Comentariile membrilor:

 =  nivel
Eugenia Reiter
[01.Nov.05 18:20]
incepand de astazi textele tale vor intra direct pe pagina principala de texte.
te rog sa-ti completezi biografia si cu (cateva) date personale.
multumesc
p.s. as modifica O rază zâmbitoare

 =  îmi mângâie trupul ostenit
Zabet Mihai
[01.Nov.05 18:46]
Inca o poezie care merita toata atentia. Din interiorul lumii tale de cuvinte s-a nascut o poezie la care verbul comporta un proces de substantializare sumbra " Întunericul se retrage neputincios ca o pată a trecutului ", nocturna, viscerala si o curajoasa canalizare si articulare a unor energii altminteri tensionat-expresioniste.
Felicitari pentru nivel - il meriti cu prisosinta.
cu drag,
mihai

 =  :))
Ianosi Andrada
[01.Nov.05 18:59]
Eugenia... multumesc pentru ca mi-ai atras atentia! "Raza zambitoare" suna intr-adevar pueril. Sper ca e mai bine acum :) Multumesc si pentru nivel Asteptam de mult clipa asta.

Drag,
Andrada

 =  Mihai :)
Ianosi Andrada
[01.Nov.05 19:05]
Nu ma prea pricep la comentarii, dar ai gasit ideea centrala a textului "Intunericul se retrage ca o pata"... se pierde undeva in inceputul (sau sfarsitul) care l-a creat, lasand in urma lui "surasul" razei infinite. Multumesc ca te-ai oprit ( din nou) la mine :)
Te mai astept.

Mult drag,
Andrada

 =  ...
Salomeea Stuparu
[02.Nov.05 12:55]
"Întunericul se retrage neputincios ca o pată a trecutului"
interesanta viziunea, mai ales ca eu sunt de parere ca acele pete ale trecutului nu se "spala" foarte usor:). poate tocmai de aceea ai ales sa spui ca se retrage...cat despre neputinta, of, da, aici e mult de povestit...doar atat deocamdata: ai gasit acea putere pentru a razbate:)
felicitari pentru nivel:)

Drag
Lizush

 =  Lizush >:D
Ianosi Andrada
[02.Nov.05 13:36]
Asa e ...petele trecutului se scot foarte greu.Ai nevoie de un "inalbitor" puternic :) Poti doar sa le acoperi, insa vor exista mereu acolo.... si-au lasat amprenta mizera pe albul vietii si orice ai face, albul nu va mai fi la fel...
Ma bucur enorm ca ai lasat urmele pasilor tai!

Andrada

 =  interesant
Bianca Goean
[06.Nov.05 23:32]
Da, as zice ca dupa prima citire nu rezista decat ultimele doua strofe, ba chiar despre penultima m-as hazarda sa spun ca are o "viziune" de adevarat poet. Ceea ce este cel mai mare castig. De aici ma-s intoarce si as rescrie tot, pastrand antiteza pe care ti-ai dorit-o, dar punand mai putin accentul pe ea. Poti sa sugerezi mai mult decat sa vorbesti, am vazut si in alte scrieri ale tale. Ca altfel taceam :-)
Mi-ai trezit interesul si raman cu imaginea aceea fantastica...

 =  wow
Ianosi Andrada
[07.Nov.05 00:02]
Apreciez faptul ca ai lasat urmele tale pe pagina la ora asta tarzie! Si ma bucur enorm ca ti-am trezit interesul. O sa incerc sa tin cont de sfatul tau in urmatoarele texte. Mai multa sugestie, mai putina vorbaraie. Got it! :) Mersi fain

Drag,
Andrada

 =  revenire cu erata :-)
Bianca Goean
[07.Nov.05 00:11]
"strofe" = "versuri", desigur, abia acum am vazut ce prapastii am scris :-) Dar desigur, te-ai prins despre ce spuneam. Eu ma bucur ca intunericul se mai poate si retrage... este ceva care poate tine lumina aprinsa in noapte, asa cred. iti multumesc,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !