Comentariile membrilor:

+ felicitări!
Ottilia Ardeleanu
[23.Jun.18 19:35]
Felicitări, Teo, mă bucur ca de fiecare dată când o carte s-a născut în universul tău poetic. Unele dintre ele se află în biblioteca mea și le-am citit cu mult drag.

Despre cărțile tale vorbesc oameni cu ochi critic, poeți cunoscuți și dedicați acestui domeniu complicat și delicat, literatura, uneori mi-am permis și eu să spun câte ceva.

Poezia ta are suficientă dorință de a trăi încât sfidează moartea. Trecerea dincolo se face pe sens unic. Înapoi înseamnă amintire!

Nu spun mai mult. Doar aprind o luminiță. Pentru lirismul acela compatibil cu sufletul pus în poezia semnată de Teodor Dume.

+ semn
Victor Țarină
[10.Dec.18 14:27]
Felicitari pentru noua carte!Pentru poeziile nascute din sinceritate. Biblioteca mea e onorata sa gazduiasca cartile tale.Aprind si eu un semn luminos.

+ îmbrățișez volumul
Alexandra Alb Tătar
[24.Jun.18 00:45]
Îmbrățișez cu multă căldură acest volum de versuri pe gustul sufletului meu, un volum de poezie foarte consistent spiritual, bogat ca mesaj, de o adâncă sensibilitate, ce surprinde prin autenticitate, printr-o onestitate dezarmantă, atinsă doar prin introspecția până la os. Felicitări, Teodor Dume!

 =  mereu din suflet
Teodor Dume
[24.Jun.18 18:34]
ottilia ardeleanu,
sunt onorat și bucuros de trecerea ta dar și de comm-ul tău care este miniminicronicuță. mă bucur sincer că unele dintre cărțile mele sunt găzduite în biblioteca ta. desigur că îți voi trimite din fiecare câte un exemplar.mulțam fain!

victor țarină,
o trecere extrem de rară dar care mă onorează și mă face să cred că totuși mai există prieteni de suflet.biblioteca ta va fi completată cu fiecare carte care va apare sub semnătura teodor dume. mulțumesc mult

alexandra alb tătar,
mulțumesc de prietenia pe care mi-ai confirmat-o prin fiecare trecere prin pagina mea.mă bucur că mesajul textelor mele a ajuns acolo unde trebuie.mulțumesc frumos

mulțumesc tuturor care au trecut prin pagina mea și au privit cu bucurie (sau cu tristețe)înspre noua mea carte.
vă asigur că în acest an veți mai avea câteva ocazii.

cu toată sinceritatea,
t.dume,

+ Felicitări!
Iulia Elize
[24.Jun.18 19:53]
Și drum bun cărții acesteia, să fie primită cu toată cinstea pe care cu siguranță o merită. V-am mai citit, de-a lungul timpului, domnule Teodor Dume, poezia dvs. are un mesaj simplu și penetrant, tocmai prin ”destinația sufletului” căreia i se adresează, rostul lui frumos care este lăsat așa cum este din mâinile Cerului, care îl trimite.

Drum bun, așadar, pe căile poeziei! Luminez!


Iulia Elize

 =  mulțumesc Iulia Elize...
Teodor Dume
[04.Jul.18 19:11]
pentru trecere,aprecieri și steluță.
mă bucur că-mi citești scrierile.
da, mesajul meu pătrunde doar în sufletele sensibile.

cu sinceritate,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !