Comentariile membrilor:

 =  halien
Daniel Aporof
[14.Sep.06 12:23]
hi hi! aici? chiar aici, în pădure...? adevăr grăiși:))))))

 =  d-le apostrof
Iulian Poetrycă
[14.Sep.06 12:38]
pe locul acela, dupa ceva vreme, se va inalta mandru o poiana. ma bucura semnul tau, imi place si poza de chefliu (din pagina ta)

 =  Iulika
Andu Moldovean
[14.Sep.06 13:14]
Se pare ca Ofelia a reusit in fine sa fie barbat, si-a dorit atata, vezi poemul cu pricina. Ofelico, da tu o anagrama mai de Doamne-ajuta decat Daniel Aporof nu gasisi? Dorel Napofia nu-ti place? Ca suna mai intelkectual, mai kool... Napofia. Iar tu Iulika ai inceput sa bati campii si padurile tarii cu nave pline de rusi :-)
Mi-a placut totusi "dubla penetrare a stratului de ozon" desi, din expliktziile atat ulterioare cat mai ales consecutive m-am intzeles kum vine asta prea bine. Dar nu-i nimik, totushi imi plaku.
Bobadil.

 =  foarte bine vine, andule
Iulian Poetrycă
[14.Sep.06 13:32]
adica dubla penetrare se petrece astfel: cand creionul acela chimic intra in atmosfera terestra cu mina inainte, provoaca o gaura in stratul de ozon. gaura care apoi se largeste deoarece dispar copacii de sub ea, q.e.d

 =  OZENIADA
Anghel Pop
[14.Sep.06 16:32]
Test original Iul-ye-an, arata EXACT ca o poezie.

Scrie, mai, si tu mai mult, sa iasa o epopee tip ALIENIADA!

 =  n-ai vazut
Iulian Poetrycă
[14.Sep.06 16:44]
n-ai vazut indicele, anghele? aceasta inseamna: va urma.

 =  tot n-am inteles
Andu Moldovean
[14.Sep.06 16:59]
Creionul chimic deja imi sugereaza pe dmitri miticov cum il suge in timp ce lucreaza, deci tot nu inteleg. daca binevoiesti insa, poate citesti raspunsul meu la comm-ul lui Mahmoud nu-mai-stiu-cum la ultimul meu tecst deoarece fiindca si pentruca contine nu doar o cacofonie ci si un mesaj subliminal. fa-ma intai sa inteleg aia si dupa mai vedem. continuarea si toate etcaeteraurile, pe rand, de la zero la plus ce vrei tu. Iar in mana cealalta o sa tinem dalta, dreapta fiind ocupata cu flexul.
bobadil.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !