Comentariile membrilor:

 =  Cauză probabilă
Constantin Iurascu Tataia
[23.Jan.14 11:16]

Festivalul „Romeo și Julieta”, la a șaptea ediție
Festival vestit,
Cu ținută-aleasă,
Are, în sfârșit,
Șapte ani... de-acasă!
Vali Slavu

De șapte ani aceeași temă?
E un motiv prea elocvent
S-afirm că este o emblemă
De evident ramolisment.

 =  Părerea mea
Ica Ungureanu
[23.Jan.14 15:42]
Prima și ultima -cumințele.
Cele din mijloc -de top.
 =  Vedeți...
Prundoiu Dan
[23.Jan.14 17:55]
dacă era d-na I_K în juriu, aveam două șanse în plus: o apreciere a textelor la justa lor valoare și, în plus, un loc pe podium neocupat! :)

 =  Libere și "libere"
Laurentiu Ghita
[23.Jan.14 18:11]
Prima e OK , dar nu cred că îndeajuns de OK la temă, în sensul că nu a apărut Mizilul, ci doar Fstivalul. Preferatele mele sunt a doua și ultima, pentru că au acel element de mică surpriză la poantă. oricum, bine construite, marca Vali Slavu.
Uite, acum mi-a venito idee. Știu că s-a cerut o epigramă la temă și restul libere, știu că se mai cer pe la concursuri epigrame la temă liberă. Părerea mea, pur personală este că, un juriu va fi plăcut imprsionat de un grupaj de "libere" cu o anumită temă, indiferent care e. Cînd vezi o mână de epigrame azvârlite cu furca, sincer, nu dă iluzia de improvizație? A nu se înțelege că mă refer acum expres la grupajul lui Vali!!

 =  Părerea mea
Chitul Grigore
[24.Jan.14 18:57]
Foarte bune epigramele la tema liberă. Dacă ai fi scris și epigrama dedicată Mizilului la același nivel, dupa părerea mea, locul tău în clasament ar fi fost mult mai sus. Preferatele mele sunt în ordine: 4, 2, 3.

 =  Sunt acri!...
Vali Slavu
[27.Jan.14 19:19]
Vă mulțumesc tuturor pentru comentarii! Din grupaj, epigrama de care sunt mândră e a doua. Dar e vorba de gusturi...
Laurențiu, s-a mai discutat, aici, cândva, problema epigramelor la temă liberă vs epigramele fără temă impusă (dacă nu mă înșel, Dan Norea venea cu niște argumente). Foarte puțini epigramiști trimit, la concursuri, epigrame la o temă liberă, aleasă de ei. Așa că era chiar culmea să te referi strict la grupajul meu.
Oricum mă consider norocoasă că nu am fost pe podium. Aș fi mers la Mizil, aș fi rămas înzăpezită... (Spunea vulpea, uitându-se, cu jind, la struguri...)
:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !