Comentariile membrilor:

 =  cam sofism
Alberto M. Popesco
[18.Jan.10 13:53]
mi se pare ultimul vers. am retinut "cerul pe jumatate gol", partea cu masina care inchide ochii taraind cainele, pumnii patati de rugaciuni, e destul de frumos poemul, strazile alea cracanate, dupa parerea mea ar mai trebui prelucrat in unele puncte si anume la versurile cu florile de mar, eu personal nu am reusit sa imi fac o imagine despre ceea ce ai vrut sa transmiti
nu incit, doar mi-am spus parerea
amical :)

 =  ...
Daria Darid
[18.Jan.10 20:55]
Fiecare om ar trebui sa-si aiba copacul cu amintiri :)
Nu intamplator daria ocoleste , ea cauta raspunsuri . e ceva mahnire in imaginea stearpa a florilor de mar , ea nu a reusit sa cunoasca omul . presupun ca s-a lasat orbita de mirajul culorilor . realitatea insa e una intepenita sub auspiciile alienarii . daria se intoarce de la inmormantarea unui bun prieten (sinucigas) . pana azi, ea nu reusise sa-i vada tulburarea de pe chip .
Pe de alta parte , florile de mar ar reprezenta , in opinia mea , gandurile pacatoase ce ii dau si ei tarcoale , pana acum nematerializate (asta daca fortez o trimitere la motivul marului biblic , atat ca obiect al ispitei , cat si ca promisiune a accesului catre o alta dimensiune a cunoasterii - viata de dupa moarte ) . florile de mar din final ar fi substitut gandului incoltit al sinuciderii . in fond , daria ar avea toate motivele sa o faca .
Cat despre ultimul vers , este mai mult o intuitie a raspunsului cautat in lungul ei drum de intoarcere la cele vechi . Dupa parerea mea , are taisul unui deznodamant / verdict etc . Nu pretind ca ar fi o afirmatie general valabila .

Si da , in zilele astea am sa mai lucrez la imaginea florilor de mar , cititorului i-ar trebui mai mult decat imaginatie pt a-i deconspira utilitatea in text .
Multumesc de trecere si o seara blanda in continuare ...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !