agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1386 .



Azi avem și o duduie \"prular\"
personale [ Gânduri ]
pentru toți cei cu stomacul gol

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [OBISMAR ]

2009-06-10  |     | 



Din păcate acesta este crudul adevăr și aceștia sunt oamenii care ne conduc nouă astăzi destinele.
Oameni precum marinarul care a adus în nenumărate rânduri injurii jurnaliștilor, având până acum la cazierul apelativelor nepotrivite acel " țigancă împuțită", o avem pe d-ra buze siliconate cu "succesuri", pe acest pitic de grădină cu "derbedeul dracului", iar acum o avem și pe această duduie cu "prular".
Din partea mea tăticule continuați tot așa și făceți-vă de râs în continuare, să strângem de pe urma voastră o întreagă arhivă cu păsărici ce vă ies vouă pe gură și ne fac apoi să zâmbim amar. Că până la urmă doar acest lucru mai avem și noi de pe urma politicienilor noștri, și anume câte un zâmbet amar pe stomacul gol, ori de câte ori mai comit câte una, precum "plural" care devine "prular", cuvântul "succese" transformat în "succesuri" și tot așa lista poate continua. Cred că adevărații noștri politicieni pe care i-am avut și noi odată, precum Titu Maiorescu, Duca, Nicolae Iorga, Coposu s-ar întoarce acum în mormânt pe toate părțile dacă i-ar auzi pe acești așa ziși politicieni din ziua de azi.
Prin urmare dragi copii dacă vreodată veți dorii să ajungeți parlamentari că doar este o meserie pentru șmecheri, aveți ceva de învațat încă de pe acum și anume spălați-vă pe dinți ca să aveți un zâmbet perfect pentru aparițile televizate și totodată să învățați de pe acum cum stă treaba cu pupatul în fund pentru a fi experți în pupincurism pe când veți crește mari și astfel prin pupatul în dos pe cine trebuie și la momentul oportun, veți avea probabil șansa la o viața mai bună.
Din păcate ca să închei în același stil în care am început, cam acest lucru învață astăzi copii noștri de la așa zișii politicieni ai zilelor noastre, ori de câte ori îi privesc pe aceștia pe ecranul televizorului.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!