Comentariile membrilor:

 =  .
George Pașa
[27.Oct.07 23:37]
Da, "hai să fim pur și simplu", fără eternele angoase și depresii care domină poezia agonică a momentului, chiar dacă "tehnica" este ingenioasă. Chiar dacă lumea sau propriul suflet e o carceră. Au fost destui scriitori de un secol încoace, toți spunând cam aceleași lucruri. Iar ultimul enunț, cel mai sincer, e tot un loc comun. sigur, salonul va continua să fie personaj principal. Deși există o ieșire...

 =  nimic nou sub soare
ioana negoescu
[28.Oct.07 22:15]
George, de acord cu tine, locurile comune le rod pe celelalte. nu există nimic nou sub soare și cel ce recunoaște asta e un mare curajos cel puțin cât scriitorul Adrian Suciu care a postat un fragment de proză numită "Jurnalul unui om normal", fragment pe care ți-l recomand cu drag.

 =  .
George Pașa
[28.Oct.07 22:35]
Ioana, mie îmi place aproape tot ce scrii, să nu fiu greșit înțeles, dar poate aș fi dorit, tocmai că te stimez, o ieșire din manierism. Nu înseamnă că aș avea neapărat dreptate, afirmațiile categorice sunt apanajul stupizilor. Am citit fragmentul recomandat încă de la momentul postării sale. Are dreptate tocmai prin acea relativizare. Omul trebuie privit și prin sublimul, dar și prin penibilul său.

Cu respect,
Pașa
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !