Comentariile membrilor:

+ Un tandem de cronicari
Dan Norea
[27.Oct.14 09:50]
Dragii mei, comparând fotografiile cu agoniști de la Caransebeș (opt) și de la Vaslui (nouă), constat că intersecția celor două mulțimi nu îl conține decât pe Ion Diviza. Cu alte cuvinte, agoniștii încep să se răspândească prin țară și să ocupe podiumurile festivalurilor din ce în ce mai mult, făcând cu schimbul. Felicitări tuturor!

Cronicile de la Vaslui sunt bine făcute, oferă în același timp impresii, informații și zâmbete. Se impun două stele, dar n-am decât una. Felicitări ambilor cronicari!


+ vaslui
Florin Rotaru
[27.Oct.14 11:32]
Petrică, încep cu o corectură: în ultima propoziție îți lipsește un - Bine CÃ a fost și Florin Rotaru.. Te rog să corectezi.
În rest, o cronică reușită, întocmai ca festivalul de care face vorbire. Felicitări organizatorilor, laureaților și participanților.

p.s. În fotografia cu valorile haiku-ului românesc, ce mesaj încerci să transmiți prin poziția mâinii tale stângi? Eu aș avea câteva idei, dar n-aș vrea să mă lansez în supoziții...

 =  Steluță!
Ana Urma
[27.Oct.14 12:58]
O steluță virtuală pentru cronică, cu speranța unei întâlniri de grup/haiku cât mai numeroasă, în viitorul apropiat. Felicitări laureaților! din orașul lui Tănase.

 =  Unde-s doi...
Chitul Grigore
[29.Oct.14 18:59]
Felicitări autorilor pentru această cronică plină de umor și informații, cu poze bine alese. Felicitări tuturor agoniștilor laureați pentru rezultatele obținute !

 =  Răspunsuri
Gârda Petru Ioan
[02.Nov.14 17:25]
Mulțumesc, și în numele lui Laurențiu, celor care au lăudat acest articol.
Dane, așa e, agoniștii se cam suie pe podiumuri. Vezi și Vâlcea (în curând).
Florine, ai văzut scheciul cu Toma Caragiu, când voia să iasă cu băieții. Repeta din când în când (sieși): ”stai m-acasă!”.
Ana, o întâlnire îmi doresc și eu. Să sperăm că se va realiza. Oare știe lumea că și haijinii agoniști (tu, mai mult) ocupă podiumurile concursurilor de gen?
Grigore, sper că revii cât de curând în sfera concursurilor. Ți se simte lipsa.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !