Comentariile membrilor:

 =  Bravo!
Florentina-Loredana Dalian
[18.Jul.14 11:50]
Felicitări lui Laurențiu pentru textul spumos și ție pentru efort:), precum și câștigătorilor și organizatorilor!
Epigramele sunt... la înălțime, chiar dacă epigramiștii sunt la ocnă.
Nu dau stea dintr-un singur motiv: mă disperă faptul că, datorită fotografiilor prea mari (late), textul nu se încadrează pe lățimea monitorului, astfel că trebuie să tot mut cursorul ca să citesc capătul de rând (obositoare treabă!). Na!

 =  Florentina
Gârda Petru Ioan
[18.Jul.14 11:58]
Ești o scriitoare de succes, ia-ți și tu un calculator performant și pozele se vor încadra perfect! E drept că nu le-am modificat mărimea (le-am primit de la Laurențiu) tocmai pentru că vreau să stimulez dezvoltarea tehnicii de calcul și a întregii economii românești! :)
Mulțumim!

+ Iată că se poate
Florentina-Loredana Dalian
[18.Jul.14 12:51]
Tu sau altcineva a modificat dimensiunea fotografiilor, așa încât se poate citi omenește. Atunci ce nevoie am de calculator performant? :) Cât despre succes, mai zi, că-mi place!
Na și steaua!

+ O dau eu!
Dan Norea
[18.Jul.14 13:11]
...de stea vorbesc. Fie că eu am un computer mai bun, fie că între timp a modificat fotografiile, cert e că la mine se văd bine.
Dar, evident, nu pentru asta vin cu steluța. Ci pentru stilul vioi, ironic și auto, pentru că redă atmosfera, pentru că ne comunică în același timp informații, impresii, sentimente.
Toate bune! (la cronicile lui Gârda mă refer) =  atitudinea fata de epigramistii din Romania...atat? mai vin...
Petrică Viorica
[08.Aug.14 06:46]
Va iubesc pe toti, cu rima si fara rima!! eu nu prea sunt epigramista...dar ma fac eu dupa ce o sa o cunosc pe Madam Vali!! Cu drag...sanatate si noroc bun, ca la mineri...din Centrul Pamantului...ha, ha , ha, ha....O zi buna!

 =  Apropo de atitudine...
Vali Slavu
[08.Aug.14 10:04]
Nu am înțeles ce legătură au minerii și "Madam Vali", din Centrul (am citit "buricul") Pământului, cu această postare. Am auzit că nu mai e editor, deci nu ea e cauza necazurilor celor care se visează epigramiști. Am mai auzit că prietenii îi spun, simplu, Vali. Și am mai auzit că are o părere nu prea bună despre cei care folosesc apelativul "madam".
Probabil, dumneavoastră ați înțeles ce ați vrut să spuneți, dovadă hahaha-urile pe care vi le-a provocat propriul comentariu.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !