Comentariile membrilor:

+ scrieri inedite (cu recunotință lui Nae Motoc și Doamnei Stela Motoc)
Ioan-Mircea Popovici
[04.Oct.17 20:18]
Articolul acesta este precum un poem despre Intoarcerea pescarusului. De ce spun aceasta? Pentru că-n vremea în care Nae Motoc și Costel Novac păstoreau revista Tomis, la "pagini inedite" eram eu, călăreșul de inorog, cu Scara lui Escher în spate și Dimitrie Stelaru, cu scrieri inedite. M-aș bucura să primesc "o poartă electronică" cu Revista Sud, nr.9-10, septembrie-octombrie 2017.

 =  apel la neuitare
Gabriel Dragnea
[05.Oct.17 11:40]
Vă mulțumesc, dle Ioan-Mircea Popovici, pentru lectura acestui articol și pentru aprecierea lui. El este parte dintr-un proiect amplu de aducere aminte a poeților și scriitorilor mai mult sau mai puțin uitați. Din păcate, un link către revista în format electronic nu există dar, dacă doriți, vă pot trimite revista pe mail.

 =  perle de suflet (gesturi de aur)
Ioan-Mircea Popovici
[06.Oct.17 05:04]
Bine-i să poți fi-n rezonanță.
Adresa pe gmail este arcadepontice.
Aici, la Pontus Euxin a scris Poetul, de parcă ar fi scris ieri: " Dormiți temnicerilor, dormiți,/ Lăsați-ne dracului un ceas -/ în temnița aceasta am intrat obosiți/ Și nici o fărîmă de pîine nu ne-a ramas./ Rugați-vă/ Domnului pentru noi, fraților./ Cum v-ați rugat pentru viața împăiaților."
Aici, sub arcade pontice, asteaptă un om (zâmbind răbdător, vorba lui Dan Spătaru),
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !