Comentariile membrilor:

+ Chiar râsu'-plânsu'...
Vali Slavu
[05.Nov.14 17:30]
Subiectul fabulei este un semnal de alarmă, referitor la cum ne distrugem planeta. Chiar dacă fabula nu va schimba cu nimic situația (se va tăia, în continuare, în neștire), ți-a adus un premiu pentru care te felicit! Mi-a plăcut realizarea, modul în care ai ales personajele, cum ai condus acțiunea spre morală.
Felicitări!

 =  buna morala
Bodea Diana Mihaela
[06.Nov.14 06:01]
Buna morala, dar dupa cate se vede treaba, slabe sperante sa se stopeze fenomenul. Vom trai probabil finalul pe care l-ai scris si ne vom destepta la fel.

 =  Vă mulțumesc
Gârda Petru Ioan
[06.Nov.14 10:43]
Stimate doamne, mi-am făcut datoria de cetățean :) Am impresia că nici dacă aș fi important factor de decizie nu m-aș putea opune cu succes măcelului pe care e pusă cea mai cumplită, mai nesătulă și mai rapace fiară zămislită de mama Terra - omul...

+ De la motto până la morală, fabula aceasta-i colosală
Dan Norea
[06.Nov.14 10:55]
Fabula de față merită cu prisosință locul I. Are tot ce-i trebuie: construcție, prozodie, morală, toate la nivel de vârf.

Comentariu la comentariu. Dacă un om înțelept și incoruptibil ar ajunge factor de decizie, ar fi eliminat înaintea copacilor!


 =  Re - De la motto...
Gârda Petru Ioan
[06.Nov.14 16:48]
Dane, îți mulțumesc frumos. Ești generos astăzi. Un singur comentariu la comentariu la comentariu: Dacă, prin absurd, un om înțelept...

 =  de actualitate
Ana Urma
[08.Nov.14 11:01]
Bravo, Felicitări! pentru premiu, versuri! motto și morala ...de actualitate!

 =  Codrule, codruțule...
Chitul Grigore
[09.Nov.14 13:18]
O fabulă plină de miez, într-o vreme când, la noi în tară, un Attila contemporan nu mai este supranumit „Biciul lui Dumnezeu” ci „Drujba lui Dumnezeu” ... O speranță este, totuși: recent a apărut „Radarul pădurii” , un sistem simplu care permite oricărui cetățean, care vede o mașină transportând bușteni sau cherestea, să sune la 112 și să solicite o verificare on-line a legalității transportului, indicând doar numarul de înmatriculare al autovehiculului. Stă în puterea noastră, pentru prima dată, dacă vrem, să oprim dezastrul din păduri!
Felicitări pentru premiul obținut!


 =  Re - de actualitate ... codrule...
Gârda Petru Ioan
[12.Nov.14 15:53]
Ana, capodoperă a genului haiku și nu numai, mulțumesc pentru cuvintele frumoase.
Grigore, mă bucur că se va mai încetini tăierea ilegală. Dar nu se taie oare prea mult și legal?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !