Comentariile membrilor:

 =  foarte interesant
Marius Surleac
[21.Jan.09 23:00]
E foarte interesant acest eseu. Din ce văd eu aici, pare a fi o înșiruire de sisteme matriciale iar ideea de cauză-efect pare a se organiza oarecum asemănător fractalilor. De altfel, și acele combinări cred că pot fi mult mai complexe. Despre partea de fizică cred că se pot discuta multe, iar referitor la electroni - cred că ar trebui să ne orientăm mai mult spre quarci și apoi stringuri.

Cred că se poate dezvolta mai mult. O să încerc să fiu mai aproape de această pagină.

Mi-a plăcut!

Cu prietenie,
Marius

 =  Draga Marius
cornel marginean
[22.Jan.09 21:14]

Imi face mare placere ca un fizician se apropie de acest subiect. Am citit biografia ta si se dovedeste ca ai resurse mari pentru a intra in aceasta discutie. Cel care a descoperit codul, NICOLAE PINTE , locuieste in Bucuresti si are o carte scrisa, captivanta, despre Teoria speciilor informationale, teorie ce ii apartine. Codul liniar este una din bazele acestei teorii. Cartea se gaseste la libraria Eminescu.

Ceea ce ma doare este ca aseara nu am verificat textul si nu am observat ca 2 la puterea n a fost scris simplu 2n, ceea ce a sfaramat matematica, pentru cei care au cititi astazi textul .

Pentru asta imi cers scuze si tie si celor care au citit si au fost probabil nedumeriti

Fraza ta : ,,Cred că se poate dezvolta mai mult,,. o consider ca un fel de hotarare de a te lua la tranta cu aceste idei , din acest eseu si cu cele ale cartii mai sus pomenite

Astept cu viu interes o parere a ta, mai dezvoltata, prin care sa intri si tu in ,,hora,, codului liniar , langa noi.

Cu prietenie sincera








Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !