Comentariile membrilor:

+ Notiță de lectură
George Pașa
[18.Oct.18 20:56]
Abia astăzi am văzut acest semnal de carte. Cum v-am mai spus, într-un alt loc, mă bucură sincer realizarea dumneavoastră și vă doresc mulți cititori pe măsura a ceea ce este inclus în această carte. Am citit și miniantolgia pe care ne-ați oferit-o aici, regăsind unele dintre versurile pe care le mai citisem. Știu că ați refăcut, inclusiv pe acest site, multe dintre textele postate anterior.
Ce cred eu - din ceea ce am citit în pagina dumneavoastră - că vă recomandă ca pe o autoare credibilă: cultura poetică vizibilă, curajul de a deconstrui unele clișee de gândire/estetice, „scenariul” poetic prin care vă așezați versurile în matca unui lirism aparte - și de substanță, și de expresie - și, nu în ultimul rând, talentul poetic dublat (mai degrabă multiplicat) prntr-o asiduă muncă asupra cuvintelor, spre a deveni mai puțin „trădătoare” ale stărilor poetice.
Desigur, sunt mult mai multe aspecte care ies în evidență, ca, de altfel, și unele slăbiciuni estetice la care, totuși, ați mai renunțat, după cum văd aici. Mă refer la ceea ce deja știați și vi s-a mai semnalat: excesul de exclamații, care puteau da impresia de teatralizare a discursului.
Vreau să mai spun că îmi pare ceva deosebit (pentru unii poate fi o slăbiciune) trecerea, pe parcursul aceluiași text, prin cele mai diverse stări, chiar și opuse. Poate fi fascinant pentru poezie (mai puțin pentru cel care trece prin/ suportă aceste stări).

Felicitările mele și tot binele din lume!

+ pe Daniela
Ottilia Ardeleanu
[18.Oct.18 21:07]
o cunosc de pe aici, prin poezia ei, și iată:

cuvintele acestea nu le inventam
pentru mine
nici măcar pentru tine
erau giulgiul ce cândva urma să acopere
o absență
,

poeta se scrie pe sine cu hipersensibilitate!

aștept cu mare nerăbdare cartea pe care am citit-o în manuscris filă cu filă și am trăit-o poezie cu poezie, am descifrat o multitudine de chei. Daniela nu este simplu de citit, dar este simplu să-i apreciezi generozitatea cuvântului. este o plinătate în poezia sa!

felicitări, Daniela!

+ Felicitări!
Iulia Elize
[20.Oct.18 17:47]
De multe ori, am vibrat la poezi ta, și mi-a plăcut. Cred că e un volum special, pentru că starea poetică este, desigur, rod bun al senisibilității celui care scrie. Drum bun, Daniela, la cititori!

Închin steluța mea, și mult timp să ai, pentru tot ceea ce faci. În genere, orice truditor, se străduiește câteodată (așa fac eu) în tot felul de proiecte, poate are prea multe de isprăvit și de dus la bun sfâșit... De ce, oare, nu ne ajunge viața, și osul?

Atunci stea și stele să fie!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !