Comentariile membrilor:

+ Felicitări!
Ela Victoria Luca
[02.Mar.06 22:53]
Felicitări, Dușan, să îți fie limpede spiritul și să bucuri oamenii literelor cu scriituri de preț, așa cum ne-ai încântat de-a lungul vremii.
Să fie cu oameni înalți și frumoși, acolo, pe Bega cea spre Prietenie curgătoare! Frumoasă comunitate aveți. :)

Ela

 =  felicitări !
Alina Manole
[02.Mar.06 22:57]
Mă bucur să aflu despre cartea ta. Felicitări și mult succes la lansare! Timpul și spațiul îmi sunt potrivnice pentru a ajunge la Timișoara acum, dar aș dori un volum, dacă se poate. Cu mulțumiri, [email protected]

 =  w
hose pablo
[02.Mar.06 23:48]
felicitari si de la mine, foarte calde.

 =  felicitări!
Liviu Nanu
[03.Mar.06 00:26]
Felicitări Dușan! Sînt convins că va fi un eveniment important. Doar s-au anunțat atîtea personalități.

+ Felicitari
Daniel Puia-Dumitrescu
[03.Mar.06 00:48]
Unii oameni muncesc vinerea :), deci plang in pumni ca nu pot veni, dar cu sufletul sunt acolo. Felicitari, domnule drag!
Cu gandul si sufletul alaturi, cu speranta ca voi ajunge la carte intr-o zi ...
Daniel

 =  alte felicitari
Enache Ionut Laurentiu
[03.Mar.06 00:48]
sicerele mele felicitari si ganduri de bine autorului.
cu drag

 =  multumiri
Geta Adam
[03.Mar.06 18:19]
multumiri in numele autorului pentru prezenta:)

 =  Cu respect pentru toti prietenii mei!
Dușan Baiski
[04.Mar.06 17:11]
Dragi prieteni

Vă mulțumesc pentru felicitările trimise. Evident că mă bucur pentru frumoasele voastre cuvinte. O dată la 12 ani mai scot și eu câte o carte de proză scurtă. În rest, traduceri, studii și... articole la ziar. Poate ar fi timpul să-mi mai fac niscaiva ordine prin viață și să scriu mai mult.
Pentru cei care doresc să intre în posesia cărții, în zilele următoare ea va fi livrată de către tipografie la Librăria "Noi" din Timișoara, care vinde și on-line la adresa http://www.libraria-noi.ro/.
Vă doresc toate cele bune!

Dușan Baiski

 =  Felicitări!
Costin Tănăsescu
[10.Dec.18 14:27]
Lansarea unei cărți întotdeauna, FÃRÃ EXCEPȚII, trebuie să fie un motiv de bucurie. Sunt alături de tine, de aici, din Sud, îmi pare rău că nu pot veni să particip la acest frumos și important eveniment.
La mai multe!

+ pentru Dusan
Cristiana Miu
[05.Mar.06 01:10]
Pe Dusan Baiski l-am cunoscut mai bine cand am intrat in Proiectul Gutenberg Romania. E o nebunie intreaga acolo, o nebunie frumoasa coordonata in Romania de Dusan Baiski cu multa rabdare si perseverenta.
Asa ca, simt oarecum ca il cunosc, desi n-am avut onoarea de a ne intalni inca. Mi-ar placea sa o facem cat mai curand, dar din motivul spus de Daniel, mi-e imposibil sa ajung la Timisoara.
De aici, insa, tin pumnii si felicit din suflet.

 =  Un eveniment frumos!
Nicole Pottier
[06.Mar.06 11:42]
Succes si felicitari! Un gând bun pentru vineri.

 =  In atentia editorilor!
Maria Prochipiuc
[09.Mar.06 10:13]
După cum un articol nu poate sta la recomandate consider că totuși este important să apară pe prima pagina acest aricol, adica la vedere. Este cumva pe prima pagina, dar deja la articolele care... Este vorba despre un memru poezie.ro, nu mai este decat o zi pana la lansare, nu crediți că poate sta pe prima pagină? Imi cer scuzele de rigoare autoarei articolului și mai ales celui ce își lansează cartea, dar totuși e și acesta un moment important al poeziei.ro, nu? Tot un gând de bine!

 =  Prezența mea pe www.agonia.ro...
Dușan Baiski
[09.Mar.06 11:06]
Am vaga senzație că prezența pe www.agonia.ro nu mai este chiar atât de binevenită. Și nu-mi pot da seama de ce. Pentru că n-am polemizat cu nimeni și sper că n-am supărat pe nimeni.
Să dea însă Domnul să mă înșel...

 =  Radu Herinean
Geta Adam
[09.Mar.06 13:15]
Stiu ca anuntul a fost pe prima pagina. A fost insa inlocuit cu "Primavara poetilor" - pe buna dreptate, pentru ca evenimentul se anunta pentru data de 7 Martie. Dar suntem in 9 Martie si e tot acolo.
Radu, mai e o zi pana la lansare, te rog adu anuntul din nou pe pagina intai. Multumesc.


 =  Mulți cititori
Anton Potche
[10.Mar.06 09:13]
„Ein Leben ohne Bücher ist ein Leben ohne Spannung, ein langweiliges Leben. – O viață fără cărți este o viață fără tensiune, o viață plictisitoare.“ (Werner Schweikert, de meserie sobar, colecționar a 120.000 de cărți, toate apărute în prima ediție)

Servus Dușan!
Cu ocazia lansării oficiale a volumului de proză scurtă PÃSÃRI PÃTRATE PE CERUL DE APUS îți doresc multe satisfacții personale și îndeosebi mulți cititori.

 =  Dușan
Ion Diviza
[10.Mar.06 09:47]
Azi e o zi mare în viața ta, Dușan. Am citit mai multe din prozele tale scurte pe agonia.ro și m-au impresionat. Slavă Celui de Sus că le-ai văzut înmănunchiate într-un volum. Un volum pe care azi îl lansezi. Felicitări și La mai multe!

+ =====
Marina Nicolaev
[12.Mar.06 04:16]
Dușan Baiski, mă bucur sincer pentru noul tău volum! oare pot avea și eu un exemplar?
chiar dacă nu am fost prezentă la noua ta lansare de carte la Timișoara, am gândit la succesul tău frumos și mi-am dorit cât mai multe păsări pătrate în spirala vieții literare. La bună vedere ȘI SÃ NU UITÃM: TOATE CELE BUNE!
Marina

 =  Felicitari!
Carmen Botosaru
[12.Mar.06 10:45]
Am aflat intamplator de acest eveniment.
De multa vreme m-am declarat fana a scrisului tau :) si am fost sigura ca voi gasi un semn despre tine si pe poezie.ro
Asa a fost, am gasit aici acest anunt si nu ezit nici o clipa sa te felicit din duflet si sa te indemn, da, sa te indemn sa acorzi prioritate scrisului de proza (printre celelalte multe activitati ale tale).
Astept noutatile.


 =  Erata si scuze
Carmen Botosaru
[12.Mar.06 10:48]
duflet = suflet
Diacriticile (in favoarea carora tot perorez) intra la categoria "fa ce zice popa, nu ce face popa" :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !