pentru a mă ataca exact ca anghel am ajuns să cred că nici tu nu mai poți să dormi noaptea de grija mea.
calm, Marius, calm, s-a comis un abuz, am explicat mai sus ce am avut de spus, ar trebui să faci ceva pozitiv pentru site, să stai alături de mine și să protestezi când se comite un abuz. ce se întâmpla dacă ție ți se scotea un videopoem iar mie mi se păstra? te frustrai, nu?

 =  alberto, îți mai explic pe puncte, că văd că nu înțelegi
Anghel Pop
[19.Jul.09 13:50]
Ceea ce ai făcut tu se numește plagiat: ai luat pozele altora și le-ai pus sub numele tău, postând aici acest videoclip sub numele tău.
Nu ai specificat că pozele nu sunt ale tale. Specificarea "free wide web" ai făcut-o abia DUPÃ ce am atras eu atenția că pozele nu sunt ale tale. Asta se poate verifica de către editori.

Postarea operei altuia sub nume propriu e plagiat. Dacă asta e valabil la texte, e valabil și la poze. Pentru plagiat pedeapsa prevăzută de Regulamentul Agonia este -20 definitiv, ban forever.

Faptul că tu vociferezi aici că ai suferit un abuz nu e decât obrăznicie.
TU ești cel care ai încălcat orice etică, orice deontologie. Nu ți se poate permite ție să încalci legea, pt. că atunci toți vor face asta. Toate astea trebuie să înceteze, și tu poți fi un minunat exemplu, dată fiind popularitatea ta pe acest site.
Acest site trebuie să încurajeze postarea de multimedia, da, dar să promoveze prin asta ORIGINALITATEA și CREATIVITATEA, nu folosirea operei altora sub numele propriu. E ft. ușor să iei poze perfecte de pe net. E dificil să îți bați tu capul să le faci. Dar e de preferat pe Agonia postarea unei poze stângace însă A TA, decât a unei poze perfecte dar ciordite de pe net.

Așa stau lucrurile pe orice site serios de foto-literatură, și așa trebuie să se așeze lucrurile și aici, treptat.

Dacă editorii te tolerează încă și nu te-au dat afară pentru acest plagiat, asta este pentru că sunt ei îngăduitori și-ți mai dau o șansă, nu pentru că n-ai merita excluderea. Ești nerecunoscător când îi acuzi.

Ar trebui să le mulțumești în genunchi, înlăcrimat, pentru că te-au răbdat ȘI de data asta. Probabil cineva acolo sus, la niveluri mari, te iubește. Ar trebui să fii recunoscător în fiecare zi, domnule Cătănuș, pentru miracolul infinit pe care ți-l oferă Viața în bunătatea ei divină atunci când îți oferă posibilitatea de a posta zilnic în această comunitate.


 =  .
Alberto M. Popesco
[19.Jul.09 13:54]
"Ar trebui să le mulțumești în genunchi, înlăcrimat, pentru că te-au răbdat ȘI de data asta. Probabil cineva acolo sus, la niveluri mari, te iubește. Ar trebui să fii recunoscător în fiecare zi, domnule Cătănuș, pentru miracolul infinit pe care ți-l oferă Viața în bunătatea ei divină atunci când îți oferă posibilitatea de a posta zilnic în această comunitate."...
Aleluia!

 =  esti manelist?
andronache virgil-nicolae
[29.Jul.09 23:36]
te rog sa nu mai vorbesti de balarii.tu ai asa ceva aci.fii politicos,cel putin.

 =  of-of, Virgil
Alberto M. Popesco
[29.Jul.09 23:53]
1. faptul că ți-am spus că scrii bălării nu trebuie să te frustreze, iar că nu te-am menajat deloc asta nu înseamnă că nu sunt politicos, sunt extrem de politicos, numai că nu-mi plac textele tale slabe
2. învață să scrii, dragă Virgil, adică să scrii după regulile gramaticii române. se lasă pauză după semnele de punctuație. ăsta e un pont pe care ți-l dau gratis, aș putea să-ți mai spun să scapi de toate siropurile alea pe care le produci prin textele tale dar ai să spui iar că nu sunt ”politicos”
3. nu-mi mai bat capul cu tine, oricum ești convins că produci texte geniale :))
hasta la proxima, amigo
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !