agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 120 .



Bateria eternă ideală
personale [ ]
Noi visuri

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-04-22  |     | 



Dacă aş îmbunătăţi ceva în artă, filozofie şi cultură, în viaţă, primul lucru ar fi bateria smartphonului, să se încarce în o secundă, dacă se poate fără priză, iar asta o putem rezolva şi băgând în telefoane şi laptopuri acele baterii nou inventate de automobile care se încarcă în 5 minute şi se numesc parcă "Solid state batery" sau cam aşa ceva. Din toate bateriile prezentate de mine în textele mele faceţi o singură baterie eternă mai bună ca ele, care poate face tot ce fac ele şi multe altele mai bune. Ea ar funcţiona etern, fără să se descarse niciodată, fără a avea nevoie să se reîncarce. Mai bine ar fi să băgăm în telefon ca baterie Pila Karpen care nu se epuizează niciodată şi nu se reâncarcă
deci e veşnică. Tot ca baterie veşnică putem folosi şi clopotul electric de la Oxford şi bateriile veşnice sau sursele de energie veşnică din cărţile lui Cătălin Dan Cârnaru publicate şi pe scribd.com şi din cartea sa
"Energia pentru toţi", cărţi cu maşini perpetuum mobile şi invenţiile lui Nikola Tesla ce depăşesc nivelul premiului Nobel. Mai puteţi folosi ca baterie şi alte asemenea invenţii de energie infinită şi veşnică, multe din ele secrete sau brevetate, inclusiv cele 1000 de invenţii ale lui Nikola Tesla, dintre care 500 secrete, cu excepţia aparatului de teleportare şi a armei cu raza morţii ale lui Tesla care sunt periculoase. Dar vă ordon acum eu Gudruman Edison tuturor conducătorilor ţărilor şi armatelor să faceţi o mie de tipuri de baterii veşnice urgent, în maxim o săptămână folosind inclusiv aceste baterii menţionate de mine adineauri cu Pila Karpen şi bateriile lui Dan Cârnaru şi Solid State Batery şi Clopotul Electric de la Oxford şi celelalte şi oricare altele să nu stau eu ca prostul 7 ani să le încarc zilnic, din cauza fabricanţilor proşti sau nepricepuţi. Pila karpen se construieşte simplu, e o baterie făcută din un fir de aur şi un fir de platină băgate în un vas cu acid sulfuric purificat, dacă am înţeles bine din cărţi şi e inventată de românul Karpen, folosită şi de navele spaţiale, e bună şi pentru ceasuri şi pentru aparate electrice şi electronice. Mai puteţi folosi bateriile veşnice din lista de videoclipuri din articolul meu "Idealul şi Sferon" de pe blogul meu pe care l-am transmis marilor instituţii din România şi Republica Moldova şi pe care îl ştiţi bine şi oricum îl găsiţi uşor că l-am transmis pe Email şi la poezie.ro şi la Srr şi la Tvr, şi la universităţi, sindicate, radiouri, televizuni şi altele asemenea.
Azi am stat cinci ore să încarc rabla de baterie a telefonului, deşi am alte treburi urgente şi tot n-am putut încărca complet bateria.
Faceţi imediat pentru toţi oamenii de pe glob, în cinci minute repet, în doar cinci minute bateria veşnică,şi băgaţi-o la vânzare în toate magazinele.
Călugăriţa care mi-a vorbit anterior urât şi agresiv şi cu răutate şi perfidie nemotivat, deşi i-am vorbit cuviincios şi prietenenos, ea, călugăriţa de la mănăstirea din Băile Herculane să dispară imediat din România, din Europa, împreună cu Mitropolitul curvar Andrei al Ardealului, Patriarhul Daniel Al României, stareţul Arsenie Boariu al mănăstirii din Lăpuşna din munţii Gurghiului şi Stareţa Cipriana Negoescu a mănăstirii "Sfânta Elena de la mare din Costineşti", sunt oameni curvari, răi, perfizi, uneori agresivi.
Oamenii de pe tot globul suferă că voi conducătorii masoni sau corupţi aţi ascuns, cenzurat şi interzis sursele de energie veşnică, Pila Karpen şi altele de care au nevoie la un reşou şi la gătit o ciorbă, mor oamenii degeraţi în zăpezi că n-au baterie să se încălzească.
Acum şi industria, arta, cultura, scriitorii, artiştii, intelectualii, filozofii, economia au nevoie de bateria veşnică la tabletă, telefon, laptop şi altele ca să scrie şi să studieze, chiar şi voi masonilor şi miniştrii aveţi nevoie de astea.
Acum să vorbim ca între oameni:voi conducătorii buni, cinstiţi dacă mă ascultaţi, profiturile din energiile clasice le veţi avea şi din fabricarea bateriilor veşnice voi, conducătorii buni din toate ţările, doar că munciţi mai puţin pentru ele să le fabricaţi, întreţineţi, î locuiţi şi le aveţi mereu, fără priză, inclusiv în excursii şi pustietate, la poli şi la cort, deci iese bine.Cea mai bună baterie veşnică este bateria cu 2 magneţi pe care se înfăşoară sârmă şi care aprinde şi becuri şi probabil învârte şi electromotoare, pe care o găsiţi în videoclipurile din lista mea de videoclipuri de pe youtube pe care v-am trimis-o în articolul meu cu Idealul şi Sferon.
E o baterie făcută din doi magneţi, ambii în formă de inel. Pe unul din magneţi sau poate chiar pe amîndoi magneţii înfăşurăm câteva spire de sârmă izolată sau poate chiar neizolată. Peste acest magnet aşezăm celălalt magnet, cele două inele se suprapun exact pe toată suprafaţa formând un singur inel şi asta e bateria. Bateria cu magneţi e cea mai bună baterie şi sursă de energie din toate timpurile. La cele două capete ale sârmei conectăm becul şi se aprinde, nici măcar Nikola Tesla cel mai isteţ om din toate timpurile nu a ştiut-o, deşi e cel mai mare inventator din istorie. Vreau să îmi trimiteţi urgent vreo 30 de baterii cu magneţi să le bag la laptop şi telefon şi să le am şi de rezervă. Pe cât posibil să le faceţi universale, să se potrivească la diferite tipuri de laptop şi de smartphon şi de tablete şi să fabricaţi şi alte tipuri de baterii veşnice fără magneţi şi să mi le trimiteţi să le verific şi folosesc.
Le veţi băga în toate magazinele de pe glob, în maxim o săptămână bateriile veşnice.

Deci citiţi bine, repetat acest text şi scoateţi repede bateriile veşnice şi faceţi conexiunea la Internet gratuită ca să putem lucra nederanjaţi pe Internet toţi oamenii fără să plătim taxă la conexiunea de Internet. Aveţi un ordin simplu: ne daţi bateriile veşnice, urgent.

Omenirea ar putea pieri în câţiva ani şi prin încălzirea globală, deci trebuie să înlocuim urgent sursele de energie poluantă precum cărbuni, gaz metan, petrol, combustinili de ardere, combustibili eco cu energie electrică şi tehnologii avansate de energie electrică precum baterii veşnice şi cele de energie veşnică prezentate în acest articol. Doar astfel vom putea suficient de rapid să înlocuim în 5 ani energiile poluante cu energie electrică ecologică, pentru că cu tehnologiile electrice actuale merge încet treaba. Chiar şi aşa cu soluţia mea cu tehnologii electrice avansate şi baterii veşnice din acest text omenirea va scăpa greu de la pieire, deoarece e prea mult gaz de seră în atmosferă, care încălzeşte suplimentar planeta împreună cu încălzirea globală deşi încălzirea globală e cauzată de soare mai mult decât de poluare. În 2021 încălzirea vremii s-a accelerat vizibil, cu cinci pînă la zece grade celsius pe an, adică mai accelerat, rapid decît anterior, deci în acest ritm de încălzire din 2021, care probabil se va acselera mai mult în viitor omenirea piere în cinci sau zece ani sau mai repede.
Pricepeţi că dacă nu daţi omenirii bateriile veşnice, energiile electrice veşnice şi infinite din acest text, omenirea piere în încălzire globală şi pieriţi şi voi conducătorii corupţi care cenzuraţi şi interziceţi bateriile veşnice, pieriţi datorită încălzirii globale. Deci înţelegeţi de vorbă bună ca să iasă bine şi scoateţi imediat în magazine baterii veşnice şi surse de energie veşnică pentru toţi oamenii de pe glob, că toţi veţi trăi mai bine.
Eu judec clar, corect şi cu omenie şi v-am dat termen o săptămână vouă conducătorilor ca să rezolvaţi problema cu energiile veşnice.
La motorul cu carbon al lui Elon Musk, la motoare electrice, magnetice şi la baterii băgaţi magneţi mai puternici de neodim, că le măriţi mult performanţa. Deci luaţi legătura cu cei care au făcut bateriile veşnice cu magneţi sau de alt soi din videoclipurile din lista mea de videoclipuri, din articolul meu cu Idealul şi Sferon. De la ei aflaţi cum funcţionează bateria cu magneţi, dar oricum am văzut deja o baterie asemănătoare, cred că pe canalul DaVinci Learning. Acolo matematiciana Hannah Fry vă arată cum o bobină mişcată repede pe un magnet în formă de creion pe care ea e înfăşurată aprinde leduri sau becuri conectate la bobină şi parcă spunea, nu mai reţin exact că bateria asta magnetică e inventată de celebrul savant Maxwell sau Farady, părinţii fizicii electromagnetice şi radioului.
Deci bateria lui Hannah demonstrează că cu o sârmă înfăşurată pe magnet poţi crea o baterie veşnică precum bateriile veşnice din videoclipurile mele, mult superioare bateriei lui Hannah pentru că nu au nevoie de mişcare, sunt un fel de "perpetuum mobile", dar, mare atenţie, ele sunt aproape identice cu bateria lui Hannah şi sunt cea mai mare invenţie în energie din toate timpurile, din omenire şi poate din tot universul şi de la extratereştri dacă există extratereştri.
Deci daţi scurt şi urgent câteva premii Nobel tuturor celor ce inventează bateria cu magneţi şi motorul magnetic. Motorul magnetic e aproape identic cu bateria magnetică şi mai isteţ, doar că el se învârte dar nu face curent electric sau face şi nu ştim noi. Pe scurt articolul ăsta e un cadou şi nu o problemă pentru nimeni, să primiţi tehnologiile ideale, să primiţi cadoul.
Vom fabrica paşnic bateriile veşnice, sursele de energie veşnică le vom face ieftine şi le vom băga în toate magazinele de pe glob şi faceţi acum să fie gratuită conexiunea la Internet şi cartela de telefon şi de tabletă mereu, inclusiv la Orange,Vodafone, Telekom, Cosmote.

Iată invenţii despre sunete care vă pot ajuta să creaţi cronovizorul şi computerul meu matematic Mat şi tranzistorul isteţ al lui Mat:

https://phys.org/news/2020-07-scientists-major-breakthrough.html
https://phys.org/news/2022-01-topological-acoustic-transistor.html
La bateria cu magneţi în formă de inel de care vorbeam în acest text adineauri, spirele bobinei pot fi înfăşurate prin interiorul inelului, adică trec succesiv prin interiorul şi exteriorul inelului, având diametrul secţiunii inelului, sau pot fi bobinate în jurul inelului,, pe marginea exterioară laterală a inelului, spirele avînd diametrul inelului. De obicei sîrma bobinei este izolată, dar merge şi sîrmă neizolată dacă spirele nu se ating între ele. Bobina poate fi bobinată, lipită şi pe partea laterală a magnetului în formă de inel.
Această baterie funcţionează, am verificat-o, căci doi magneţi de difuzor în formă de inel aşezaţi pe spatele unui panou solar fac ca acest panou să încarce mai rapid o baterie power bank, pe care nici nu putuse să înceapă să o încarce, datorită luminii prea slabe a soarelui în acel moment.
Bateria cu magneţi şi sîrmă bobinată pe magneţi dar şi bateria de zece mii de volţi din cablu coaxial a lui Dan Cârnaru sunt cele mai bune baterii pe care le ştiu, de pe glob, din toate timpurile, alături de Clopotul electric de la Oxford. Chinezii au făcut o baterie care se încarcă în patru minute şi patruzeci de secunde. Răspîndiţi pe tot globul, în toate maşinile, vehiculele, tehnologiile aceste trei tipuri de baterii şi bateria care nu se descarcă a lui Elon Musk din telefonul său Pi Phone şi bateria de telefon care are autonomie 50 de zile, acestea fiind acum cele mai bune baterii de pe glob, pe care împreună cu alte baterii la fel de bune le puteţi vedea şi în lista mea de videoclipuri din pagina mea de facebook şi din textul meu „Idealul şi Sferon”.


Iată videoclipul care dovedeşte că omenirea va pieri în război nuclear în anii aceştia, cu jumătate de secol mai târziu de anul 1964 când a fost filmat videoclipul acesta cu omul venit din viitor şi interogat în Area 51, adică omenirea va pieri în jurul anului 2014, în anii imediat următori.

https://m.youtube.com/watch?v=Q_sguGjOErc&feature=share

Deasemeni, videoclipul anunţă că preşedintele american va face să piară omenirea în războiul nuclear declanşat de el, deci cel mai probabil Joe Biden, preşedintele Sua va ucide omenirea din ordinul bancherilor bogătaşilor politicienilor din clanurile Rockfeller şi Rotschild care conduc Sua, planeta şi masoneria. Videoclipul mai spune că după războiul nuclear şi pieirea omenirii, în anii imediat următori vor mai supravieţui doar câteva milioane de oameni, adică câte 10 oameni în fiecare oraş de pe glob şi cîte unul în fiecare o sută de sate.
Ce mă uimeşte cel mai mult este că tot ce spune omul extrem de isteţ şi sincer venit din viitor în acest videoclip se potriveşte exact cu toate profeţiile, ideile, deducţiile, avertismentele mele despre pieirea omenirii din textele mele anterioare, despre ce va fi în viitor dar şi cu ideile mele despre fizică, filozofie, om, crearea universului. Adică am ghicit bine ce va fi în viitor, deşi nu văzusem partea a doua a acestui videoclip, cu omul din viitor legat de scaun şi interogat în Area 51, care cunoaşte exact viitorul deoarece vine din viitor şi viitorul l-a văzut cu ochii lui, a trăit în viitor.
Am aflat cine va ucide omenirea, preşedintele Sua, curvarul Joe Biden sau următorul preşedinte american, dar e puţin probabil că războiul nuclear va mai întârzia pînă la următorul preşedinte american. Transmiteţi tuturor oamenilor acest mesaj şi videoclip cu omul din viitor care dovedesc pieirea omenirii, acestea fiind cel mai important mesaj şi film din istoria omenirii.
Faceţi copii de siguranţă ale acestui videoclip şi ale videoclipurilor care fac parte împreună cu el din seria de videoclipuri Project Blue Book 1964 de pe Youtube. Deci curvia curvaruluilui Joe Biden va ucide omenirea, faceţi să piară curvia, anihilaţi-i urgent, acum pe Joe Biden şi pe următorii preşedinţi americani, că vor fi şi ei masoni, şi anihilaţi masoneria sau omenirea piere în război nuclear declanşat de masoni prin unul din preşedinţii Sua, sigur.
Adică faceţi urgent tot ce am cerut în textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu, ca să nu piară omenirea aşa cum v-am învăţat.


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!