Comentariile membrilor:

 =  umbre
Alina Manole
[04.Oct.03 18:56]
Mi-a plăcut imaginea umbrelor:

"Cu cât înălbea tabla
cu atât ne umpleam de umbre
ciudate și reci"

Despre proful de mate e vorba aici? :)

Bine ai venit pe site!

Dacă ești într-adevăr din Iași, te așteptăm duminică, 5 oct, ora 17, în față la Galeriile Cupola din P. Unirii, langă pasaj, la o nouă întâlnire de lucru cu membrii ieșeni ai site-lui, privind organizarea cenaclului de aici.

Contact: [email protected]

 =  sarut-mâinile-aripi, alint de fluture
Daniel Bratu
[05.Oct.03 18:13]
Mulțumesc Alina (e un nume pe care îl ador, l-aș repeta de mii de ori, l-aș așeza în dreptul tuturor femeilor, provocând dispariția numelor de alint artificial, gen "iubi", "pui", "gingașa" etc.)!
Nu, nu e vorba de proful de mate, ci de cel de "Mecanica fluidelor", dar e numai o amintire din facultate. A fost o perioadă când rândurile comentate de mai sus ar fi putut fi socotite drept autoironice. Dar au trecut, trecerea lor e mai ușor de privit acum, de departe.
Dupa ce ți-am văzut poza și ți-am citit versurile, mândria a început să-mi dea ocol, să mă arunce-n ceruri, rostogol, că o "dulșe prințesă, așa ca matale", și-a aruncat luceferii de ochi peste câteva încercări banale.
Sunt din Iași, într-adevăr, dar mi-ar fi greu să ajung la întâlnirea cenacliștilor, de data asta. Mulțam pentru invitație, "bobocul" pufos "carele" sunt o socotește ca pe o mare onoare.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !